Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi
ColdCat ::
Matako ::
Njavro ni noben trojanec. Več kot očitno je, da je Virantova lista le privesek SDS-a, vaba za tiste, ki iz kakršnih koli razlogov nočejo voliti SDS-a.
To je vsekakor zelo verjeten scenarij, a ne pozabi, da Jajo prisluškuje tudi svojim.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Okapi ::
Zanimivo bo videti, kako bo po tem scenariju JJ prenesel Virantovo zmago. Bo iz ozadja narekoval, kaj mora Virant kot predsednik vlade početi, in bo Virant to ubogljivo počel, ali pa se bosta po štirinajstih dneh proslavljanja volilne zmage pri prvem resnejšem vprašanju na smrt skregala?
O.
O.
driver_x ::
Virant je baje enkrat izjavil nekaj v stilu, da se mu zdi najprimernejši kandidat za mandatarja JJ, oz. da ga bo podprl. Nekaj takega. Pri tem mi je čudno, zakaj bi Virant kandidiral s svojo listo, če podpira JJ-ja? Oz. zakaj bi šel na volitve s svojo listo, če sam nima mandatarskih ambicij niti nima iz svojih vrst drugega kandidata za mandatarja?
Zanimivo bo videti, kako bo po tem scenariju JJ prenesel Virantovo zmago. Bo iz ozadja narekoval, kaj mora Virant kot predsednik vlade početi, in bo Virant to ubogljivo počel, ali pa se bosta po štirinajstih dneh proslavljanja volilne zmage pri prvem resnejšem vprašanju na smrt skregala?
O.
Putin-Medvedjev scena ;)
/\/\.K.
Vprašanje, kako bi Putin reagiral, če bi Medvedjev postal bolj priljubljen od njega. In kako bi reagiral Medvedjev, če bi postal bolj priljubljen od Putina.
O.
O.
residual ::
Medvedjev bi brez Putina (in njegovih piar scen) po moje težko preživel volilni golaž. Ve se kdo ima glavno besedo. Vse ostalo je dogovor za futranje raje..
Če velja med Virantom in JJ podoben dogovor, in vladanje v senci JJ, Virant pa bo novi Pahor, potem nam ni rešitve.
Če velja med Virantom in JJ podoben dogovor, in vladanje v senci JJ, Virant pa bo novi Pahor, potem nam ni rešitve.
imagodei ::
No, za takole objavo si Politikis zasluži civilno tožbo od Kunstlja.
- Hoc est qui sumus -
Zakaj? Saj se le sprašujejo. Čisto legitimno vprašanje, kot recimo tisto... "kje je knjiga?".
/\/\.K.
Večkrat reče, da si želi v lajfu samo še mir. Poslušanje dogajanja v nenaseljeni hiši je korak v to smer.
Citat mikstona dne 04. Aug 2011 14:14
http://www.motosvet.com/tabla/statuses/...
Zdi se mi, da mu je to nekdo napisal pod komentarje v blogu (dokler so komentarji še bili možni), pa mu je bilo zgleda všeč.
LEVICA se zaveda, da Janša za DESNICO predstavlja hendikep! DESNICA bi z drugim voditeljem (npr. Virant) lahko prišla do 2/3 v parlamentu in dosegla praktično vse. Ironično ampak LEVICA rabi Janšo! "tu se najbrž skriva odgovor zakaj nobena afera ne bo odnesla jeznega Janeza"!
Zdi se mi, da mu je to nekdo napisal pod komentarje v blogu (dokler so komentarji še bili možni), pa mu je bilo zgleda všeč.
Cervantes ::
Tole je pa zanimiva diverzija.
Takle prispevek lahko marsikoga, ki bi sicer volil Viranta, prepriča, da gre volit Jankovića.
In mi nekako ne deluje v smislu "tajnega pakta Virant - Janša".
Njavro je wildcard..?
Sicer pa .. na Politikiksu lahko prebereš vsesorte in malo od tega je res.
Se pa komplicira, ja.
Takle prispevek lahko marsikoga, ki bi sicer volil Viranta, prepriča, da gre volit Jankovića.
