» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
132 / 256
»»

ColdCat ::

Vzdrževalna dela zjutraj. Zdaj so števci OK.8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

Novi Mikiliks!

Miki ima alternativo! 9 tisočink metra.8-)

Bang!8-)

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Jep, nayn millimidda ;)

/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Oldi ::

Pred dobrim tednom sem na nek način najavil mraz, s tem prispevkom KLIK

V zadnjem linku mraz pove nekaj o sebi. Kar nekaj podobnosti z Mikijem:
Npr:
Nepozabna otroška vragolija: Metanje jajc in vrečk vode čez balkon, bilo je kar nevarno.

Miki je metal jajca in farbal fasade zlobni sosedi.

Agencija Model Group: Čas je bil za premik naprej in tako je prišel Model Group, ki je tudi njen otrok ter počasi raste in raste. Zjutraj vstane in komaj čaka, da pride v pisarno saj jo njeno delo neizmerno izpopolnjuje in to je najpomembnejše, vse ostalo sledi.

Blogi Mikstone Group: Čas je bil za premik naprej (konec z drogo in kriminalom) in tako je prišel prvi blog (Hvala Rezi), ki tudi raste in raste. Zjutraj vstane, se vsede za comp in ga to izpopolnjuje...vse ostalo sledi.

Razvada: sem in tja prižge kakšno cigareto

Miki zrola sem in tja kakšen joint.

Najizrazitejši karakterni plusi in minusi: zaupljiva, poštena, ljubeča/trmasta

Miki predan, trmast, ne daj bože da se mu zameriš.

8-)

Vljudno vabljeni tudi ostali k iskanju podobnosti/razlik. 8-)

Zgodovina sprememb…

leiito ::

poweroff je izjavil:

Samo na hitro da se javim...

Cenzura, anonimizacija, svoboda govora, dark net, droge, obveščevalci, pedofilija, digitalni denar - this time it is my turn!

Uživajte. ;)

Vem, OT, jebiga.
Tor sicer poznam že od prej, povsem akademsko seveda, ampak resno me skrbi, da sem kaj spregledal, sploh glede na navedbe, da je 95% neta skritega na temni strani. Na Toru namreč, vsaj prek Torcha in HiddenWikija, ni ravno najti obilice nekih sajtov, tistih nekaj pa je, z izjemo overovitelja za $20.000 in tistih kao legit EU biometric pasošev po €1.600, dokaj cenovno nekonkurenčnih in ne preveč zanimivih (morda z izjemo modelov, ki izvajajo medicinske poskuse na klošarjih, upam na čimprejšnji livestream). Kje torej iskati "dark net", obveščevalce in ostalo kar omenja(š)?

leiito je izjavil:

Na Toru namreč, vsaj prek Torcha in HiddenWikija, ni ravno najti obilice nekih sajtov, tistih nekaj pa je, z izjemo overovitelja za $20.000 in tistih kao legit EU biometric pasošev po €1.600, dokaj cenovno nekonkurenčnih in ne preveč zanimivih (morda z izjemo modelov, ki izvajajo medicinske poskuse na klošarjih, upam na čimprejšnji livestream). Kje torej iskati "dark net", obveščevalce in ostalo kar omenja(š)?

Pozabljaš na projekt Freenet, ki slovi kot pribežališče rekreativnih farmakologov in menda tudi.. pedofilov.

Drugače pa se za črno mrežo smatra tudi vse, kar preprosto le ni indeksirano oz. je samo na strežniku brez da bi bilo referencirana z drugih strani. Recimo se grem staviti, da ima Kralj še polno slik, ki niso polinkane.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Freenet? Zveni svobodomiselno.

Kar se pa Tora tiče, je to preverjeno neprojebivo? Zdi se namreč idealen način kako loviti drugačne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

iro ::

Kako bi "miki" končal če bi recimo takrat izgubili 10 dnevno vojno? Pač če bi prišel v roke jna, udbi, konusnistom... Bi bil še živ?

Reza, fajn filmčki... samo, kje je pa nova epizoda portugalskih dogodivščin?? Tukaj smo vajeni Mikijevih standardov periodike - vsakih nekaj dni!

In glej, da bo najmanj en fuk na epizodo!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

@iro:

vsi, ki smo bili takrat zraven, se danes to sprašujemo.

