» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
131 / 256
»»

ColdCat ::

Odpusti Mikiju, še enega obtožnega procesa si zdaj res ne more privoščiti. 8-)

Roko na srce, razen johnnyja, je Miki prizanesljiv (v primejavi z špelco, debelo,...) Pa še tisto bi Miki izpustil, če ne bi enkrat, ko ni imel kaj delati, prižgal TV in pogledal oddajo za lepotni izbor, kjer naj bi se dekleta učila poštenosti.

8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

Zanimiva primerjava nickov miki in mraz

Ok, oba na 4 črke, oba na "m", oba pomenita še kaj drugega.

Miki ima prvi dve črki od imena, potem eno od priimka
Mraz ima prvo črko od imena, potem drugi dve od priimka.

Četrta črka je pri obeh spremenjena, pri Mrazu bi pričakoval "s" namesto "z", pri mikiju "u" namesto "i"

Razlika. Miki si nicka ni izbral sam, mraz pač.;)

Kaj ni kamen (stone) prispodoba za mraz?:))

8-)

Matako ::

Mačk.... numerološka analiza? Da fuq? Mikilogija je vendar znanost ne nekakšen šarlatanski čira-čara! Dajte se no zbrati, kolega!

Aja drugače hvala za razkritje kdo stoji za inicialkami novinark, ki jih je Jajo brusil - vidiš, to je pravo mikstonloško delo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Matako, mikilogija je mejna znanost, metaznanost.:|

Mraz reče najprej: "slabo se piše indijancem".

Indijanci so prvi nosili mokasine (kolidžke). Kaj če se mraz spomni Mikija iz devetdesetih?

Mraz, predlog: Posnami shooting (mislim foto, ker pri mikiju ima shooting tudi drug pomen8-)) za Dacio, za enoprostorec Logan. V množici zadetkov na Googlu, ki bodo sledili, se bo tisti Mikijev izgubil.

Matija82 ::

leiito je izjavil:

poweroff je izjavil:

Samo na hitro da se javim...

Cenzura, anonimizacija, svoboda govora, dark net, droge, obveščevalci, pedofilija, digitalni denar - this time it is my turn!

Uživajte. ;)

Zelo dober prispevek. Vsekakor bolj zanimiv od homofobne stekline.

Na onionih se res najde svašta, ampak počasnost tora hedonistom jemlje voljo. Se lahko to kako pospeši? Zdaj se cca. 50% strani v prvo sploh ne naloži.

"Use new identity". Ponavadi potem dela.

WANNABE INTERVJU
Koje blogove iz Slovenije bi nam preporučila?
To su: "Ekoas", "Fensismensi", "Pepermint".

Kaj pa mikstone1?:))

Gremo mrazu dvignit promet:"Model. Agent. Mother. Fashion"

Miki je tudi (bil) agent8-)

BTW, Miki na 168. mestu

Zgodovina sprememb…

sevigon ::

mraz je izjavil:

slabo se piše indijancem. mikiju bo vroče pozimi

Razmeroma pozno ste se, gospodična Mraz, spomnili na Mikija.

