» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
148 / 256
»»

Oldi ::

10 del knjige Tragedija
Miki ubije varnostnika, Andrej smrtno rani sina.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Kdo je že tule zagovarjal policaje, da jim ni treba preverjati informacij objavljenih na blogu. Kaj pa če gre za 2 umora in to taka z zastaralnim rokom 25 let. Storjena sta bila v tuji državi, kaj če Srbija zahteva izročitev PM-ja, včeraj ali dan prej se je hvalil, da organi pregona zelo dobro sodelujejo - e pa da vidimo.

Moja napoved nič se ne bo zgodilo, tako kot je glavni pri cerkveni milijardi pristal na vrhu cerkvene hierarhije in s tem postal nedotakljiv za podalpske klečeplaznike, tako je naš veliki osamosvojitel pristal na čelu Slovenije in postal nedotakljiv.

Kaj pa Miki, bodo upali ga še enkrat spraviti za rešetke, po moje ne, vse bo kot da se ni nič zgodilo, še Perič vprašanje, če bo upal kaj napisat.

Matako ::

Oldi je izjavil:

Kdo je že tule zagovarjal policaje, da jim ni treba preverjati informacij objavljenih na blogu. Kaj pa če gre za 2 umora in to taka z zastaralnim rokom 25 let. Storjena sta bila v tuji državi, kaj če Srbija zahteva izročitev PM-ja, včeraj ali dan prej se je hvalil, da organi pregona zelo dobro sodelujejo - e pa da vidimo.

Telefonska je 113.

Sprejemajo anonimne prijave in _morajo_ reagirati po zakonu. Resno. Velja tudi mail, stavek dva.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Aja Oldi, da ne bi šel slučajno res kaj prijavljati! Mislim, knjiga je ravno začela laufati, če je stvar stala 20 let bo pa še par tednov, da pridejo vsa nadaljevanja - ker vsaka prijava Jajovih zločinov je hkrati tudi prijava Mikija, kar nočemo.
/\/\.K.

Saj nisem blesav. Ne mi rečt, da jim ne bo prišlo na uho, kaj je na blogu. Seveda pa ni nihče tako blesav, da bi sprožil akcijo.
Skratka išče se nekdo, ki bo policiji poslal odprto pismo. Kje je opozicija Hic Rhodus, hic salta.

leiito ::

Oldi je dolžan naznaniti kaznivo dejanje, če verjame, da se je res zgodilo.

Pa še za shapeshifting jim povej, Oldi, tem stvarem je treba priti do dna. In če bodo ljudje volili Janšo, kljub temu, da je kuščar, tudi prav, saj ne gre za nas, gre za otroke naših otrok.

Odprto pismo opozicije Hic Rhodus, hic salta? Ne vem no, zveni kot, da prenašaš odgovornost na druge. Tvoja vera je tvoje orožje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

Jest bom počakal, da pride zahteva po izročitvi naročnika umora iz Beograda. Umor se je zgodil tam, žrtev je bil njihov državljan. To je edina pot, da se ga končno rešimo.

Folk. Koga hočemo spraviti v keho? Jajota. Kakorkoli obračamo, Mikijeva ekipa je bila na terenu. Ja, po Jajotovem naročilu, samo če ovadba temelji na dejstvu (recimo mrzel Hočevar ml.) si še precej daleč od dokaza naročila in tudi če ti uspe sta Jajo in Miki pač sokrivca (EDIT: mogoče bi bilo za spoznanje bolje, če bi se Miki samoovadil). Celo v 100% pravni državi, kar Slovenija ni, bi se lahko zlahka zgodilo, da bi Miki kasiral večjo kazen. Razne amnestije tukaj ne delajo. Ker celo v najbolj pravni državi sodišča ne, ponavljam NE delijo pravice, ampak zakon. In tukaj pride do razočaranj. Zdaj si pa predstavljaj vse skupaj v Sloveniji.

