Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi

dronyx ::
Če bi Srbi po ubojih v beogradu sprožili svojo verzijo operacije Mivtza Za'am Ha'el, potem Mikiliksa danes ne bi bilo.

Matako ::
Ja samo Miki je bil v posebnem paravomo šnelkurzu DŠBB - po mojem tega programa ne držijo več.
Ali pač? Mogoče, če vprašaš kaj imajo "pod pultom".
EDIT: dronyx moje sosledje s tabo je znotraj kritične meje. Da nisi ti jaz?
Ali pač? Mogoče, če vprašaš kaj imajo "pod pultom".
EDIT: dronyx moje sosledje s tabo je znotraj kritične meje. Da nisi ti jaz?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

dronyx ::
Miki je že umaknil "odstavek".
Verjetno se je spomnil, da je namočil že preveč žensk in da se v javnosti ustvarja vtis, da on ženske sovraži. Poleg tega se ga bodo ženske počasi bale, ker nikdar ne bodo vedele, kdaj so na vrsti one za "namakanje" (pa to ne mislim klasično namakanje).

Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Ti kaj pa vem, če so Maja Špelca in predvsem Nina pol toliko gajstne, kot izgleda in zdaj že precej besne... bi se jih moral bati bolj Miki ...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

tony1 ::
Z enega drugega foruma: :P
"Istog dana kada su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni optužbi pred Haškim tribunalom, australijski ministar unutrašnjih poslova doneo je odluku da Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, izruči Hrvatskoj zbog optužbi za ratni zločin."
"Istog dana kada su hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni optužbi pred Haškim tribunalom, australijski ministar unutrašnjih poslova doneo je odluku da Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, izruči Hrvatskoj zbog optužbi za ratni zločin."

Jep. Opazil! Kap. Dragan prihaja kmalu v goste Hrvatom! :D
To je odlična priložnost za slovensko diplomacijo, da uradnemu Zagrebu izroči zahtevo, naj izprašajo Dragana, ali je Jaju res podaril uniformo, v kateri se je zabaval s Špelco!
Pa da se to enkrat za vselej razčisti.
To je odlična priložnost za slovensko diplomacijo, da uradnemu Zagrebu izroči zahtevo, naj izprašajo Dragana, ali je Jaju res podaril uniformo, v kateri se je zabaval s Špelco!
Pa da se to enkrat za vselej razčisti.
/\/\.K.

Jaz sem ves čas mislil, da je Dragan uniformo podaril Špelci. Sem živel v zmoti?
O.
Pa imaš menda prav! Samo, kaj veš, končno je Jajo dosti trgoval tam dol, mogoče je pa v resnici uniformo prejel on in je Špelco kasneje namočil. He, rekel sem "namočil".

Drugače glede knjige še en strah: kaj če bo tiskana verzija čisto drugačna od Book izdaje? Videli smo kako odlomek iz razkrito.net spominja na trenutno izdajo kot mladi Michael Jackson na starejšo različico. Bolj tako tako.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Tom1991 ::
Še ena zanimivost: v Mikijevem S-T profilu je možno razbrati, da je miki odprl 9 tem. Ker javno miki ni odprl nobene, je očitno miki pošiljal ZS-je. Zame presenetljivo (ali tudi ne) je dejstvo, da je teh ZS-jev na mikijevo pobudo kar 9. Zadnjo danes minuto čez 15. Tom1991?
![]()
Jaz nisem dobil prav nobenega ZS od gospoda "nnn", čeprav me resnično zanima tale "univerzalni" dušilec zvoka, ki sede na M84 in CZ M70. Bilo je kar veliko smeha na to temo ta vikend na srečanju z vojnimi prijatelji ob prihodu našega nekdanjega poveljnika iz Haaga.
Z .22 ne narediš nič. For pussies.
To lahko reče samo nekdo, ki še ni rokoval na živo silo z orožjem tega kalibra. Ste kdaj imeli možnost videti poškodbe, ki jih povzroči kal. .22?
Ostrostrelska puška kal. .22... ob pravilnem rokovanju in izkušenemu strelcu zanimiva zadeva, vam povem.