Takrat se nismo.

Edit: Udba in konjunisti so bili takrat "naši"...:))

Zgodovina sprememb…

enadvatri ::

leiito je izjavil:

poweroff je izjavil:

Cenzura, anonimizacija, svoboda govora, dark net, droge, obveščevalci, pedofilija, digitalni denar - this time it is my turn!

Uživajte. ;)

Vem, OT, jebiga.
Tor sicer poznam že od prej, povsem akademsko seveda, ampak resno me skrbi, da sem kaj spregledal, sploh glede na navedbe, da je 95% neta skritega na temni strani. Na Toru namreč, vsaj prek Torcha in HiddenWikija, ni ravno najti obilice nekih sajtov, tistih nekaj pa je, z izjemo overovitelja za $20.000 in tistih kao legit EU biometric pasošev po €1.600, dokaj cenovno nekonkurenčnih in ne preveč zanimivih (morda z izjemo modelov, ki izvajajo medicinske poskuse na klošarjih, upam na čimprejšnji livestream). Kje torej iskati "dark net", obveščevalce in ostalo kar omenja(š)?

Offtopic, pa naj bo.

Ravno to je keč tor omrežja in njemu podobnih, da radovedneži kot sva midva ne prideva nepovabljena do zares zanimivih storitev in strani. Tudi nikakor se ne bi strinjal, da je večina spleta nevidnega, ker mi ne zveni logično. Ga pa je kar precej, o tem ni dvoma.

Pozor, kar je precej povezano v teh omrežjih so predvsem objave, namenjene javnosti in relativno varne pred cenzuro kot npr. ranljivosti/orodja/dumpi raznih hekerjev, objave aktivistov, žvižgačev ipd. Veliko je tudi s spletna prenešenih orodij in del hekerjev, ki so jih s spleta cenzurirali (orodja, jailbreaki, izvorne kode, zreversane aplikacije - v mislih imam Skype in druge MS-jeve).

Precej resničnega prometa je zaznati na organiziranih skupnostih črnega trga a la BlackMarket SilkRoad ipd. To pa drži, ker imajo prodajalci fidbek in očitno tudi zaupanje kupcev. Gre pa večinoma za male ribe s precej zaslojenimi cenami. Med drugim razpolagam tudi z 2. roke potrjeno informacijo, da so EU biometrični potni listi pravi (torej izdani pri pravem izdajatelju), z njimi pri prehodih ni težav in cene glede na to dejstvo niti niso zasoljene. Je pa j*ba, ker te država ob vstopu zabeleži in z drugim (tudi svojim pravim) ne moreš več vstopiti, ne da bi imel težave.

Predvsem pa je veliko prevar, veliko več kot se straši o raznih agentih in policistih. Lažne trgovine, lažni prodajalci, ki te preprosto olajšajo za nekaj bitnih kovančkov. Nekaj je tudi norcev, ki zgolj trolajo. Nekdo takšnih je tudi avtor strani o medicinskih poizkusih (tisto je mimogrede zaj*bancija).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enadvatri ()

Obstaja v Guinessovi kategorija "najpočasnejša knjiga"?

Aleš, daj no v drugo!!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

enadvatri je izjavil:

leiito je izjavil:

poweroff je izjavil:

Uživajte. ;)

Vem, OT, jebiga.

Offtopic, pa naj bo.

Ravno to je keč tor omrežja in njemu podobnih, da radovedneži kot sva midva ne prideva nepovabljena do zares zanimivih storitev in strani. Tudi nikakor se ne bi strinjal, da je večina spleta nevidnega, ker mi ne zveni logično. Ga pa je kar precej, o tem ni dvoma.

Pozor, kar je precej povezano v teh omrežjih so predvsem objave, namenjene javnosti in relativno varne pred cenzuro kot npr. ranljivosti/orodja/dumpi raznih hekerjev, objave aktivistov, žvižgačev ipd. Veliko je tudi s spletna prenešenih orodij in del hekerjev, ki so jih s spleta cenzurirali (orodja, jailbreaki, izvorne kode, zreversane aplikacije - v mislih imam Skype in druge MS-jeve).