Ampak itak tega filma ne bomo videli.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Iz Beograda? Pa saj, vidiš da se brijejo, norca iz ljudi, obnašajo se kot, da se ni nič, zgodilo! Nanje ne gre računati, reptiloidna banda ščiti, drug drugega. Pojdi in povej, da veš in, da veš, da vejo, da veš, da, veš, da vejo, da veš, da vejo, da veš, da vejo, da veš in naj nehajo zajebavat resne ljudi in zahtevajo izročitev. Na licu mesta. Beograda. On the face of the place.

Matako je izjavil:

Folk. Koga hočemo spraviti v keho? Jajota. Kakorkoli obračamo, Mikijeva ekipa je bila na terenu. Ja, po Jajotovem naročilu, samo če ovadba temelji na dejstvu (recimo mrzel Hočevar ml.) si še precej daleč od dokaza naročila in tudi če ti uspe sta Jajo in Miki pač sokrivca (EDIT: mogoče bi bilo za spoznanje bolje, če bi se Miki samoovadil). Celo v 100% pravni državi, kar Slovenija ni, bi se lahko zlahka zgodilo, da bi Miki kasiral večjo kazen. Razne amnestije tukaj ne delajo. Ker celo v najbolj pravni državi sodišča ne, ponavljam NE delijo pravice, ampak zakon. In tukaj pride do razočaranj. Zdaj si pa predstavljaj vse skupaj v Sloveniji.

Ampak itak tega filma ne bomo videli.

Jajota? Zakaj pa "Jajota"? Kaj je pa on storil narobe? Če so ga obveščevali, da je v igri izdajalec + potencialni izdajalci? Od kdaj so ekserkurcije izdajalcev bad?

Samoovadil? Troha se je samougrabil in poglej kako se je končalo. Potem naj se še sam kaznuje in skrajšamo zgodbo, ne ga no biksat, samovadi.

To antitezo glede sodnišč si enkrat že postavil, da delijo zakon. Katerega? Kako? Kje je moj pravični delež? Ali sploh lahko računam na pravični delež, če ne delijo pravice? Zakaj potem amerikanci rečejo dispensing justice?

leiito je izjavil:

Jajota? Zakaj pa "Jajota"? Kaj je pa on storil narobe? Če so ga obveščevali, da je v igri izdajalec + potencialni izdajalci? Od kdaj so ekserkurcije izdajalcev bad?

Saj pravim. Eno je pravica in eno je zakon. Judge Dredd je uspešno združeval oboje, Jajo pač ne.

leiito je izjavil:

Zakaj potem amerikanci rečejo dispensing justice?

Ker je to fraza, ki ima svoj namen in uporabo. Reče se tudi "the justice system".
V ZDA ti to razliko (EDIT: in podobnosti!) med talanjem pravice in zakona razložijo na hitro pri Government Ed v srednji, da ne pride do nesporazumov, ko se znajdeš v situaciji.

EDIT: Jasno vsaka pravna država skrbi, da je presek čimvečji. Samo prekrivanje nikoli ne more biti popolno.. niti nočeš tega!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

OK, Matako, samo argumentiraj prosim svojo tezo, ne trdim, da se motiš.

A hočeš reči to, da je sodnik dolžan razsoditi po zakonu, tudi če je odločitev evidentno nepravična?

Moja teza je, ta, da je seveda pri BG akciji (recimo, da je vse res, zaradi ilustracije) nekako najbolj kriv Jajo in da bi bilo pravično, da on nosi največje breme kazni.

Prvič zato, ker je samovoljno in mimo "sistema pravice" šel v lastno varianto. Vigilantizem je po mojem zločin visoke stopnje, primerljiv z zločini človeštva. NE zaradi posameznega dejanja, ki so lahko zares celo pravična in celo plemenita, ampak zato, ker zanika celoten "sistem pravice". Vem, sliši se protislovno in na nek način je. Življenje je polno tega sranja.

Drugič zato, ker je s tem, ko je stvari spravil v pogon kriv za vse, kar sledi - tudi nedolžne žrtve in megazajebe.

Zdaj pa keč: ker hočemo furati zakon pa s tem niakor ne moremo rešiti Mikija. On je v tem Jajovem planu prostovoljno sodeloval in izvajal, kar je izvajal. Verjamem, da lastne krivde ne moreš zmanjšati z drugo. To je eno nerazumevanje, ki me zelo moti v javnosti. Vsi stalno nabijajo "ok, je kriv, ampak saj tudi oni drugi je". Ja in? Zdaj imaš krivca več, ne manj!