Žare je bil očitno res mojster. Ne samo da je očitno zelo kompaktni dušilec na obeh orožjih deloval tako dobro, da se je "slišal le zvok zaklepa", Miki je suvereno spraznil cel okvir (rafalno??) čez okno in pospravil "univerzalca" za naslednji dan brez skrbi. Večnamenski, kompakten, učinkovit in zanesljiv. Žare je tukaj naredil izdelek, ki prekaša vse znano na trgu. Očitno gre za dokaj zavednega lika - marsikdo bi s tem znanjem in sposobnostmi že davno spokal in se prodal večjim orožarskim firmam.
Drugače pa ... danes bo knjiga!
Opozarjam vas, da zna biti vroče, saj zna marsikateri paravomo speči agent zgubiti živce. Ko knjiga pride ven, nimajo kaj več zgubiti. Ponavadi miren sodelavec utegne zahrbtno skočiti na vas, jajovi penzionist utegnejo napadati sosesko v valovih. Zombi stil.
Upam, da ste si pripravli hit-packe.
Drugače pa ... danes bo knjiga!
Opozarjam vas, da zna biti vroče, saj zna marsikateri paravomo speči agent zgubiti živce. Ko knjiga pride ven, nimajo kaj več zgubiti. Ponavadi miren sodelavec utegne zahrbtno skočiti na vas, jajovi penzionist utegnejo napadati sosesko v valovih. Zombi stil.
Upam, da ste si pripravli hit-packe.
/\/\.K.

Okapi ::
Ne samo da je očitno zelo kompaktni dušilec na obeh orožjih deloval tako dobro, da se je "slišal le zvok zaklepa"Takih menda še pri Red Jacket ne znajo narediti, čeprav, če bi se ata Hayden potrudil, bi mu mogoče uspelo.

O.

Saj pravim, Žare bi firme tipa Rdeča Jakna spravil na kant v pol leta, če bi se mu le dalo. In če bi mu Jajo pustil.
/\/\.K.

xxxul ::
Dušilc sam ni problem, je pa treba na pištoli cev zamenjat
tega pa ni nikjer pisu a je meu drugo cev al ne, se pa člov vpraša zakaj skrit dušilc v grmovje če maš na pištoli več kot očitno cev za navojem za dušilc, nekako nima smisla
7.65 je po defaultu subsonic, se prav dejansko bi se slišalo samo repetiranje zaklepa, ampak to spet ni tolk full tiho, pa precej fajn bi mogu bit narejen dušilc da bi pištola ciklala sploh...
primer glocka 26 (9x19 - kdo opazi dolgo cev?):
tega pa ni nikjer pisu a je meu drugo cev al ne, se pa člov vpraša zakaj skrit dušilc v grmovje če maš na pištoli več kot očitno cev za navojem za dušilc, nekako nima smisla
7.65 je po defaultu subsonic, se prav dejansko bi se slišalo samo repetiranje zaklepa, ampak to spet ni tolk full tiho, pa precej fajn bi mogu bit narejen dušilc da bi pištola ciklala sploh...
primer glocka 26 (9x19 - kdo opazi dolgo cev?):

Dušilc sam ni problem, je pa treba na pištoli cev zamenjat
Saj smisla nima tudi nositi s sabo kasete s posnetki Jajotovih navodil akcije. Pa jih je Miki vseno trogal naokoli, saj v prejšnjih epizodah.
No ne vem če je šel v Savo z njimi, saj so posnetki še vedno v odličnem stanju in čakajo na objavo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Aaaah, novi Mikiliks ima spet gaypr0n! 
Na koncu bo čisto vseeno, ali v naslovu pozabiš tisto "1" za mikstone ali ne.

Na koncu bo čisto vseeno, ali v naslovu pozabiš tisto "1" za mikstone ali ne.

/\/\.K.

Okapi ::
Jebote te gaypr0n, a zaradi njega nisi videl najbolj udarne od vseh udarnih novic?
O.
danes bom prevzel toliko izvodov, kot je bilo naročenih-plačanih.Res je sicer, da nič konkretno ne piše, izvodov česa bo prevzel, niti koliko je bilo naročenih-plačanih ...
O.

Videl a me skrbi Mikijeva raztresenost glede datumov.
Do katastrofe je še 13 dni, ne 7.
Knjiga je jutri.
Všeč mi je citat v današnji epizodi
Do katastrofe je še 13 dni, ne 7.
Knjiga je jutri.
Zaprli so me, ko sem ukradel čokolado Milka in kurčev jogurt. Za znesek 2.17 evra sem šest mesecev sedel na Povšetovi.