Precej resničnega prometa je zaznati na organiziranih skupnostih črnega trga a la BlackMarket SilkRoad ipd. To pa drži, ker imajo prodajalci fidbek in očitno tudi zaupanje kupcev. Gre pa večinoma za male ribe s precej zaslojenimi cenami. Med drugim razpolagam tudi z 2. roke potrjeno informacijo, da so EU biometrični potni listi pravi (torej izdani pri pravem izdajatelju), z njimi pri prehodih ni težav in cene glede na to dejstvo niti niso zasoljene. Je pa j*ba, ker te država ob vstopu zabeleži in z drugim (tudi svojim pravim) ne moreš več vstopiti, ne da bi imel težave.

Predvsem pa je veliko prevar, veliko več kot se straši o raznih agentih in policistih. Lažne trgovine, lažni prodajalci, ki te preprosto olajšajo za nekaj bitnih kovančkov. Nekaj je tudi norcev, ki zgolj trolajo. Nekdo takšnih je tudi avtor strani o medicinskih poizkusih (tisto je mimogrede zaj*bancija).

Za tiste biometrične pasoše že prodajalec sam opozarja, da prehodi meje OK, obiskati državo izdaje pa big no-no, tako da vprašanje kje in kako so "izdani". Ni to ravno naturalization by investment program, kakršnega ima večina držav. Kolikor razumem gre za potne liste obstoječih oseb, ime izbiraš iz ponujenih, ne karkoli želiš. Zna biti nerodno, če pride na angleško carino Arne Arnesen, turban na glavi, govori samo urdu. Zelo prepričljiv bi moral biti.

Vem da so poskusi zajebancija, raziskava o vplivu varikine na fetus nima aplikativne vrednosti.

Ta teden je očitno teden primerjav. Po spopadu mraz-miki na S-T, je danes na mikiliksu link do Radotovega bloga:TITO against MAJER

8-)

Še ena primerjava, tokrat glede obiskanosti blogov.
Miki ima v Mikireportu link PISEC RESNICE (http://informacija.blog.com)

Avtor tega bloga je objavil podatek iz Google analytics (13.07.2012-14.10.2012) obiskov: 40.097, Edinstveni obiskovalci: 20.308.
Alexa mu kaže 3470. mesto.

Mikiju Alexa pokaže 159. mesto, kar je doslej najvišja uvrstitev.

Miki bi si moral na "Google analize" ustvariti brezplačni račun in prilepiti tisto kodo na svoj blog. 8-)

Zgodovina sprememb…

Pisec Resnice in Miki mi delujeta kot duo WWF rokoborcev. Ko eden spusti recimo Vaščiju čelno, je drugi v pripravljenosti v kotu, tleskneta en hi-5 in tarča jih faše še enkrat od izmene. :))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

tereza ::

Matako je izjavil:

Reza, fajn filmčki... samo, kje je pa nova epizoda portugalskih dogodivščin?? Tukaj smo vajeni Mikijevih standardov periodike - vsakih nekaj dni!

In glej, da bo najmanj en fuk na epizodo!

:-D ne,k me mami tud lahk bere...:-P
mami je pa moj financ minister...:-/
drugač je bla to komuna,ne pa kupleraj....če si hotel bit z nekom ,si čakal..in čakal...dolge zgodbe...:-)))
po mojem bloga ne bo več..komentarji nekaterih degenov so mi zjebal sistem...rajš bukvica,pa un k hoče,nej kup...modeli,fb pa ne jebete al kako? (in vsul se je plaz kritik)

sorry,fantje..muska pa filma so mi top..:-P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tereza ()

Hm, donacije?

Se bom potem spomnil rešitve, zdaj berem novi Special!! :P
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

tereza ::

Matako je izjavil:

Hm, donacije?

Se bom potem spomnil rešitve, zdajle berem novi Special!! :P
ok...miki still not speaking to me...:-/

Miki je razkril še enega sošolca, tokrat Danila. Miki mu je reševal teste in pisal naloge:)), potem pa mu Danilo po toliko letih natika lisice.