V bistvu je to keč 22. Če želimo pravico, moramo na nek način pozabiti na talanje pravice in iti na talanje zakona, kar lahko povzroči, da (nepravično) najebe bolj Miki, kot Jajo.

Konec teze.

Zato tudi jaz ne želim, da policija sama ovaja. Po mojem to ne sme biti njena naloga. Stvar je malo zapletena in čisto subjektivna, ampak govorimo o moralno kompleksnih stvareh ...

leiito je izjavil:

A hočeš reči to, da je sodnik dolžan razsoditi po zakonu, tudi če je odločitev evidentno nepravična?

Ja v bistvu je to povzetek.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Pa kaj ga tle lomite z likvidacijo izdajalca. Človek je pač preveč vedel in imel napačne papirje, is all.

No, jasno.. če bi Jajo recimo nekako dobil legalen mandat slovenske ali srbske vlade.. bi bilo to druga zgodba. Verjetno ne za pospraviti Hočevarja, ampak za privesti ga nazaj pa da ga sodijo, če je bil res tak prasec.

So pa to zajebane stvari, vsak dan vidimo na TV "talanje pravice" s strani držav, oziroma, če se spomnete Executive Outcomes debate s strani podjetij (čeprav uni so za razliko od Jajota saj imeli mandat zakonite oblasti... za afriške razmere saj).

Jebemti, kje je Don, ko ga rabiš?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

čarli ::

Nov post;)

Haha, Dedek _Mraz_...!! :)) Dobra Miki, dobra.

Čakaj, kaj je zdaj to? Se pravi Miki nekako reklamira teorijo, da je "mraz" res kar Maja? Da fuq?

Ehm. Peče, uh kako peče...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Navečja fora je pa to:
Od letališča, ki danes nosi ime Jože Pučnik, je na zadnjem sedežu s kolegico zabavala omenjeno irsko stranko. O podrobnostih zaenkrat ne bom.

Kot da že ne bi vedeli katere so te podrobnosti:))

PS: No je pa spet se pojavil nov datum...

Največja fora je ta: koga Miki prepričuje, da je mraz Maja? Nas? Mi smo ga vendar že fasali od "mraza" v rit, tako da bi prosil Mikija, da saj malo počaka, da za silo neha peči. Ostalo Slovenijo? Jih to sploh zanima. Fora je vendar skrajno interna.

Ja, bo pa v pon. že knjigica. Samo to pomeni, da lahko ta vikend pričakujemo samo še kako nadaljevanje... ali bo šel Book blog naprej tudi po tiskani izdaji?
/\/\.K.

ColdCat ::

O podrobnosti miki za zdaj ne bo. 8-)

Ali tista teorija s postankom na Lomu drži vodo?8-) Kdo je kolegica? Če je bila kolegica tudi "mentorica" maji, bi morala biti kakšno leto ali dve starejša. Rezin emšo ustreza, ampak ona gotovo ni bila. Melita od zokija je isti letnik kot maja. :|

Miki je zaostril dialog. Na relaciji miki-sebo bodo stekli pogovori. Lokacija Knafljev podhod? Mikiju predlagam nevtralno lokacijo. Sokol8-)

Vroče bo!!!

gmajestix ::

S helikopterji v službo

Mikislovcem bo znan pomen teh besed:
Zakaj naj bi brigada, ki je varovala ministrstvo za obrambo, izvedla desant na ministrstvo za obrambo? Jaz bi verjel, da bi bilo bolj pametno, da bi se spomnili zasesti parlament, ne pa objekt, ki so ga sami varovali.

Žal pa avtor tega članka ne loči med Dušanom Mikušem (VOMO) in Borisom Mikušem (poveljnik v Morisu).

Nnn v kateri skupini si bil ti glede na to, da ne maraš leteti s helikopterjem :)

Zgodovina sprememb…

Takole je. Mene kar zmrazi ob misli, da je v Afero mraz kakorkoli vpleten Miki in da zdaj v tej epizodi "igra gobo", kot pravijo južno. Čeprav je znano, da dramske šole večkrat izvajajo lekcije vživljanja v drevesa in celo mrtve objekte.