Miki je namreč že januarja 2011 objavil:
Nekega majskega večera 1995 je priletel v Slovenijo Johny Logan, Irski superzvezdnik, dvakratni zmagovalec evrovizije. Naročeno je bilo, da ga poberem na Brniku in ga odpeljem v Portorož, kjer je bil glasbeni gost na prireditvi LOOK of the YEAR! Še prej sem moral v Ljubljani pobrati dve mični dekleti, baje manekenki, vsaj tako mi je bilo predstavljeno. Na Pražakovi sta prisedli gospodični, potem pa hitro na letališče, da ne zamudim.
Irski zvezdnik je prišel okajen in veselega razpoloženja. Spremil sem ga do vozila, kot se za varovano osebo spodobi, čeprav mi je delal njegov temperament nemalo preglavic. Na poti do Portoroža sem spoznal pravo naravo teh manekenk, spremljevalk. Razvrat in seks na zadnjem sedežu med vožnjo, deli oblačil obeh deklet so leteli po avtu, šampanjec se je polival po usnjenih sedežih, kokain je Johny stresal po hrbtu kitare in veselo šmrkal z obema deklinama. Eno od teh deklin sem kasneje večkrat srečal na podobnih dogodkih, jet set prostitutka, sem si mislil, pa ime sem si zapomnil, Maja !
Pred časom, mogoče leto dni nazaj, zagledam to deklino na televiziji, kako razlaga, da ima svojo agencijo, kako skrbi za svoje manekenke, da živijo in delajo pošteno, kot je to počela ona, čeprav preži miljon pasti na mlada dekleta. Pohvalno, če ne bi bilo vse laž, Maja Bulc, poročena Raspopović je bila ena od najetih prostitutk za pevca Logana takrat, me zanima, kaj res počne z dekleti v agenciji. No ja, ni moja stvar, kaj kdo počne, samo naj ne otresa po medijih o poštenosti svojega poklica, Maja Raspopović in njej podobne

Vsekakor dobrodošla na forumu. Veseli bomo vaših komentarjev na obravnavane teme.

leiito ::

mraz je izjavil:

slabo se piše indijancem. mikiju bo vroče pozimi

?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

Ok, nisem hotel priznati prej, ampak ker se je leiito opogumil...

Ne štekam! Kaj za kurca naj bi pomenilo to z indijanci??
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Vse je OK.
Vedno jim rečem: 'Prste stran od tega. Tam si zaradi svojega dela.

temne plati manekenstva

8-)

EDIT: mraz je lepo popestrila sobotno popoldne. Ponavadi med vikendi obupno iščemo nove teme, ker objav med vikendi ni.:)

Zgodovina sprememb…

Kaj pa če punca samo zvito propagira kako zimsko kolekcijo iz naravnih materialov? Greje, vendar diha - tako da ti ni vroče.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ja, in Mikija vabi, da se pozimi pogreje pri njej.

Vse je možno v slovenski zoni somraka... kjer je nenavadno... navadno.

EDIT: Maja, lahko potrdiš, da je Njavro v devetdesetih nosil kolidžke na bele štumfe? Tak stilistični faux-pas je takorekoč kriminalno pregonljiv!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

mraz ::

grde govorancije nama je narediv ta vaš miki. kaj on ve kaj je bilo takrat ker je gledal cesto naprej 8-). sploh pa je grdo nekomu metati život od prej ko si že en drug človek. kdo se sploh spomne sedemnajst let nazaj?

enadvatri ::

Cervantes je izjavil:

Gre počas. Speed for freedom!

Bodi faca, postavi točke (pomožnosti izhodne)! 8-)

mraz je izjavil:

grde govorancije nama je narediv ta vaš miki. kaj on ve kaj je bilo takrat ker je gledal cesto naprej 8-). sploh pa je grdo nekomu metati život od prej ko si že en drug človek. kdo se sploh spomne sedemnajst let nazaj?

Samo zate:

Matako, nov ultraspecial, scena v MB 320-S, na poti v Portorož, nekje pri takrat cestninski postaji Razdrto.

EDIT: A je imel Johny takrat 1987 na Evroviziji tudi kolidžke? In to bele. Štumfi se ne vidijo, pomoje so tudi beli.

Zgodovina sprememb…

mraz je izjavil:

kdo se sploh spomne sedemnajst let nazaj?

Miki ima neskončen fotografski spomin. 8-)

Mikiju mečejo grehe izpred več kot 17 let (nevračanje videokaset, rojalistični letaki,...)8-)

Oprosti Mačk, ampak na tem videu izgleda Johnny tako gej, da se vprašam čemu so mu sploh rihtali babe takrat...

Pa klasične kolidžke so bile tipično črne - saj ravno zato so razni Dareti nosili bele nogavice, za maksimalen kontrast. Johnny ima po mojem bele mokasine. Close, but no cigar.