/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

enadvatri ::
Walther P22 je dejansko tih kot airsoft izvedba s poceni, doma izdelanim (iz filtra za olje) supresorjem. Dejansko se sliši samo zaklep in ne potrebuješ nobenega vrhunskega strokovnjaka, da bi ga izdelal. Je pa velik tak supresor.
P. S.: Nisem noben strokovnjak za orožje ali balistiko.
P. S.: Nisem noben strokovnjak za orožje ali balistiko.

Kakorkoli obračamo, knjige danes, kot je bilo obljubljeno ne bo. 
Peče, Miki. Peče!
Pa ne Sašo.

Peče, Miki. Peče!

Pa ne Sašo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

ColdCat ::
Zaprli so me, ko sem ukradel čokolado Milka in kurčev jogurt. Za znesek 2.17 evra sem šest mesecev sedel na Povšetovi.
![]()
Frangež v svoji knjigi omeni tudi "bizarno krajo plastičnega dinozavra", kar je verjetno prebral iz obtožnice, čeprav obtožnice ali kakršnegakoli uradnega zaznamka o dinozavru ni objavil. Zdaj je tudi ta dinozaver-zgodba postala verjetnejša.
Miki je TUKAJ pod sliko pojasnil, zakaj je enkrat prišlo do podobne bizarnosti:
Prišel sem iz SODIŠČA v LJUBLJANI! Pred leti so prijeli odvisnika,ki je kradel v Maximarketu! Izkazal se je z mojo izgubljeno(ukradeno:) osebno izkaznico!Ukradel je vosek za lase ,cena 3.20 evra.Ker baje varnostna služba tam ne hrani posnetkov prav d
Izgleda, da ima netlog omejitev dolžine komentarjev na 250 znakov. Bi miki gotovo povedal še kaj več,...tako pa...

ColdCat ::
EDIT: Zanimivo, da miki na večih mestih navrže do centa natančne cene, do dne natančne datume
,...
fotografski spomin ali šola Barice Blenkuš? Samozavestno navajanje natančnih (četudi izmišljenih) podatkov naj bi služilo k "prepričljivosti".

fotografski spomin ali šola Barice Blenkuš? Samozavestno navajanje natančnih (četudi izmišljenih) podatkov naj bi služilo k "prepričljivosti".

Oldi ::
Je komu jasno kaj pomeni: "danes bom prevzel toliko izvodov, kot je bilo naročenih-plačanih"
Če ni kake tipkarske napake je morda prevzel knjige od založbe ali tiskarja. Sedaj jih mora še dostaviti do pošte ali distributerjev. Ima kdo kako drugo razlago.
Piše, da je prevzel tudi knjige za kupce, kar bi znal biti problem, saj jih ne sme prodajati. No, v bistvu jih je prodal že pred prepovedjo - se je NZK zafrknila?
Če ni kake tipkarske napake je morda prevzel knjige od založbe ali tiskarja. Sedaj jih mora še dostaviti do pošte ali distributerjev. Ima kdo kako drugo razlago.
Piše, da je prevzel tudi knjige za kupce, kar bi znal biti problem, saj jih ne sme prodajati. No, v bistvu jih je prodal že pred prepovedjo - se je NZK zafrknila?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()

Je komu jasno kaj pomeni: "danes bom prevzel toliko izvodov, kot je bilo naročenih-plačanih"
Da bo knjiga nizko-tiražna?
Cena podpisanih izvodov bo poskočila v nebo. Je pa zanimivo. Tiskar je knjige natiskal a zdaj jih Mikiju daje le po posameznih kosih? Miki je tudi namigoval, da je knjiga izdana v založbi Ciceron... samo je bil le namig.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Recimo, da je knjiga obtičala pri tiskarju - ker Miki ni imel keša, nato pa jih je odkupil Ciceron, sedaj pa je Miki prinesel keš in dobil ustrezno število knjig.
Zgodovina sprememb…