In mi nekako ne deluje v smislu "tajnega pakta Virant - Janša".
Njavro je wildcard..?
Sicer pa .. na Politikiksu lahko prebereš vsesorte in malo od tega je res.
Se pa komplicira, ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
poweroff ::
Včeraj, 1. novembra 2011 zjutraj, so bili policisti OKC PU Nova Gorica obveščeni, da je neznani storilec vlomil skozi vhodna vrata v nenaseljeno hišo v Ajbi
Moraš biti pa res bolan, da iz tega potegneš sklep, naj bi bil vpleten Kunstelj.
Tole je res za hitro psihiatrično pomoč - s sireno in lučkami.
sudo poweroff
sevigon ::
Še Demokracija je objavila isto novico o Njavru in Virantu. Izgleda da Janša spet meša drek. Tu mu res ni para.
poweroff ::
Darko Njavro pa je klicanje ljudi in pošiljanje takšnih SMS sporočil za spletni portal pozareport.si odločno demantiral. Pravi, da teh sporočil "ni pošiljal on in da so očitno ponarejena. Naj se javi nekdo, ki je takšno sporočilo prejel od mene, z moje telefonske številke," poziva Njavro.
Hehe, a imata poslanka Melita in novinar Karba tudi drugi konec palice?
sudo poweroff
Sem vam rekel: trenutno ni večje drame, kot dogodki iz Mikijeve ropotarnice. Res... pravi "Mikijev zabavnik"! :D
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Izgleda da Janša spet meša drek.Bo res zanimivo videti, ali sta se JJ in Virant dejansko skregala, ali pa oba igrata izjemno podlo igro. Še kar dobro poznam enega od glavnih pri Virantu in sem precej prepričan, da bi ga ne bilo zraven, če bi bili le zbiralnik glasov za JJ. Tako da bodisi niso, ali pa so nategnili tudi najbližje Virantove sodelavce.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Darko Njavro je bil ključen mož pri ustanavljanju Virantove stranke!?
Zdaj pa je res že popolna zmeda.
Mitjaaaaa!!!! Potrebujemo tvoj komentar!!!
MARATONCI TEČEJO ZADNJI KROG
Da je Njavro po kavbojsko vsem na očeh pošiljal sms-e je samo dokaz več, da gre za trojanskega konja.
Evo, celo Miki (K, ne Mikuš!) pravi, da je Njavro trojanec s tem, da sem to jaz prvi opazil!
Pripisal si bom plus točko.
EDIT: se da kaj zvedeti več o tem avstralskem "Rancho el Yayo"?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Spet en dober post v Mitjevem stilu.
Knjige ne omenja več
Omenja pa nekaj drugih oseb:
041712435 Darko Njavro - posebne storitve
dr.Ludvik Čanžek razočarani vernik SDS
Erik Jenko še en bivši vernik, vsaj ni bil edini...
Saša Marković Predan je to morda mati naše Špelce?
Dušan Mikuš mojster za vse
Knjige ne omenja več
Omenja pa nekaj drugih oseb:
041712435 Darko Njavro - posebne storitve
dr.Ludvik Čanžek razočarani vernik SDS
Erik Jenko še en bivši vernik, vsaj ni bil edini...
Saša Marković Predan je to morda mati naše Špelce?
Dušan Mikuš mojster za vse
@sevigon, pozabljaš še na eno relacijo, obelodanjeno v PART 19:
Ko že misliš, da si slišal vse:
Pod članek Kaj pa če je bil Mitja Kunstelj? je komentar
Dušan Mikuš, razočaranje na kvadrat, jebeš direktorja, ki te tako nasadi. Sicer strokovnjak za poligraf nekoč, drugače pa srečni izbranec Špele Predan, [odstranjeno na željo ŠP in VV] v Zalogu, s to razliko, da je bila Špela vanj zaljubljena. Ko se je ljubezen do Janeza Janše ohladila, je bil Mikuš kar pravšnji nadomestek.