V part 24 je že predstavil Boštjana, čeprav kot tipa "ki se ga spomni iz srednje šole" in ne kot "sošolca" (ki mu je pisal naloge:)))

O Danilu so se TUKAJ pogovarjale njegove sosede:)).
"če se ne motim un , ki je fuuuull velik", pravi ena:)) Skupaj z današnjim specjalom imamo že dve Danilovi karakteristiki.8-)

amigo_no1 ::

iro je izjavil:

Kako bi "miki" končal če bi recimo takrat izgubili 10 dnevno vojno? Pač če bi prišel v roke jna, udbi, konusnistom... Bi bil še živ?

Vsako leto imam bolj občutek, da je bila naša 10 dnevna vojna le dobro zrežiran show za publiko, pri nas pač ni Srbov za razliko od Hrvaške/Bosne, tako da tudi JLA ni imela nekih interesov tu ostati in se po liniji najmanjšega odpora le "taktično umaknila", "noro hrabri" politiki, ki so nas uspeli "obraniti" pred zlobno JLA pa postanejo narodni heroji oz dosmrtno prisesani na državno vime. Kot bi si pripisoval ne vem kakšne zasluge za pogum, ko ti je uspelo pregnati medveda, ki se sam umika 8-).
V Iraku/Afganistanu/ kaki Mehiki uradno ni nobene vojne in na dan pade 100 žrtev, v naši celotni vojni jih je padlo 76.
Slovenska osamosvojitvena vojna @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Predpogoj za vsako agresorsko vojno je agresor, ki napade oziroma začne streljati. Pri naši ni nihče nikogar napadel, prvi pa smo začeli streljati mi. http://osamosvojitelj.blog.siol.net
Po moje je šlo za posledice paranoje in nacionalizma, v glavnem kronsko neumnost, ki so ji sledile še mnoge. Pri tej smo imeli neznansko srečo, pri ostalih pa računi počasi prihajajo.

Oldi, zresn se. Tanki so šli ven, jebe..ti!(prosto po bavčarju), preden so naši začel karkoli oz streljat.

To je bila agresija, IMHO.

Pa itak tudi če ne bi bili streljali - nič ne bi spremenilo. Še vedno bi Juga šla po dodotovi poti in še vedno bi imeli odcepitev, Jajčka, Cliota in ostalo druščino. Še vedno bi bila švercerija z balkanskimi bojišči. Ne zamenjujte vzrokov in posledic.
/\/\.K.

heresjohnny ::

Oldi je izjavil:

Predpogoj za vsako agresorsko vojno je agresor, ki napade oziroma začne streljati. Pri naši ni nihče nikogar napadel, prvi pa smo začeli streljati mi. http://osamosvojitelj.blog.siol.net
Po moje je šlo za posledice paranoje in nacionalizma, v glavnem kronsko neumnost, ki so ji sledile še mnoge. Pri tej smo imeli neznansko srečo, pri ostalih pa računi počasi prihajajo.

ja, TO je na vojake jla streljala medtem, ko so oni sadili rožice, njihovi oficirji pa so si prizadevali za mir na zemlji...

ZaphodBB ::

Oldi je izjavil:

Seveda, srbom bi moral omogočit svobodno zasedbo položajev. Potem bi jim moral dovolit še pravni pregon slovenskih državljanov zaradi nepokorščine. Ko bi se Jugoslovanski lonec zakuhal, bi moral pa še pustit da naši fantje v Bosni na Kosovu in na Hrvaškem JLA pomagajo branit integriteto bratske naše? Seveda, bi vse to pomagali financirat iz lastnih žepov? Vse v čakanju primerne prilike za osamosvojitev?

Nigga you for real?

luli ::

Oldi je izjavil:

Po moje pa si ti bil za Srbe, podobno, kot so bili domobrani za Nemce.
Izdajalec ti. Moral bi gnit v rovu.

Upam, da razumeš ironijo.

Mah, dobr. Naj cveti tisoč cvetov.:8):8)

Me pa zanima, kje je model bil in kaj je delal l. 91.

Če sprašujete mene, sem bil teritorialec in sem bil takrat vpoklican.

Pustmo vse podrobnosti, osredotočimo se na sam ukaz, ki je povzročil kao napad in kako so se tega lotili. Kdor ima več pik od številke čevljev ali je bil v JLA ve, da to nikakor ni bil napad na Slo, ampak poizkus namestitve Yu carinikov na meje in to po ukazu vlade katere predsednik je bil Hrvat.