Drugače pa ja, Miki si je nabral nase bes kar prevečih deklet - upam, da ne bo na koncu fasal kake "štikle v jajca".
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Kolumne iz Slovenskih Novic. Spominja malo na Rezin blog8-)

In to enkrat tedensko. Urejen režim objavljanja za razliko od mikija.

Google Trends
Januarja '11 je miki takrat še na wordpressu objavil "the epizodo"8-)

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

Google Trends

Instant 15 minut Mikiliks slave. Vprašajte Matthaia. :D

A nekaj mi pravi, da z Majo ni češenj zobati. Zdi se metodična in zavzeta - za razliko od kake Špelce, ki Mikija napada nihilistično.

Zna biti, da bo zima res vroča za indijance!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Zanimivo, včeraj nas je obiskal Miki ob 22:29:05.
Mraz ima čas včlanitve včeraj ob 22:31:17

Po drugi strani pa čivki razkrivajo podobne ure objavljanja, kot jih je mraz opravila na S-T.

8-)

Župan Popovič je potrdil Mikiliks informacijo! Kao.

Natančno vemo, da ima Barbara Brezigar ekipo, ki se ukvarja izključno z ljubljanskim županom.

http://www.delo.si/zgodbe/sobotnaprilog...

Članek je izšel sicer slab teden pred zadnjim Mikiliksom, ampak Miki je to omenjal že prej. Možno, da je Popo dobil info od Mikija?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Dva nova lika: Popo in Raspopo

Kot Putin in Rasputin:|

Zgodovina sprememb…

mraz ::

od kje vam moja lična karta. narobe sm si mislila, ko je ena rekla neki o vas. da ste najbolj uredu forum. na Cosmopilitan so mi tole z Loganom naprej vrglie bejbe. sej prej al slej, tudi ta Miki bo videl. pa adijo da vam mašta ne gre v narobno smer

Ampak saj smo v redu! Tudi Reza je bila najprej v dvomih, zdaj smo boljši prijatelji.

Moraš razumeti, da smo se preko branja Mikijev blogov navzeli "refleksa operativca" - preverjanje ozadja in navzkrižna analiza je običajna kot džus za dobro jutro.

Kakorkoli - izplača se ti ostati, ker Miki redno bere ta blog plus še par akterjev, tako da imaš odlično priložnost dobiti odgovore (in postaviti vprašanja) brez nepotrebnega izpostavljanja. Še vedno veljamo namreč za underground sceno. ;)

Poleg tega par članov premore enciklopedično znanje Mikijevih objav in ti lahko pomagamo glede tega kdo je kdaj kaj rekel. Je tako, Mačk? ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Maja, tudi iz moje strani opravičilo, če sem bil slučajno preoster.

Iz Cosmopolitana direkt na SloTech, hehe

Je tako, Matako:)

enadvatri ::

mraz je izjavil:

od kje vam moja lična karta. narobe sm si mislila, ko je ena rekla neki o vas. da ste najbolj uredu forum. na Cosmopilitan so mi tole z Loganom naprej vrglie bejbe. sej prej al slej, tudi ta Miki bo videl. pa adijo da vam mašta ne gre v narobno smer

Forum je eno, teme so drugo, obiskovalci pa tretje. Ni povsod tako hudo, kot misliš.

ColdCat je izjavil:

Maja, tudi iz moje strani opravičilo, če sem bil slučajno preoster.

Iz Cosmopolitana direkt na SloTech, hehe

Je tako, Matako:)

Je ja. ST 91-94 je središče novega slovenskega medijskega prostora. Delo, Požar? Črnci, prosim!
/\/\.K.

donfilipo ::

Da sam svojo žalostno rožco da mraz ne uide:))

Nekako se mi zdi, da nihče ne bi zameril, ali downgradal osebo take lepote in stila, ki je bila v tistih časih samska in brez otrok, četudi bi tisto z Loganom bilo res. Kar jaz poznam smučanje, tudi Logan težko da ima toliko denarja, da bi smučal izmed strun, na drugi strani, je pa vrat kitare polokrogel:))

Zdaj, da bi takrat kakih 5000 deklet v Sloveniji dalo malo premoženje, da bi se z njim lahko peljalo in da bi gate utrgale dol, pa bolje da ne ne govorim. Predvidevam, da je hotel kar VIP-jem pripada. Ledeno hladno in izredno lepo. Potem se morda mož tudi dejansko malo vživi, ampak...who cares. Dobro če si jezen na cel svet in samega nase je pa malce drugače.