Cervantes ::
Tole sem sicer postal originalno nekje drugje, pa mislim, da bolj spada sem:
Mene zanima nekaj čisto osebnega. Kakšen človek je sploh ta naš Majer? A sploh ma kakšne frende, a gre s kom po službi na pir, se sploh s kom pogovarja?
Je točna (moja osebna) ugotovitev, da se po njegovem državljani delijo na vernike in sovražnike?
Njegov odnos do bližnjih, do prejšnje familije(?), do te, ki jo ima zdaj?
A ga kdo sploh osebno pozna do te mere, da lahko reče "sem njegov prijatelj, verjamem kar naklada" ?
Na to temo bi mogoče nnn. vedel kaj več povedat.
Mene zanima nekaj čisto osebnega. Kakšen človek je sploh ta naš Majer? A sploh ma kakšne frende, a gre s kom po službi na pir, se sploh s kom pogovarja?
Je točna (moja osebna) ugotovitev, da se po njegovem državljani delijo na vernike in sovražnike?
A ga kdo sploh osebno pozna do te mere, da lahko reče "sem njegov prijatelj, verjamem kar naklada" ?

rising ::
>Kakšen človek je sploh ta naš Majer? A sploh ma kakšne frende
Če gledamo na razplet volitev za premireja ima več frendov kot Jankovič. :)
sicer pa človeško gledano je janša malo sramežljiv, ampak obenem zelo samozavesten. kako je lahko tako miren, ko se na njega zliva toliko gnojnice, prav za zgled je glede tega.
Če gledamo na razplet volitev za premireja ima več frendov kot Jankovič. :)
sicer pa človeško gledano je janša malo sramežljiv, ampak obenem zelo samozavesten. kako je lahko tako miren, ko se na njega zliva toliko gnojnice, prav za zgled je glede tega.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: enadvatri ()

Tole sem sicer postal originalno nekje drugje, pa mislim, da bolj spada sem:
Frendov ima, bolj je vprašanje, kako pristni so? Ali pa, kako pristen je on? Vem pa, da jih Urška ima.
Ni točna, jaz sem prepričan, da je on sam ateist ali pa najmanj neveren. To je predstava. Še Mitja je pisal o tem. Lahko, da se motim.
Do žene je najbrž (ugibam) tak kot do ljubic. Do otrok vem iz 3. roke, da ni, da imajo to poštimano.
Še videl ga nisem v živo in naj tako tudi ostane.

čarli ::

Ma nisem imel v mislih vernike v smislu nadnaravnih bitij, pač pa JJ vernike (kar je mogoče isto?)
Seveda je isto, samo nadnaravna bitja imajo tako široko srce, da recimo načeloma sovražijo strice, ljubijo pa človeka, ki skriva strice, čeprav ga prav kolovodja stricev poziva, naj spregovori. Ta nadnaravnost se je celo prenesla na vernike, celo več, število vernikov se enormno povečuje in je preraslo polovico volilno-aktivne polulacije. Na skrivaj ga ljubi celo precednik stricarske stranke, ki ga je še par mesecev nazaj zaničeval. To postaja intergalaktični fenomen.
Zgodovina sprememb…

Aaaah, novi Mikiliks ima spet gaypr0n!
Na koncu bo čisto vseeno, ali v naslovu pozabiš tisto "1" za mikstone ali ne.![]()
Mene pa zanima zakaj ima takšen naslov tanovi mikiliks. Namreč volitve bodo šele čez slabih 14 dni![]()
Pomota pač. Fotografsko si je v spomin poslikal napačen datum. Miki celo napiše
Od te nedelje naprej bodo šle težave na smetišče.
Po mojem zato, ker komaj čaka, kot vsi, da bo konec predvolilnih potegavščin. Upam, da ne bo preveč v depro padel, ko bo odkril, da je še en teden muke.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Recimo, da je knjiga obtičala pri tiskarju - ker Miki ni imel keša, nato pa jih je odkupil Ciceron, sedaj pa je Miki prinesel keš in dobil ustrezno število knjig.
Ta razlaga se mi zdi smiselna. Da gre za Ciceron sklepam po tem
na blogu imate offer za en book od založbe, ki vas bo kmalu "u vaš pravac iznenadila" wtf
https://slo-tech.com/forum/t446423/p376...
Takrat je bila na blogu reklama za Ukradeno evropo te založbe.
No, če Ciceron kani dati ven Patriotske to prekleto dobro skriva. Razumljivo, gre za vroč krompir, verjetno so izvedeli, kaj se je zgodilo s prvim tiskarjem, ko ga je obiskal paravomo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Gospodje, zgodba okoli te famozne a obenem tudi sila enigmatične knjige bo razrešena danes oziroma jutri. Gospod Kunstelj alias "nnn" je bil danes zjutraj opažen pred vrati Cankarjevega doma, kjer je nestrpno čakal, da začne zlagati svojo knjižno uspešnico v nakladi 100+ drobiž izvodov na razstavno mesto. Danes namreč vrata odpira jubilejni 40. Slovenski knjižni sejem. Uradna otvoritev je ob 18. uri, za javnost pa je sejem odprt jutri.
Bo knjiga jutri ugledala luč sveta?
Ponavadi sem za bolj resne zgodbe, ampak ob prebiranju tega foruma sem tudi sam padel v te "mikileaks" enigmatične vode... jebi ga, se zgodi.
Bo knjiga jutri ugledala luč sveta?
Ponavadi sem za bolj resne zgodbe, ampak ob prebiranju tega foruma sem tudi sam padel v te "mikileaks" enigmatične vode... jebi ga, se zgodi.