Ker tega sigurno ne bo moč najti na Mikiliksu (vemo zakaj8-)), je prav, da je vsaj v temi 91-94.
Gola Martina zavrnjena, njen kralj se bo pritožil
Komisija je ugotovila, da je Valenčičeva h kandidaturi priložila le deset podpisov namesto pet tisoč.

Zastopnik Boris Valenčič pa je v zvezi s tem pripomnil, da so podpise zbirali nekaj dni, a se je pokazalo, da jim ne bo uspelo. Vztrajal pa je, da njegov podpis zadošča za izpolnitev zakonskih pogojev, ker je kralj.

8-)

Naš kralj je zelo razsvetljen in napreden. 8-)

Svoj podpis enači s podpisi treh poslancev. Če bi bil absolutist, se ne bi ukvarjal s podpisi in kandidaturo. Imenoval bi predsednika, ministre, poslance,...

8-)

Malajlo ::

Predsednik DVK Anton Gašper Frantar, ki je tudi vrhovni sodnik, ga je opozoril, da določbe o posebnih pravicah monarhov v zakonu ne obstajajo.

Samo še stališče "kar ni prepovedano, je dovoljeno" manjka. Pa bo Boris po desni postal kralj :))

Na to je namignil že Požar, ko je gostil Martino: kaj ti bo predsedstvo, če si lahko kraljica?

In je bilo le kup izmotavanja. Nekaj mi pravi, da ta kandidatura sploh ni bila dodelana.
/\/\.K.

ZaphodBB ::

Oldi je izjavil:

Če sprašujete mene, sem bil teritorialec in sem bil takrat vpoklican.

Pustmo vse podrobnosti, osredotočimo se na sam ukaz, ki je povzročil kao napad in kako so se tega lotili. Kdor ima več pik od številke čevljev ali je bil v JLA ve, da to nikakor ni bil napad na Slo, ampak poizkus namestitve Yu carinikov na meje in to po ukazu vlade katere predsednik je bil Hrvat.

Taki manevri potem vodijo v druge manevre, nekako tako kot Nemčija ni napadla Poljske - temveč se je samo branila pred agresijo Poljakov. Glede predsedstva zvezdne vlade s strani Hrvata, je pa tako da v tistem času predsedstvo itak ni imelo nikakršne prave vloge. V ozadju so pa že vse trdo v rokah držali Srbi in močno "šolali" funkcionarje iz drugih držav. Menda ne boš rekel, da je bil odhod Slovenskih predstavnikov s seje provokacija, recimo v moji glavi je šlo za reakcijo na srbsko provokacijo.

Jaz na to sploh ne odgovarjam. Da model ne ve, kakšno težo ima osamosvojitveni referendum, da je imela Slovenija Ustavo, da je imela po vseh mednarodnih uzancah pravico do odcepitve (btw, tudi po jugoslovanski Ustavi), to je bilo že tolikokrat premleto..

Ignore this post.

OT, itak.

Zgodovina sprememb…

čarli ::

Pojavil se je nov link na bloku (vsaj jaz ga nisem videl prej), kjer piše med komentarji tudi tole:
Tega pedofila so že razkrinkali. 32-letni Ljubljančan je v resnici Gašper Blažič. Mene ne preseneča.
http://web-center.si/raziskave/419-fren...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: čarli ()

Vajenc ::

Ne drži. Slovenija ni imela zgodovinskih zamer s Srbi in kar nekaj SLO generalov je bilo na "agresorski" strani. Slednji so precej pripomogli (in reskirali svoja življenja), da nas niso zbombardiral z vsem razpoložljivim orožjem. Kdor tega ne verjame, se naj teleportira nazaj v l. 1991 ali pa intervjuva preživele. Račune, ki jih sedaj plačujemo, pa lahko z mirno vestjo obesimo na ducat politikov, ki jih vsi v tej temi poznamo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

čarli je izjavil:

Pojavil se je nov link na bloku (vsaj jaz ga nisem videl prej), kjer piše med komentarji tudi tole:
Tega pedofila so že razkrinkali. 32-letni Ljubljančan je v resnici Gašper Blažič. Mene ne preseneča.

Who the fuck je Gašper Blažič? In od kdaj je komentar dokaz krivde?