Ko že misliš, da si slišal vse:
Pod članek Kaj pa če je bil Mitja Kunstelj? je komentar
angi says:03. 11. 2011 at 13:34
To je "nezakonski sin Kučana"!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
Marat ::
Citat mikstona dne 04. Aug 2011 14:14
LEVICA se zaveda, da Janša za DESNICO predstavlja hendikep! DESNICA bi z drugim voditeljem (npr. Virant) lahko prišla do 2/3 v parlamentu in dosegla praktično vse. Ironično ampak LEVICA rabi Janšo! "tu se najbrž skriva odgovor zakaj nobena afera ne bo odnesla jeznega Janeza"!
Ne, na tem forumu je bilo objavljeno: KLIK
A misliš da bom zdaj dobil bubice v bajto?
Aha, ti si izrekel te preroške besede.
Bubice? Pomoje ne, tile ostareli paravomovci zdaj hočejo poslušati le še tišino.
Bubice? Pomoje ne, tile ostareli paravomovci zdaj hočejo poslušati le še tišino.
Knjige ne omenja več
Mogoče pa čaka na božič, da nas osreči in razveseli!! :D
Kunstelj, kje je knjiga?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Mitja, daj nam knjigo!
Daj nam knjigo do jutri,
do konca jutrišnjega dne.
Je prikimal stari Clio,
Jajo itak bo adijo,
se strinja Državni svet,
odobrava Centralni komitet!
Daj nam knjigo, daj nam knjigo do jutri ...
Daj nam knjigo do jutri,
do konca jutrišnjega dne.
Je prikimal stari Clio,
Jajo itak bo adijo,
se strinja Državni svet,
odobrava Centralni komitet!
Daj nam knjigo, daj nam knjigo do jutri ...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Limit-sky ::
Danes se uradno začne predvolilna kampanja. Ugibam, da bo knjiga v tem mesecu. Po možnosti zadnjih 10 dni pred volitvami.
Ugibam, da knjige pred volitvami ne bo.
Ugibanje je poceni... stave, za denar to je prava stvar. Pa nekdo mora sekati, da ne bo potem izgovorov. Simbolične vsote seveda, tam ne vem, 25 evrov :D
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
thor24 ::
Uf, tolkrat sem že bil ALL IN kdaj bo knjiga da si skoraj ne upam več napovedovat!
No pa probajmo še enkrat!
Glede na to da se začne predvolilna kampanija:
KNJIGA BO DANES!!!
P.S. To ni ugibanje, to je DEJSTVO!
KNJIGA BO DANES!!!
P.S. To ni ugibanje, to je DEJSTVO!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thor24 ()
driver_x ::
Danes se uradno začne predvolilna kampanja. Ugibam, da bo knjiga v tem mesecu. Po možnosti zadnjih 10 dni pred volitvami.
Zakaj? A misliš, da lahko knjiga kaj vpliva na volitve?
Knjiga ne - posnetki s Špelco pa.
/\/\.K.
Ja, seveda. Potem pa svizec... Clintonu je po aferi Lewinsky popularnost močno:
a: zrasla
b: ni se spremenila
c: padla
Odgovore pošljite na moj email in priložite 25EUR.
Za vsak pravilen odgovor vam 25EUR vrnem, če boste seveda tako želeli.
a: zrasla
b: ni se spremenila
c: padla
Odgovore pošljite na moj email in priložite 25EUR.
Za vsak pravilen odgovor vam 25EUR vrnem, če boste seveda tako želeli.
Knjiga ne - posnetki s Špelco pa.
Potem je treba s knjigo počakati po volitvah. Kakšen, sicer potencialni zokijev volilec bi lahko, potem ko bi zagledal jajota v čedo-uniformi, volil zanj. Sploh če je jajo na posnetku dobro "obavio posao".
Sumim, da ga ni. Jajo je vendar tipičen egoman - posnetki, ki bi potrjevali njegovo jebaško licenco bi mu celo ugajali, enostavno si ne bi mogel pomagati.