Upam da ni.. nič bo treba spremljati milfine čivke...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Miki je zadnji post na mikiliksu objavil ob 20:41.
Čarli je na S-T javil ob ob 20:45

To je na meji dopustnega reakcijskega časa. Več kot to si ne smemo privoščiti.
8-)

Iz tega je razvidno, da je čarli najprej javil na S-T, šele potem je šel sam brati. Good boy Charlie!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

Hm, mogoče pa spet preveč kompliciramo. Recimo, če vzamemo Pisca, ki ima, tako kot mi, SYNC signal tudi priklopljen direktno na Mikiliks ima FB prijateljico... Tadejo Mraz Novak!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Mikijev najslabši post doslej.

ColdCat je izjavil:

Miki je zadnji post na mikiliksu objavil ob 20:41.
Čarli je na S-T javil ob ob 20:45

To je na meji dopustnega reakcijskega časa. Več kot to si ne smemo privoščiti.
8-)

Iz tega je razvidno, da je čarli najprej javil na S-T, šele potem je šel sam brati. Good boy Charlie!

Ja drži da sem prej objavil predno sem prebral post:) Tebi pa res nič ne uide. Moram bit drugič previdnejši:P

Noben mikilog ne želi, da bi spregledal epizodo na svoji straži. Zato je čarli najprej streljal potem pogledal, kaj je zadel. Paravomo stajl.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Noben mikilog ne želi, da bi spregledal epizodo na svoji straži. Zato je čarli najprej streljal potem pogledal, kaj je zadel. Paravomo stajl.

Tale z paravomo stajl pa je že mal mešanica črnega humorja:D

Tole z mrazom je pa res izpod časti nekega celo podpovprečnega specialca.
Je pa zanimiva formulacija kdaj bo knjiga: "Od 19-ga naprej je tiskana izdaja na voljo" - sedanji čas.

Glede čuze za Mikija kot izvršitečja ukaza pa jaz ne bi bil tako prepričan, Miki je bil takrat v službi vojaške tajne službe demokratične države, ki ji je v resnici poveljeval kasnejši nagrajenec za inovativne dosežke na področju uvajanja demokracije. Kot drugo pa bi vsak resen tožilec Mikija v naprej amnestiral za vsa dejanja, ki jih je zagrešil v službi, v zameno pa pove kar ve in preda dokaze. Zaradi amnestije bi bilo ilegalno snemanje nekaznivo, posnetki bi bili na netu in vprašanje koliko prič bi še bilo na Jajotovi strani.

Oldi je izjavil:

Tole z mrazom je pa res izpod časti nekega celo podpovprečnega specialca.
Je pa zanimiva formulacija kdaj bo knjiga: "Od 19-ga naprej je tiskana izdaja na voljo" - sedanji čas.

Glede čuze za Mikija kot izvršitečja ukaza pa jaz ne bi bil tako prepričan, Miki je bil takrat v službi vojaške tajne službe demokratične države, ki ji je v resnici poveljeval kasnejši nagrajenec za inovativne dosežke na področju uvajanja demokracije. Kot drugo pa bi vsak resen tožilec Mikija v naprej amnestiral za vsa dejanja, ki jih je zagrešil v službi, v zameno pa pove kar ve in preda dokaze. Zaradi amnestije bi bilo ilegalno snemanje nekaznivo, posnetki bi bili na netu in vprašanje koliko prič bi še bilo na Jajotovi strani.

Preveč filme gledaš, pa še tam ne vidiš amnestije za umore. Poleg tega pri nas še ni inštituta skesanca. Miki je kot priča nekredibilen, predvsem pa nima kaj novega povedati, sicer bi že. Enako s posnetki.

Je res tako težko razumeti, da Janše ne morejo spodnesti knjige, sodni postopki, "priče"...Do konca mandata bo Zoki že na Dobu, javnost bo podprla pregon bankirjev, če pade Balkanski bojevnik tudi praktično kakršnokoli reformo sodstva, še sindikate zrihtamo in good luck "levici" na naslednjih volitvah,

Tu se pa strinjam s tabo, zna se zgoditi, da bo folk potrdil oba zakona, če prideta na referendum in da bo Jankovič postal glavni krivec za vse.