Lahko bi nam pa mraz potrdil, ali pa tudi razložil, koliko take zadeve v dolini šentlforjanski dejansko znajo zabosti in odmevati.

Ker sem že videl sikanja nevošljivih po forumih, zaradi recimo Nine in celo Sanje, na drugi strani recimo LaToya jih pa po mojme z atomskim naoružanjem kar pomede. Saj veš ono 'kaj je lubčki', čeravno je v jedru kot sem videl izredno romantična duša.

Malo nas matra tudi resna sociologija, ampak tako na sproščen način in iz prakse.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

Matako je izjavil:

Je ja. ST 91-94 je središče novega slovenskega medijskega prostora.

Matako je izjavil:

Še vedno veljamo namreč za underground sceno. ;)

Kako zdaj, ali eno ali drugo?:)

Google Trends je že zaznal efekt.:|

BTW, kaj je bilo oktobra 2011? Modna revija ali miki? So pa to vse majhne cifre.

Iz drugega posta, ne veš ali se heca s tistim, da je moral gledati na cesto. In indijanci?

EDIT: Izgleda, da se v oktobru dogaja nekakšen "Philips Fashion Week" in so trendi posledica tega.8-)

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

Matako je izjavil:

Je ja. ST 91-94 je središče novega slovenskega medijskega prostora.

Matako je izjavil:

Še vedno veljamo namreč za underground sceno. ;)

Kako zdaj, ali eno ali drugo?:)

Kot sem napisal! veljamo za underground sceno (in nas zato ignorirajo) - v resnici pa smo središče!

Saj vidiš, da so vsi akterji tu.
/\/\.K.

tereza ::

Matako je izjavil:

Ampak saj smo v redu! Tudi Reza je bila najprej v dvomih, zdaj smo boljši prijatelji.

Moraš razumeti, da smo se preko branja Mikijev blogov navzeli "refleksa operativca" - preverjanje ozadja in navzkrižna analiza je običajna kot džus za dobro jutro.

Kakorkoli - izplača se ti ostati, ker Miki redno bere ta blog plus še par akterjev, tako da imaš odlično priložnost dobiti odgovore (in postaviti vprašanja) brez nepotrebnega izpostavljanja. Še vedno veljamo namreč za underground sceno. ;)

Poleg tega par članov premore enciklopedično znanje Mikijevih objav in ti lahko pomagamo glede tega kdo je kdaj kaj rekel. Je tako, Mačk? ;)

men ste čist cool...:-)))

ColdCat je izjavil:

Kolumne iz Slovenskih Novic. Spominja malo na Rezin blog8-)

In to enkrat tedensko. Urejen režim objavljanja za razliko od mikija.

Google Trends

al pa če to čist nč ne spominja na MOJ blog...;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tereza ()

:))

Vedel sem, da bo ta primerjava najprej zmotila Rezo.

ColdCat je izjavil:

:))

Vedel sem, da bo ta primerjava najprej zmotila Rezo.

itak..:-)...in ne vidim podobnosti,brez zamere...:-)

Tud jest sem zdej prebral uno 'Depra'.

Je v tebi izgleda en tak dobrodušen duh, da lahko tako direkt na strune sodobne nenačičkane duše špilaš.

Ker je okoli depresije že toliko napisanega, da smo vasi že pretežno zbegani, je takale optimistična v jedru dobra.

Se zaviješ v kovter in prespiš:))

Pa še firbec. Po moje zdaj dela tud še kej drugega kot PopTv, ali je to kar se duhovnih žgancev tiče dosti8-)

donfilipo je izjavil:

Tud jest sem zdej prebral uno 'Depra'.

Je v tebi izgleda en tak dobrodušen duh, da lahko tako direkt na strune sodobne nenačičkane duše špilaš.