Ker stvar vztrajno ignorira sumim, da se je dogajalo vse kaj drugega. Mogoče celo kaka "mlohava ćuna", kot so peli Hladno pivo. Tukaj bi še najveš znala povedati Špelca - mogoče bi jo lahko Mitja z veščinami operativca napil ([odstranjeno na željo ŠP in VV]), da bi zblebetala. In posnel.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
Limit-sky ::
Zakaj? A misliš, da lahko knjiga kaj vpliva na volitve?
Ne, ampak, če bi jaz pisal knjigo o slovenskih politikih si ne bi mogel zaželeti boljšega termina za izdajo, kot par tednov pred volitvami, ko po vseh medijih gonijo isto.
Nova objava na special blogu: SOLZE IN SMEH (part 32)
Afganistan/Irak se noče in noče začeti. Teh fint, ko situacijo zmoti Dare ali SMS in vse skupaj vrne v izhodišče, imam že počas poln kufer
Afganistan/Irak se noče in noče začeti. Teh fint, ko situacijo zmoti Dare ali SMS in vse skupaj vrne v izhodišče, imam že počas poln kufer
To je podobno kot mehiške (oz. nasploh) nanizanke.
Ko reč postane zanimiva,
TO BE CONTINUED...
Bomo pač počakali do 4.12. Za bloge menda volilni molk ne velja.
Ko reč postane zanimiva,
TO BE CONTINUED...
Bomo pač počakali do 4.12. Za bloge menda volilni molk ne velja.
Kako že gre tista pionirska?
Paravomo kolo
Janez, Tone, Dare, Mitja
to so sama čudna bitja,
cvet junakov tu je zbran,
kdo je večji teleban?
Položaje zavzemimo,
vse skrivače polovimo,
naredimo več zased,
da sovražnik bo ujet.
Mi smo Paravomo banda,
Janez, naša si komanda.
Vsi na desno! Hajd naprej!
Vse do zmage! Hej, juhej!
Paravomo kolo
Janez, Tone, Dare, Mitja
to so sama čudna bitja,
cvet junakov tu je zbran,
kdo je večji teleban?
Položaje zavzemimo,
vse skrivače polovimo,
naredimo več zased,
da sovražnik bo ujet.
Mi smo Paravomo banda,
Janez, naša si komanda.
Vsi na desno! Hajd naprej!
Vse do zmage! Hej, juhej!
KNJIGA BO DANES!!!
Pozdravljam vaš pogum, gospod - a očitno ste spet butnili mimo! Sam ugibam, da bo knjiga izdana v absolutno optimalnem času - gre končno za specialce z izostrenim čutom za tajming.
Se pravi kak teden pred volitvami.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Aaaaaaaa!
Spet sem falil.
Bolje da pustim poker drugim, ker vidim da mi ne gre!
Bom pa začel z drugo taktiko:
Knjiga bo do srede!
Tukaj je malo več manevrskega prostora.
P.S. Mislim da bo v kratkem spet aktualen Ultraspecial!!!
Spet sem falil.
Bolje da pustim poker drugim, ker vidim da mi ne gre!
Bom pa začel z drugo taktiko:
Knjiga bo do srede!
P.S. Mislim da bo v kratkem spet aktualen Ultraspecial!!!
Je Kralju uspelo nabrat 200 podanikov ali ne?
Ziher bosta Clio in Bumstelj (Cliov nezakonski sin) kriva za neuspeh!
ZADNJI POZIV PRED VOLITVAMI:
Za ustanovitev stranke LKS je nujnost vsaj 200 overjenih podpisov, sicer stranka ne bo pravočasno registrirana in se volitev napovedanih za 4. december ne bomo mogli udeležiti. Tako vam bodo "uradno" še naprej vladali Evro-CIA-ška mafija in domači politično gospodarski kriminalci. V kolikor ste nam poslali pravilno izpolnjene in overjene ustanovne izjave, vas prosim, da me o tem tudi obvestite.
Najkasneje do 4. novembra 2011, mora biti stranka LKS registrirana.
Ziher bosta Clio in Bumstelj (Cliov nezakonski sin) kriva za neuspeh!
Knjiga bo do srede!