Mimo grede, čudovita bitja, ki so opravila "raziskavo" o ubikvitetnih pedofilih, slučajno ponujajo tudi rešitev, produkt z imenom e-varuška.

leiito je izjavil:

čarli je izjavil:

Who the fuck je Gašper Blažič? In od kdaj je komentar dokaz krivde?

Kje sem napisal da je to dokaz? BTW miki je že dostikrat omenjal, da je gašper pedofil in zato sem komentar tudi nalimal...

leiito je izjavil:

Mimo grede, čudovita bitja, ki so opravila "raziskavo" o ubikvitetnih pedofilih, slučajno ponujajo tudi rešitev, produkt z imenom e-varuška.

Ja in? A koga silijo s pištolo, da mora to kupiti?

Zgodovina sprememb…

Duh? 2x.

1)Miki ni ravno kredibilen vir informacij. Predstavljaj si, da je človek nedolžen. Ne trdim, da pedofilov ni, ampak tole dobiva razsežnosti histerije in ko gre za naše najmlajše hitro obvelja logika bolje da visi sto nedolžnih, kot da se izmuzne en kriv.

2) Če nekdo prodaja mreže proti komarjem, bom njegove raziskave o številu in nevarnosti komarjev jemal z rezervo.

leiito je izjavil:

Duh? 2x.

1)Miki ni ravno kredibilen vir informacij. Predstavljaj si, da je človek nedolžen. Ne trdim, da pedofilov ni, ampak tole dobiva razsežnosti histerije in ko gre za naše najmlajše hitro obvelja logika bolje da visi sto nedolžnih, kot da se izmuzne en kriv.

Pa dobro model a je s tabo vse vredu? Videti je da si malo nemiren. Daj sprosti se ob kakšni ženski če jo imaš;)
In zanimivo, da nisi nikjer odgovoril na moje vprašanje, ampak si začel nabijati spet standardne fore o mikiju...

leiito je izjavil:

2) Če nekdo prodaja mreže proti komarjem, bom njegove raziskave o številu in nevarnosti komarjev jemal z rezervo.

Ja in kaj pol če jih boš jemal z rezervo? A da bi šel pa preverit dejstva si pa očitno preveč len ane;)

Vajenc je izjavil:

Slovenija ni imela zgodovinskih zamer s Srbi in kar nekaj SLO generalov je bilo na "agresorski" strani. Slednji so precej pripomogli (in reskirali svoja življenja), da nas niso zbombardiral z vsem razpoložljivim orožjem. Kdor tega ne verjame, se naj teleportira nazaj v l. 1991 ali pa intervjuva preživele. Račune, ki jih sedaj plačujemo, pa lahko z mirno vestjo obesimo na ducat politikov, ki jih vsi v tej temi poznamo.

To je tudi moje stališče.
Glede drugih odgovorov na moje in Osamosvojiteljeva razmišljanja se pa vidi, da ne poznate dejstev, JLA in Srbsko vodstvo so si bili še v času naše kao vojne v laseh. JLA je branila celovitost države in skušala ohraniti mir, Srbi so pa hoteli, da se JLA umakne na etnične meje srbstva. Skratka če bi JLA ubogala Srbsko vodstvo ne bi noben tank šel na sever, vsi bi se odpeljali na jug. Pa pustmo to, pranje možganov je bilo očitno več kot učinkovito.

čarli je izjavil:

leiito je izjavil:

Duh? 2x.

Pa dobro model a je s tabo vse vredu? Videti je da si malo nemiren. Daj sprosti se ob kakšni ženski če jo imaš;)
In zanimivo, da nisi nikjer odgovoril na moje vprašanje, ampak si začel nabijati spet standardne fore o mikiju...

leiito je izjavil:

Ja in kaj pol če jih boš jemal z rezervo? A da bi šel pa preverit dejstva si pa očitno preveč len ane;)

Če nekdo trdi, da je izvedel raziskavo, je stvar osnovne znanstvene higiene, da razkrije morebiten konflikt interesov. In metodologijo. Ampak ti si očitno drugačen tip potrošnika, verjetno si po prvem ogledu reklame o trdi vodi v Sloveniji tekel po Calgon.

In ja, prelen sem, da bi iskal pedofile po internetnih forumih. Sram me bodi.

