» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
194 / 256
»»

Matako ::

Oldi je izjavil:

Miki je v zadnji VIP objavi za konec zapisal: " Grem na joint, fuck off raja".
Kaj sedaj to pomeni, kaj točno je joint?

Džolica. Enega je šel pricinit. Gandža do neke mere pomirja. Na žalost je med stranskimi učinki znana "časovna dilacija" - mogoče smo zato včasih tako dolgo čakali na epizode?

Bolj me skrbi drugi del izjave.

Zdi se mi, da Miki zopet benti nad sodržavljani zaradi naše vsesplošne indolentnosti.

Dodatno je možno, da ste ga razkurili VIPovci, ki za svoj denar zahtevate vročorobo - Miki ne mara tovrstnih pritiskov, vse ob svojem času!

EDIT: ne pozabimo tudi na novico na starem Mikiliksu:

Dušan Mikuš, samozvani magister in Janšev ritoliznik od mene pričakuje opravičilo? Dobil boš svoje, Mikuš, ne skrbi. Nimam se kaj opravičevati tipu, ki je pokradel denar upnikov GDS.
Dušan Mikuš je nič več in nič manj kot sekret Janeza Janše!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Vanich ::

Bavčar & Šrot obsojena... počasi se bodo pa zapori nafilali s temi, temi "osamosvojitelji". Trenutno imajo izglede za zapahe 50% četverice, z veliko šanse, da bo končni score 66%...

Verjetno si mislil 75%, končno so bili četverica. Čeprav... Bavčar ni bil član JBTZ. Dafuq?

V teh časih novih davkov spet prihaja nazaj v modo veščina računanja procentov ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Verjetno si mislil 75%, končno so bili četverica. Čeprav... Bavčar ni bil član JBTZ. Dafuq?

V teh časih novih davkov spet prihaja nazaj v modo veščina računanja procentov ...

Ja, sorči..ne vem kje mam glavo dons... dopusti, gužva, aaaarghhh...75%;((

Vanich je izjavil:

Matako je izjavil:

Jap - manjka še pedofilska podlasica Zavrl - in potem bo pa 75%. Zgleda, da kar kmalu.

Čakaj Jajo, Tasić, Zavrl potem? Ker kot rečeno Bavčar ni bil član četverice (uno je Borštner).. on je v tistih časih bil bolj kaliber Jelinčičevega kova. EDIT: ok, ali Kacinovega... oz.. skratka.. kaliber:D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Vanich je izjavil:

Vanich je izjavil:

Matako je izjavil:

Jap - manjka še pedofilska podlasica Zavrl - in potem bo pa 75%. Zgleda, da kar kmalu.

Komaj čakam, kdaj bo Jajči začel zagotavljati kako da je njegov bratec Rajkec polnoletna oseba in pač on ne odgovarja za njegova dejanja.

Kar je seveda res.:))

Matako je izjavil:

Čakaj Jajo, Tasić, Zavrl potem? Ker kot rečeno Bavčar ni bil član četverice (uno je Borštner).. on je v tistih časih bil bolj kaliber Jelinčičevega kova. EDIT: ok, ali Kacinovega... oz.. skratka.. kaliber:D

Ja, pizda sem konj. Skoz se mi je zdelo, da je bil Bavčar - je bil pa le Borštnar....;((
A on pa nima nič putra na glavi? Tasić se mi zdi da je en siromak...

BorštnEr. Kolikor vem neškodljiv tip. Nič zanimivega ni počel zadnjih 20 let.

Saj vidiš, da ga še Miki ne obrajta.

Mimogrede... a vročaroba je že na VIPu?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Oldi ::

Na VIP še nič.
Glede jointa sem pa mislil vprašati, ali je to lahko kaj drugega kot trava.

msjr ::

Čist samo tako, reda radi, prej ko so bili blogi bi človek še upravičil uporabo vseh mogočih slik z neta. Zdaj ko je stran "profesionalizirana", bi pričakoval tudi profesionalen pristop.

Recimo za dojenčka pri čestitkah bi rekel, da se Carrie Sandoval ni glih strinjala z objavo njene fotografije. Pa je še ogromno drugih fotk.

Če kdo od odgovornih bere tole, predlagam da se začene uporabljat free stock fotografije (recimo sxc.hu) in pa GPL (Wikimedia recimo), da ne bo potem kakšnih težav.

VIP Corpus Delicti je dostopen z obstoječimi gesli. Vsebine so naložene. Kdaj bom kliknil na "published", pa je odvisno od vas. Saj se razumemo, a ne. Če z zaslužkom pokrijem stroške odvetnika, bom zadovoljen. Dokler odvetniku od izkupička ne morem niti kave plačat? Se pač ne bomo šli!