Janko politično že diši po krizantemah. Sindikati so tarča, ne moreš biti učinkovita izvršna oblast in pustiti, da ti neizvoljeni ignoramusi ovirajo izvajanje načrta. Podpore spremembi referendumske zakonodaje pa ne bo, čeprav vsaki vladi delajo isto.

Ne delajo isto, oba tokratna zakona sta nadaljevanje propadanja in kraje in ju ne moreš primerjati s Pahorjevimi.

Pojem amnestija sem uporabil figurativno. Obstaja institut zaščitene priče, ki je s pričanjem preprečila nadaljne barabije - s tem si sicer samo zniža kazen. Potem je tu še pomilostitev predsednika, predvsem pa bi - v primeru pravne države in ponovitve sojenja v primeru Depala vas, Miki moral dobiti odškodnino za prestane gorje in svobodo.

Seveda tega filma v tej pravni Vukojebini ne bomo videli. Je pa na drugi strani vprašanje, kaj se bo zhodilo, ko bodo po netu zaokrožili obljubljeni posnetki.

Zgodovina sprememb…

Odškodnine za prestane gorje so pri nas nizke. Pa še razlagat moraš, da ti uhaja blato, da močiš posteljo ipd.

Ker se prvi del naše dogodivščine, čakanje na knjigo, v ponedeljek bliža koncu, je prav da izpostavimo par stvari.

Miki se premalo zaveda, da se marsikdo v Sloveniji zanaša nanj. Računamo, da bo izdal dokončne dokaze. Računamo, da bodo njegova razkritja sunila Jajovo strahovlado dol po klancu. Predvsem pa računamo, da bo dal ven posnetke Špelce in Jaja.
Miki se premalo zaveda, da je njegov "street cred" že dokaj obtolčen.. leta zamujenih rokov naredijo svoje!

Zato se mi res ni zdelo lepo, da je recimo v Mikiliksu naredil šov za ostale, ki ne poznajo Afere mraz - moral bi saj omeniti z besedo možnost, da nekdo nekoga na suho. Razni FB pisci ga bodo zdaj citirali in bomo imeli spet novico tipa "Urška v Vojcu".

Ni to v redu.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Prav Miki bi moral vedeti, kako se človek z leti spreminja in četudi se je takrat na zadnjem sedežu zgodilo kaj povsem explicitnega, po moje to še ni osnove za današnje javno opletanje s kurba, še zlasti ker mu to ruši kredibilnost. Po tej analogiji je Miki najeti morilec. Razen seveda če mi tu česa o kao mrazu ne vemo.

Sem malo pregledal Googla in o uboju še nič, tudi to je posledica rušenja kredibilnosti.

Zgodovina sprememb…

No v Nedeljcu so bili lani prizaneslivejši. Miki naj bi "marsikaj tudi zamešal".
http://www.dnevnik.si/nedeljski/aktualn...
Hm, vsega očitno ni na netu ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Iskal sem zapise v zadnjih 24 urah, torej odmev na včerajšnji zapis.
Vse bolj se mi zdi, da nas edino reakcija Beograda še lahko reši, po drugi strani so pa morali že davno narediti križ čez tista dogajanja. Gotovo jim je bilo kristalno jasno, kaj se je zgodilo in močno dvomim, da bodo reagirali.
Glede Nedeljca si pa vsaj jaz ne morem razložiti zakaj oziroma kako je prišlo do zamenjave sina in očeta. Miki nam tega še ni razložil - kolikor se spomnim.

Nedeljec, sicer zelo naklonjen Mikiju je takrat gladko potegnil z uradno linijo in trdil, da je Bojana Hočevarja ustrelila mati, kar praktično zanika celo Mikijevo zgodbo. Nož v hrbet.