Tom1991 ::

Cervantes je izjavil:

Oldi, zresn se. Tanki so šli ven, jebe..ti!(prosto po bavčarju), preden so naši začel karkoli oz streljat.

To je bila agresija, IMHO.

Zgodba 11 dnevnega oboroženega spopada na tleh Slovenije (od tega je približno resno pokalo samo par dni) ni ravno tako črno-bela kot si jo nekateri predstavljajo. Agresija? Kaj je bila pravzaprav agresija? Del tankovske brigade iz Vrhnike je odšel na pot zaščite mejnih prehodov z Avstrijo. Iz smeri Pivke in Rijeke so podobno zgodbo naredili deli reškega korpusa, na vzhodu so to počeli deli zagrebškega korpusa...
Je bila takratna JLA res sovražna vojska? Paradoks je namreč, da je vsaj en del moje bojne opreme v tistih dneh še vedno krasila rdeča zvezda, katero so na svoji opremi nosili tudi golobradi naborniki iz vseh nekdanjih republik bivše države. Da ne bo pomote... to niso bili Srbi kot nekateri tukaj radi temu rečejo.
Sam sem bil bolje bojno opremljen in preskrbljen kot mulci na oni strani, ki so kao izvedli agresijo na nas. Ko sem v prvem zajtem oklepniku videl kaj predstavlja njihov borbeni komplet sem se samo režal... 18-letnikom pa v tistih trenutkih žal ni bilo do smeha...
Kot veteran balkanske morije imam popolnoma popucano to črno belo zgodbo kot jo predstavljajo ali si jo zamišlja velika večina tistih, ki ni bila na licu mesta. Agresor? Agresor si takrat ko kot pripadnik oborožene formacije stopiš na tla neke druge, tuje države. Se imam za agresorja. Danes ko gledam na vso zgodbo iz druge perspektive, vsekakor da. V tistih dneh nedvomno ne.
Glede na videno in predvsem preživeto je imela Slovenija neznansko srečo v tistih nekaj dneh puškarjenja...

Nov miki report;)

Pomembno obvestilo! :)
za tiste, ki spremljate Patriotske igre. Ta vikend bo objavljeno daljše nadaljevanje, potem pa bodo sledila nadaljevanja pon. sre. pet., do zadnje strani. Tedenska nadaljevanja bodo že opremljena s povezavami do video materiala in zvočnih posnetkov. Slikovni material iz tiskane verzije ne bom skeniral in prenašal na blog. Konec meseca poteče 12 mesecev od vložitve prvih sodnih odredb. Ker se stvari nikamor ne premaknejo, bo tiskana v začetku novembra na voljo naročnikom in kupcem.

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

Vsak slovenec bi moral prebrati magnetogram iz državnega zbora, kjer se pogovarjata Radovan Žerjav in njegov PR svetovalec. Priporočam! In potem dajte svoj glas SLS-u?

Kaj ni bila to neka parodija, ki jo v SLS niso razumeli in so zadevo celo predali Policiji v preiskavo? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Nov rok. Lahko torej rečemo, da bo knjiga po praznikih?

Glede kandidatov. Zame je kampanja razočaranje preden se je dobro začela - veliko sem si obetal od Kraljeve prisotnosti. Resnično, zdaj naenkrat ne vem zakaj bi sploh šel volit. S kraljevo vrnitvijo torej ne bo nič. :(

EDIT: po drugi strani je na površje prišel spet epski lov na barjanske "jelene".

Mikijeva verzija:
"Zraven pa je privlekla shizofrenika, ki v sanjah s krono in SAR 80 lovi srne na barju. "
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Mikijeva verzija:
"Zraven pa je privlekla shizofrenika, ki v sanjah s krono in SAR 80 lovi srne na barju. "

Še včeraj je izledalo, da tega ne bo moč prebrati na Mikiliksu. Danes je nov dan!8-)

Zgodovina sprememb…

Moram priznati, da sem tudi sam presenečen. Do sedaj sem bil prepričan, da je Miki to epizodo potisnil globoko v pozabo - a očitno je nekje na vrhu kupa kraljevih zamer. ;)

Ja tudi jaz si nisem predstavljal v sanjah, da bom kdaj to videl ponovno omenjeno na Mikiliksu. Svašta.

Še vespo čakamo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

««
132 / 256
»»