Jaz pa obupujem nad Mikijem, saj ne mislim plačevati za to, česar ni.
V zadnji objavi napoveduje možnost enomesečne odsotnosti zaradi uklonilnega zapora.

driver_x ::

Aha, torej: plačali ste in robe še vednbo ne vidite, ker vas ni plačalo zadosti.

bluefish ::

Oldi je izjavil:

Jaz pa obupujem nad Mikijem, saj ne mislim plačevati za to, česar ni.
Sem pa mislil, da ste že davno nazaj končno pogruntali cikel nategovanj in odmislili kakršnokoli plačevanje za trač vsebine. Očitno ne.
No ja, tudi Lady pa Slovenske novice imata hudo naklado.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

V Corpus delicti druga testna objava, tokrat z dvema kar tako slikama, skratka še vedno nič.

A kakšni poznavalec zapora (tukaj mislim na Mikija) mogoče ve koliko se gibajo cene varovanja v zaporu?
To me zanima zaradi Bineta, ki gre v petek v zapor, pa bi bilo interesantno izvedeti, koliko denarja bo revež moral skeširati v šestih letih... denarja in premoženja, ki ga je skril pred državo in obenem mislil kako je pametn... >:D

Mogoče se pa motim, mogoče bo pa Bine ta prvi teden razbil vse tahujše kriminalce v zaporu in ratal Capo di tutti Capi...

...čeprav se mi zdi, da se bo za Bineta vzela druga, precej višja tarifa...Tole je po moje novo celo za kriminalce - doslej še niso imeli nobenega tajkuna v zaporu in še niso oblilkovali cenika za to kategorijo...

Bogi Bine... za tega se pa res lahko reče, da je "not padu".

Revež sploh pojma ni mel za kaj gre in kolikor vem, se mu je vse skupaj zdelo precej zabavno. Neumnost (v tem primeru naivnost) je, kakor vesolje, brezmejna. (menda za vesolje še zmeri ni čist jasn).

PacificBlue ::

I’m out.
:3

Obsodba in satanizacija Bineta je po mojem filingu ena najhujših krivic v samostojni Sloveniji. Bine je povsem mogoče res brez keša, saj je vse zastavil za prevzem. Pa pustimo to, dajmo se raje spraviti na pravi gnoj, osamosvojiteljske petelinčke, banda ciganska. Sedaj bi pa res že komu moralo prebiti, kaj so nam ti kreteni pripravljali, po čem so hrepeneli - po totalni vojni, po tazaresnem napadu JLA.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Mikiju sem prijazno napisal, da tole odlašanje s Corpus delicti in obupavanjem nad nizkim številom plačnikov ne bo produktivno in me je nadrl in vrgel iz VIP spiska. Za 75€ (knjiga + donacija) sem dobil mesec in pol naročnine brez enega samega dokumenta. :(

Zakaj ga ne prijaviš zaradi knjige?

Oldi je izjavil:

Mikiju sem prijazno napisal, da tole odlašanje s Corpus delicti in obupavanjem nad nizkim številom plačnikov ne bo produktivno in me je nadrl in vrgel iz VIP spiska. Za 75€ (knjiga + donacija) sem dobil mesec in pol naročnine brez enega samega dokumenta. :(

Maščuj se mu in kopiraj plačljivo vsebino nekam, kjer bomo brali vsi. >:D
Hecam se.;((

EdoK ::

Oldi je izjavil:

He, he, a komu še ni jasno?

EdoK je izjavil:

Oldi je izjavil:

He, he, a komu še ni jasno?

Jasno. Največje razočaranje v mojem sicer dolgem življenju. Osebni poraz na vsej črti. Katastrofa.

Suzama lepim tapete.

EdoK ::

Oni milijoni klikov na starem forumu, so bili naštepani samo zato, ker smo klikali kot nori, ko smo čakali obljubljene zadeve. Sedaj pa kljub plačilu - nič. Nič več "kot nori" temveč samo še "nori".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

Definitvno nori. Kot je rekel pokojni George Harrison, All Things Must Pass Away.

ColdCat ::

A topic še diha?8-)

No ja. Sam oceni. Še Matako ne napiše nič več.

Miki je naredl internetni samomor. Modoče je bilo pa to v scenariju.

We'll never know.

Ali je pa doumel, da je internetne naiveneže nategnil že na vse možne načine in da iz te moke ne bo več kruha.

No ja, mene je nategnil za tistih 24 al 25 € takrat na začetku, ko je zadeva še izgledala pristna.

Errare humanum, je rekel jež - in zlezel s krtače.

Oldi je izjavil:

Mikiju sem prijazno napisal, da tole odlašanje s Corpus delicti in obupavanjem nad nizkim številom plačnikov ne bo produktivno in me je nadrl in vrgel iz VIP spiska.

Evo to mi pri Mikiju ni bilo nikoli všeč! Človek ga nekaj vpraša...