Zdi se mi, da je Miki za stare kadre, kot se zbirajo v Nedeljcu še vedno le "mulec", koristen jim je, da z njim še malo dodatno podprejo svoje stvari sicer pa ne bi prdnili v njegovo podporo, če bi mu zagustilo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

To itak, sploh Perič. Na Srbe je bilo pa najbolje natveziti javnosti, da ga je mama, poskušajoč pobiti celo familijo. Priznati, da so tam eni Slo amaterji v zmajevem gnezdu fentali generala in varnostnika, ter spizdili ??

Zgodovina sprememb…

Oldi je izjavil:

četudi se je takrat na zadnjem sedežu zgodilo kaj povsem explicitnega, po moje to še ni osnove za današnje javno opletanje s kurba,

Pomoje ni problem kurba. Miki z izrazom "papirna agencija" napeljuje na druge stvari, na prefinjeno organizacijo prostitucije za petičneže. Ali je ona le šefica legalnega dela agencije, nadalnje "delo in izbor" pa opravi kdo drug. Kdo? Podobno sta bila v mikijevih časih Vomo in Paravomo. miki je npr. formalno pripadal vomu, Darko pa ga je "pripeljal" še v paravomo (ok, vašći bi ga še v parahomo, vendar pustimo to.)
Lahko pa da je tudi pufmuti, ali da vsaj pozna "temno" stran svoje "firme".

Pisec vedno napiše: Stay tunned, it's not over yet.

Zdaj čakamo na čivke maje.

8-)

EDIT: A ni miki delal na Ameriški ambasadi? Ambasadorji (in nekateri višji njihovi pribočniki) bi naj bili v prestolnicah odjemalci takih storitev. 8-)

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

Pomoje ni problem kurba.

A niso kurbe v naslovu "epizode" - razen če je mislil na politične kurbe.

Seveda, vsaka pufmuti je bila nekoč tudi kurba.

Tu ne gre tako kot v firmah, ko podjetje prevzameš, ne ba bi prej delal v tej branži, začenši z najslabše plačanim fizikalcem.

Mislil sem na to, da tudi če je bila, to ni nič v primerjavi z "papirno agencijo".

8-)

Miki je že umaknil "odstavek".

:))

Zgodovina sprememb…

Podobno je pred meseci, mati od silikonske urške po nekaj urah umaknil :))

Ja, samo pustil je pa napoved "več o tem kasneje" v prvem odstavku. Zdaj se narod na veliko sprašuje, kdo za vraga je "mraz".

No, saj se mi tudi!

Upajmo, da Maja ni opazila. ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Mene pa zanima motiv.

Pa kaj je to tazga če se dva ali več njih na zadnjih zicih (donevam, da je šlo za limo) dol daje. To ne more bit razlog za zamero, ne po vseh teh letih.

Dig!

Morda si miki s temi manevri poskuša dvigniti branost. Npr. miki napiše bombastično novico za en dan na blog. Če se to citira po forumih, je efekt že storjen in miki lahko odstavek umakne (s pojasnilom, da je gledal napačen(prenarejen )dokument, ali brez pojasnila). Miki je že nekje napisal, da citati na različnih mestih, niso več njegova stvar.8-)

Glede motiva: možno, da bi miki želel poslovno škodovati "agenciji". Pri takem poslu je predvidevam zelo pomemben imidž agencije. Verjetno se ga s takimi zgodbicami da diskreditirati. Ampak miki večkrat reče, da mu "dol visi" za ostale, niti da ne želi biti kakorkoli maščevalen. Revenge is sweet 8-)

Kaj pa vršitev pritiska v smislu, daj keš, pa umaknem besedilo :))

Ah ne no, to je nivo VV ja in medijskega mogotca.

Itak se mi zdi, da se na več ljudi spravlja iz neznanega razloga, kaj mu je naredila Špelca ali pa Kresalka, da mu je šel v nos njen popek.
Hočem rečt, da se spušča v intimni svet ljudi, OK, če bi bila Kresalka šefica Marijine družbe, Špelca pa njena tajnica. Ali pa kao mraz PR od Primca (družinski zakonik)

Zgodovina sprememb…

Za lažje razumevanje vsega, bi sleherni mikislovec preprosto moral obiskati nekaj ur igralske šole Barice Blenkuš.
««
148 / 256
»»