Tom, to resno? Ker Miki lahko zlaga le eno in edino knjigo, ve se! Zdaj razen, če poizkuša zaslužiti dodaten evro kot "hostesa" na sejmu (za založbo Ciceron)? In še - bo podpisovanje? To bi bilo kul.
(Tom, da nas nisi od zadaj v mraz stilu in bo spet peklo?)
(Tom, da nas nisi od zadaj v mraz stilu in bo spet peklo?)
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Matako, upam da nisi vzel mojega vpisa preveč resno. 
Gospod Kunstelj še ene knjige ne more položiti na razstavni prostor... morda le, da se usede na štant in se gre zgodbo "obujamo spomine" tako iz glave. Predvidevam pa, da njegov podpis zainteresirani vsekakor lahko dobijo, samo ne vem če na knjižnem sejmu.
Bi pa prišel prvi, če bi imel poleg knjige možnost videti tudi univerzalni "one and only" dušilec zvoka za CZ M70 in M84, pa zraven še mojstra Žareta. Pa seveda Darkotovo "Sport Billy" torbico.
Brez skrbi Matako... nekako me odbija položaj "od zadaj" za moškim. Imam ime in priimek, ki pa se ne začne na Mitja in konča na Kunstelj.
Kdor malo bolj analitično spremlja pisanje gospoda "nnn" lahko takoj posumi, da knjige ni in je nikoli tudi ni bilo.

Gospod Kunstelj še ene knjige ne more položiti na razstavni prostor... morda le, da se usede na štant in se gre zgodbo "obujamo spomine" tako iz glave. Predvidevam pa, da njegov podpis zainteresirani vsekakor lahko dobijo, samo ne vem če na knjižnem sejmu.
Bi pa prišel prvi, če bi imel poleg knjige možnost videti tudi univerzalni "one and only" dušilec zvoka za CZ M70 in M84, pa zraven še mojstra Žareta. Pa seveda Darkotovo "Sport Billy" torbico.
Brez skrbi Matako... nekako me odbija položaj "od zadaj" za moškim. Imam ime in priimek, ki pa se ne začne na Mitja in konča na Kunstelj.

Kdor malo bolj analitično spremlja pisanje gospoda "nnn" lahko takoj posumi, da knjige ni in je nikoli tudi ni bilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tom1991 ()

Ma ja Tom, refleksni odziv na Knjigo. Sem dojel da je štos, samo so prsti že odtipkali navdušeno sporočilo.
Hja, pogosto se da videti na raznih sejmih, da založbe prodajajo predvsem video igre, pa tudi akcijske knjige s pomočjo likov v "polni bojni opremi".
Recimo v devetdesetih je bila na vsakem drugem sejmu Lara Croft s svojo opremo in oborožitvijo.
Miki bi knjigo lahko prodajal s poziranjem na sejmu, oblečen in opremljen kot slovenski operativec v zgodnjih devetdesetih. Vključno hit-pack (okrog pasu ali "pederica") do konca napolnjen s scramblerji in motorola postajami, finta M84 z Žaretovim univerzalcem ipd in seveda avtentična 90s oblačila... in obutev.
EDIT: družbo bi mi mu lahko delal model našemljen kot Njavro s famoznim Coltom:
Hja, pogosto se da videti na raznih sejmih, da založbe prodajajo predvsem video igre, pa tudi akcijske knjige s pomočjo likov v "polni bojni opremi".
Recimo v devetdesetih je bila na vsakem drugem sejmu Lara Croft s svojo opremo in oborožitvijo.
Miki bi knjigo lahko prodajal s poziranjem na sejmu, oblečen in opremljen kot slovenski operativec v zgodnjih devetdesetih. Vključno hit-pack (okrog pasu ali "pederica") do konca napolnjen s scramblerji in motorola postajami, finta M84 z Žaretovim univerzalcem ipd in seveda avtentična 90s oblačila... in obutev.
EDIT: družbo bi mi mu lahko delal model našemljen kot Njavro s famoznim Coltom:
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

