Forum » Konzole » Problemi z mikrofonom
Problemi z mikrofonom
boznar1 ::
Res morm vprašat, saj mam dost te zajbancije, danes se ge cel dan, dobesedno ukvarjam da bi uštimal mikrofon na slušalkah, včasih so čisto normalno delale, ampak danes sem najprej lahko slišal sebe ko sem govoril v mikrofon, to poštimal na skypeu in je delal, grem za dve urci ven in ko pridem nazaj, nič ne da od sebe, ne slišim da bi se moj glas slišal v slušalkah, nič.
do 9ih se ubadam, štimam vse mogoče, novi driverji, poslušaj napravo, michrophone boost, ampak edino kar da od sebe ko dam michrophone boost je hreščanje v slušalkah, če ga pa nimam pa preprosto nič. TOčno toliko mi daje kot mi je jasno zakaj se tule gre, poskusil sem res že vse kar se da v kontrolni plošči poskusit.
Sumim da je kaj z materično, al zvočno, ali pa sam mikrofon, ker ko ga ni dela zvok normalno.
Prosim pomagajte!!!
hvala že vnaprej
do 9ih se ubadam, štimam vse mogoče, novi driverji, poslušaj napravo, michrophone boost, ampak edino kar da od sebe ko dam michrophone boost je hreščanje v slušalkah, če ga pa nimam pa preprosto nič. TOčno toliko mi daje kot mi je jasno zakaj se tule gre, poskusil sem res že vse kar se da v kontrolni plošči poskusit.
Sumim da je kaj z materično, al zvočno, ali pa sam mikrofon, ker ko ga ni dela zvok normalno.
Prosim pomagajte!!!
hvala že vnaprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26886 (1739) | estons |
» | Moj zvočnik je lahko tudi mikrofonOddelek: Novice / Varnost | 14019 (11481) | Ahim |
» | MikrofonOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (997) | FPSGamer |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (1029) | Bye |
» | Playback mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 885 (781) | SpecialG |