Forum » Pomoč in nasveti » iMac + Lightroom2 + HP psc 1350 teažave
iMac + Lightroom2 + HP psc 1350 teažave
Zimon ::
Pozdravljeni.
Imam iMac in na njem Photoshop Lightroom 2. Uporabljam printer HP PSC 1350 all-in-one in zadnje driverje. Nikoli še nisem printal fotografij na photo papir. Pred kratkim sem kupil HP Advanced photo paper 10 x 15. V programu nastavim da naj printa na 10 x 15 photo papir in na printerju tudi 10 x 15. Ko mi stiska sliko je ta manjša od papirja. Printa skrajno na zgornji rob, desni in levi rob sta 1 cm in spodnji 2 cm, čeprav sem naštimal borderless in v Lightromu nastavil na full size. Ima mogoče kdo kako rešitev na to težavo? Hvala za odgovor
Lep pozdrav
Simon
Imam iMac in na njem Photoshop Lightroom 2. Uporabljam printer HP PSC 1350 all-in-one in zadnje driverje. Nikoli še nisem printal fotografij na photo papir. Pred kratkim sem kupil HP Advanced photo paper 10 x 15. V programu nastavim da naj printa na 10 x 15 photo papir in na printerju tudi 10 x 15. Ko mi stiska sliko je ta manjša od papirja. Printa skrajno na zgornji rob, desni in levi rob sta 1 cm in spodnji 2 cm, čeprav sem naštimal borderless in v Lightromu nastavil na full size. Ima mogoče kdo kako rešitev na to težavo? Hvala za odgovor
Lep pozdrav
Simon
Zimon ::
Težava odpravljena. :)
Podalšal sem photo papir z delkom lista in s tem omogoil printerju da printa do konca lista. LP
Podalšal sem photo papir z delkom lista in s tem omogoil printerju da printa do konca lista. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printanje brez robovOddelek: Programska oprema | 2720 (2469) | simple |
» | komu nesti da mi to naprintaOddelek: Pomoč in nasveti | 896 (709) | ;-) |
» | Obdelava digitalnih fotografijOddelek: Zvok in slika | 3974 (3791) | Matev |
» | kater foto papir za inkjeta?Oddelek: Kaj kupiti | 1756 (1691) | Brane2 |
» | Kateri printer? HP ali LexmarkOddelek: Kaj kupiti | 2106 (1921) | tedybear |