Thor, očitno boš moral v paravomo v šolo, da te naučijo taktike. Izdati knjigo v sredo bi bilo kot.. ne vem, skočiti iz grma pred parlamentom opoldne in začeti državni udar na suho. Napaka. Počakati moraš do zadnjega trenutka, nakar planiti v popolnem presenečenju.
Kaj nisi nikoli gledal James Bonda? Saj on bi tudi lahko onesposobil atomsko bombo še pred kosilom samo kje je štos tukaj? Čaka do zadnje sek.!
/\/\.K.
leiito ::
Ni ravno tako preprosto, gre za vprašanje doktrine. Večina obveščevalnih služb res odločno odsvetuje izdajanje knjig ob sredah, z utemeljenimi razlogi, toda zadnja dognanja na področju kvantne fizike in teorije iger utegnejo dokazati, da je doktrina zmotna in Mitja kot prekaljeni BlackVater operativec in samozaložnik gotovo spremlja razvoj stroke.
Ne glede na vse pa je Mitji treba priznati, da je nadarjen avtor, nekatere objave so bile res dobre, tabloidnosti navkljub, vendar je falil s poslovnim modelom. Če bi namesto knjige ostal pri blogu, bi imel z oglaševanjem verjetno enako ali več dobička od minimalnih stroških in investiciji v miško in dobro tastaturo. Končno je bil nekaj časa celo najbolj bran blog v državi. Druga opcija bi bila "pay to read", ampak Slovenci sila težko sprejmemo, da bi moral plačati nekaj na netu, še Požar s plačljivimi članki ni uspel.
Ne glede na vse pa je Mitji treba priznati, da je nadarjen avtor, nekatere objave so bile res dobre, tabloidnosti navkljub, vendar je falil s poslovnim modelom. Če bi namesto knjige ostal pri blogu, bi imel z oglaševanjem verjetno enako ali več dobička od minimalnih stroških in investiciji v miško in dobro tastaturo. Končno je bil nekaj časa celo najbolj bran blog v državi. Druga opcija bi bila "pay to read", ampak Slovenci sila težko sprejmemo, da bi moral plačati nekaj na netu, še Požar s plačljivimi članki ni uspel.
@Matako
Saj nisem napisal da bo v sredo, ampak do srede! Ni navedeno do katere srede.
Tudi če bo knjiga v ponedeljek, petek ali pa za vikend. Moja trditev v vsakem primeru pije vodo! Tudi ČRNO vodo!
Edino Mičo me lahko zaj*be, v primeru da knjiga nikoli ne ugleda luči sveta.
Kar pa se ne bo zgodilo. Sem dobil zagotovilo od Dannyja, Maruče, Karin in Tarot Milana!
Saj nisem napisal da bo v sredo, ampak do srede! Ni navedeno do katere srede.
Tudi če bo knjiga v ponedeljek, petek ali pa za vikend. Moja trditev v vsakem primeru pije vodo! Tudi ČRNO vodo!
Kar pa se ne bo zgodilo. Sem dobil zagotovilo od Dannyja, Maruče, Karin in Tarot Milana!
Zvito! ;) Ja edino, če Paravomo pospravi Mika, ga doleti starostna demenca.. ali pa se to zgodi nam. V vseh ostalih primerih knjiga BO!
Drugače pa jaz še vedno računam na bližnjo prihodnost: knjiga do volitev in Špelca do Božiča! *
Lepšega zaključka leta si ne bi mogel zaželeti.
* Pa pizda, Mitja - saj za kak koledar se zmenita z unim tiskarjem.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Pa to je to Matako.
Zdaj mi je pa jasno zakaj Mičo zavlačuje in zakaj bo Špelca šele ob božiču.
Kot si sam napisal, kaj je lepšega na božični večer kot gledat Jajota kako daje jezuščka v jaslice!?
Zdaj mi je pa jasno zakaj Mičo zavlačuje in zakaj bo Špelca šele ob božiču.
Kot si sam napisal, kaj je lepšega na božični večer kot gledat Jajota kako daje jezuščka v jaslice!?