leiito ::
Ta dušilec je res enigmatičen, ni pa nič nemogoče, je povedal Pahor, če ne veš, da ni mogoče. Od legende kot Žarè bi pričakoval, da se to gedžetovje po potrebi raztegne v teleskopski baton, daljnogled/mikroskop, tripod za geodetske meritve, fagot (z enim g), kopje za kitolov, pihalnik za uspavanje velikih zveri in vodno pipo.

Ta dušilec je res enigmatičen, ni pa nič nemogoče, je povedal Pahor, če ne veš, da ni mogoče. Od legende kot Žarè bi pričakoval, da se to gedžetovje po potrebi raztegne v teleskopski baton, daljnogled/mikroskop, tripod za geodetske meritve, fagot (z enim g), kopje za kitolov, pihalnik za uspavanje velikih zveri in vodno pipo.
To je že na ravni Disneyja.

Ga lomt. Za razliko od resničnih zgodb Mikstona?
A ti maš 24/7 odprt ta forum?
A ti maš 24/7 odprt ta forum?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()

Upam, da pride čimprej nova epizoda Mikiliksa. Ta je preprosto moteča. Brskalnik mi meče na dno strani, kjer imam potem neprijetno mešanico Bejbe dneva, simpatičnega kužka žalostnih oči in gaypr0na.
Plus struktura je bizarna. Miki je napisal nek PS brez repa in glave, obljubil "spletni odgovor" na Vaščijeve pisarije. Nekaj o prevzemu knjig včeraj. Dafuq?
Plus struktura je bizarna. Miki je napisal nek PS brez repa in glave, obljubil "spletni odgovor" na Vaščijeve pisarije. Nekaj o prevzemu knjig včeraj. Dafuq?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Rahlo inkoherentno res zveni, ampak tu je D day. In namig o odhodu, upajmo da še pred izidom Knjige. V nakladi x (naročeno-plačano) + y (za nakazitelje). ESP akademija v Aspnu? Sicer je res sneg, ampak ostati v Sloveniji je kot iti avgusta 45 na dopust v Nagasaki. Če nisi ravno rocket surgeon ali član katere od političnih strank. Pa tudi to ne pomaga veliko, če te dobijo v roke tete od zadaj.

Ja saj. Miki je toliko pripovedoval, kako bo Jajo stegnil v Avstralijo... zdaj pa nam bo on pobegnil neznanokam. 
Knjigo si pa lahko slikamo.
Oz. še to ne.

Knjigo si pa lahko slikamo.

Oz. še to ne.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Saj fraza je, če se ne motim, da se lahko slikaš. Kar se lahko. Tudi Brazilko se je, včasih moraš take one for the team.

Nissan GTR ::
zdaj pa nam bo on pobegnil neznanokam.
boljš, da jo stegne v kakšen bolj "liberalen" plac na svetu kot je v Kolorado, ker če ga bo kriminalno sral v Koloradu tako kot v Sloveniji, imajo tam enega najbolj zajebanih zaporniških sistemov v zda.

No... zdej je pa še Matako obupal...
Miki v Colorado, Jajo v Avstralijo...
Na koncu bom ostal tukaj sam.. z jEURbeno penzijo...
Konec threada?Konec t
Ko bo odšel še zadnji, naj za sabo ugasne luč.
Miki v Colorado, Jajo v Avstralijo...
Na koncu bom ostal tukaj sam.. z jEURbeno penzijo...
Konec threada?Konec t
Ko bo odšel še zadnji, naj za sabo ugasne luč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()

Nissan GTR je izjavil:
zdaj pa nam bo on pobegnil neznanokam.
boljš, da jo stegne v kakšen bolj "liberalen" plac na svetu kot je v Kolorado, ker če ga bo kriminalno sral v Koloradu tako kot v Sloveniji, imajo tam enega najbolj zajebanih zaporniških sistemov v zda.
Koliko dobiš za jogurt? Če ga protipravno odtujiš v svojo ali v korist koga drugega?