Po mojem lahko uradno zaključimo, da je Miki bajka.
/\/\.K.

IQ42 ::

Ja. Škoda.
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.

Pa toliko je obetal. Ma s tem novim Mikiliksom je res brcnil v temo. Folk hitro pozablja... No, vseeno v meni še tli žerjavica upanja, da se skulira in spravi skupaj kaj resnega. Samo ta žerjavica je vedno bolj ogorek popušene džole.

In smo spet pri poletni krizi identitete teme 91-94. Upam, da saj mi nadaljujemo z občasnimi novicami?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Predlagal sem mu, da bloge trži po 1€/ mesec oziroma 10 na leto, obstoječa tarifa je pa za Corpus delicti, se pravi dokaze.

Če bi z dokumenti pokazal, da ni bajka, bi po tej cenovni politiki lahko zaslužil za tožbe, občasno pa uklonilca, da bi lahko pisal live prižonjera njegovih junakov. To bi bil lahko nov model bloganja, franšiza, ki bi jo lahko patentiral.

Kaj pa predplačniški sistem? Recimo, da kupiš N miki-pik... nakar jih lahko porabiš. Trajanje neomejeno (pride prav pri Mikiju!) Bolj vroča roba bi lahko stala celo več pik na komad, večina stvari pa bi seveda morala biti zastonj, saj je tovrstne nevroče robe letos res veliko. Kot rečeno, minili so dnevi ekskluzivnosti mikiliksa...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

ColdCat ::

Ideja s pikami je tudi meni všeč. Za zdaj nam ostaja le mikijev twitter (miki ga je spet odprl javno), kjer lahko spremljamo mikijeve polemike z Božotom, podjebavanje Crnega,...
Še posebej ša mi je všeč tale tvit

EDIT: Zadnjič sem bil po dolgem času v Sokolu (kamor je miki vabil na srečanje). AS-a se pa na široko ognem 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

krneki0001 ::

hehehe, in 5 let kasneje ovce dojamejo, da so bil ostrižene in nategnjene.

Fantje in dekleta, sej smo vam govorili, da je vse skupaj ena velika izmišljotina in da je tip navaden fiksar z bujno domišljijo.

Ker, če bi res imel toliko podatkov in obremenilnih zadev, ga nebi bilo več. Umrl bi od prevelike doze. Že zdavnaj.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

nebivedu, ne, ne, to je drugače! Saj tudi verniki verjetno vedo, da gori na oblaku ni nikogar, a ga vseeno čakajo.

krneki0001 ::

J, ja, sej vem. Cerkev že 2000 let nateguje z bogom in vsi lepo živijo, tako da ima miki še vsaj 20 let lepe prihodnosti da živi od ovac, ki mu plačujejo.

Pa sej ima v zaporu tudi internet, bo pa bloge od tam pisal.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Saj ni treba, da jih piše, lahko jih samo obljublja.

Iz zapora lahko pride edino novi Prižonjer... ki bi znal biti zanimiv, če bi Dejan za cimra dobil koga iz Jajovih krogov.
/\/\.K.

bluefish ::

V resničnem svetu ne bi bilo nič, v domišljijskem pa seveda ni ovir.

Marat ::

pro-gay-rights levaki imajo vedno ob sebi brhke blondinke, Jajotovi konservativni domoljubi pa drug drugemu nastavljajo... Kam gre ta svet???

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl...
http://www.pozareport.si/?Id=politika&V...

>:D

V času kislih kumaric zbrskal en zanimiv članek o Jajotu v tujem spletnem časopisu...:))

Že naslov članka je zelo pomenljiv: "Janša se liječi od šizofrenije!"

Notri so paaaa...(več ali manj že znane) sestavljanke z lešniki in vevericoooo.;((

Dobra najdba. Še avstralska klinika je notri!

Čeprav verjetno zakonca Jajo ne bosta šla na pot z dojenčkom? Verjetno se bosta odpravila Tja dol takoj, ko bo možno .

Po mojem.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

IQ42 ::

Tale dojenček je verjetno že kar krepek dečko.

How time flies...
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.

Ne, mislil sem Črtijevega bratca ali sestrico, ki naj bi kmalu privekal na svet. Evo - šele ko rumeni tisk začne izvajati mrk se zavemo, kako zelo pomembno je tudi tako novičarstvo. Saj sploh nimamo nobenih informacij!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Ne, mislil sem Črtijevega bratca ali sestrico, ki naj bi kmalu privekal na svet. Evo - šele ko rumeni tisk začne izvajati mrk se zavemo, kako zelo pomembno je tudi tako novičarstvo. Saj sploh nimamo nobenih informacij!

Men je tolk dolhcajt, da sem šel brat še komentarje pod tem člankom...;((

Matako je izjavil:

Jap, vsi smo sužnji DNA. Množite se!
««
194 / 256
»»