Ker je okoli depresije že toliko napisanega, da smo vasi že pretežno zbegani, je takale optimistična v jedru dobra.

Se zaviješ v kovter in prespiš:))

Pa še firbec. Po moje zdaj dela tud še kej drugega kot PopTv, ali je to kar se duhovnih žgancev tiče dosti8-)

a je blo kej v zvezi s pop tv? res ne vem,ker ne berem za nazaj....to je šele depra..:-)))

Ja avtor če je pravi lahko bere bloge za naprej.

Rabil bi spoznati tistega, ki piše rezultate lota:)).

Ampak to ni avtor.

Če bi bil bi nas odrešil? Klinc ne bi nas mogel;((

včer sem vidla sestrično na pop klubu..nekam zmatrana mi je delovala...

Zmatrana je po moje ker so kapitalisti šefi:))

Ampak ne smeva je izdat.

Zdaj če je čedna, bom pa naštimal da bo TV delal, sem ga namreč namenoma sheckal da ne:))

donfilipo je izjavil:

Zmatrana je po moje ker so kapitalisti šefi:))

Ampak ne smeva je izdat.

Zdaj če je čedna, bom pa naštimal da bo TV delal, sem ga namreč namenoma sheckal da ne:))

:-D kdo je rekel, da miki čekira forum? kdaj pa je bil gor?

Miki je bil na S-T logiran pred dvema dnevoma, v petek, po zadnji objavi na Mikiliksu-Operacija Pingvin

Zdaj bi spet lahko počasi padle nove GATE. 14 dni je že od zadnjih. In te bi se morale dogajati v Teheranu, razen če niso še vmes kje lutali.

Iz zadnjega Mikiliksa
Verjamem, da bo Tyson zlomil vrat vsakemu, ki ga bo našel stikati v svojih zasebnih prostorih. Očitno ekipa nima več nikogar, ki ima jajca za tvegane podvige?

Dokler so imeli Mikija, je breme takih akcij nosil Miki.8-)
Iz pogovora med vladekom in jajom večer pred aretacijo vladeka, iz t.i. četrte strani transkripta (jj-vv-ww) izvemo, da je jajo to vlogo ponudil vladeku. walti za začetek predlaga steroide od zakoncev in uteži od uniorja.8-)

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

Miki je bil na S-T logiran pred dvema dnevoma, v petek, po zadnji objavi na Mikiliksu-Operacija Pingvin

Zdaj bi spet lahko počasi padle nove GATE. 14 dni je že od zadnjih. In te bi se morale dogajati v Teheranu, razen če niso še vmes kje lutali.

aja.. to se lahk pa sam men zahvalite..če ne bi blo zanč smeha pr men..:-)) zdej ste mi dolžni že medaljo in spomenik...:-))

Res je!
Hvala Reza.

Sicer pa nas je Miki opozoril, da naj se ne zezamo s tabo.

ColdCat je izjavil:

Res je!
Hvala Reza.

Sicer pa nas je Miki opozoril, da naj se ne zezamo s tabo.

:-)) sploh ne veš kok smo se takrat nasmejal pr men zarad teh for na forumu...drugač mava pa spet tiho obdobje..neki sva se sporekla...eh,čudaki smo mi..:-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tereza ()

tereza je izjavil:

:-)) sploh ne veš kok smo se takrat nasmejal pr men zarad teh for na forumu...

Smeh je pol zdravja!:)

Mikijevi števci vsi resetirani. 8-)

Rano se diže mikstonslovac. ;)

Na Mikiliksu je nova novica, "pedofili na netu". Mogoče priprava bralcev na novo epizodo? Iztirjene spolne prakse v prigodah nekaterih likov so itak že stalnica...
/\/\.K.

Oldi ::

Miki je izgleda res alergičen na te tipe, objavljena pa ni novica ampak link na novico, tako da ne preveč pričakovat. Če koga srbijo prsti naj nadaljuje tule https://slo-tech.com/forum/t164925/99
««
131 / 256
»»