Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi
Matako ::
Ne saj zaenkrat mislim, da je vse kul! Ta tema je posebna, ker so nekateri liki Mikijevih blogov hkrati tudi vidni člani foruma (kot včasihsam Miki, Matthai ipd.). Gre za simbiotično sobivanje tako da imamo VIP status. :D
Poleg tega je vsak še tako nepovezana informacija.. informacija, ki se zlaga v sestavljanko...
Poleg tega je vsak še tako nepovezana informacija.. informacija, ki se zlaga v sestavljanko...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
donfilipo ::
Bemti so mi pri CII povedali, da pri SDS škripljejo tako glasno z zobmi, da je en sniff-transmiter NATA dol padu
Kar je Mikstone oddal, je dobro kot vse, kar ni izrecno rumeno
Dobr pa tudi en hokejist mi je rekel, da če greš na zvezo moraš nositi najajčnik
Zdaj pa da vidimo, če omladina za zombije lahko pojasni:
'Minister Janša še vedno ni prebolel, da smo zamočili akcijo ustrahovanja. Namesto, da bi se Anžič usral na smrt, nam je pobegnil in enega od nas celo prepoznal.'
Koji sad Anžič?
Sicer pa nad SDS sem razočaran. Jaz član madona od pamtiveka, jajota celo nisem ustrelil, čeravno sem vedel za šverc in nakdnadni švoh komerc slovjenskog kapitaljizma. Lahko bi v štab diskreditacije vzeli tudi mene. In bi to o vejicah pa koga ali kva donelo silovito. Slovnica kremenita bi stopila v korak! No ja al pa tudi ne
Kar je Mikstone oddal, je dobro kot vse, kar ni izrecno rumeno
Dobr pa tudi en hokejist mi je rekel, da če greš na zvezo moraš nositi najajčnik
Zdaj pa da vidimo, če omladina za zombije lahko pojasni:
'Minister Janša še vedno ni prebolel, da smo zamočili akcijo ustrahovanja. Namesto, da bi se Anžič usral na smrt, nam je pobegnil in enega od nas celo prepoznal.'
Koji sad Anžič?
Sicer pa nad SDS sem razočaran. Jaz član madona od pamtiveka, jajota celo nisem ustrelil, čeravno sem vedel za šverc in nakdnadni švoh komerc slovjenskog kapitaljizma. Lahko bi v štab diskreditacije vzeli tudi mene. In bi to o vejicah pa koga ali kva donelo silovito. Slovnica kremenita bi stopila v korak! No ja al pa tudi ne
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
tereza ::
Tereza je nekako romatnično razpoložena če sodim po videih.
Jaz pa nekako nostalgično.
Če kar piše drži in nekaj kar so vsi strici zusamen povedali se spomnim, da zagotovo drži, je bil naš jajo edini in zadnji, ki je imel kremenito slovensko mafijo.
Danes imamo črnogorsko, albansko in srbsko ki se malo bodejo, malo sodelujejo...potem pa temo. Preverjeno se jih boji celo vojska
Ajde kot vedno da prebrodim krizo
Jaz pa nekako nostalgično.
Če kar piše drži in nekaj kar so vsi strici zusamen povedali se spomnim, da zagotovo drži, je bil naš jajo edini in zadnji, ki je imel kremenito slovensko mafijo.
Danes imamo črnogorsko, albansko in srbsko ki se malo bodejo, malo sodelujejo...potem pa temo. Preverjeno se jih boji celo vojska
Ajde kot vedno da prebrodim krizo
čarli ::
Staroste te teme, dajte jo mal v red spravit.
Hja, samo Reza je naš liason z Mikijem. Lahko se izkaže za koristno ...
Drugače pa nazaj k temi dneva - knjigi. Kdo je Aleš, ki bo pripravi AV vsebine za katere je Miki pravilno ugotovil, da bi nas utegnile zanimati še bolj kot samo besedilo? Dajmo ga identificirati, da ga bomo lahko profilirali.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Oldi ::
Dolguje nam pojasnilo glede Asanža. Objava posnetkov na Wikileaksu bi bila hujša kot karkoli, kar se lahko zgodi doma.
Dolguje nam pojasnilo glede Asanža. Objava posnetkov na Wikileaksu bi bila hujša kot karkoli, kar se lahko zgodi doma.
odvetnik W.F je marca 2012 v hotelu Union prevzel v imenu WL pisni audio in video material...obljubljena je bila objava v 4.mesecu...v petem mesecu je
ne jebite mi Reze, mikstone
Vso srečo.
Pa brez zmerjanja in brezveznega žaljenja lepo prosim, to ti hudo ruši kredibilnost, ki jo boš v ključnem času še kako potreboval - če še računaš na sodržavljane
PS: Poleg TR dodaj naslov, da se ti bo dalo kaj nakazati preko SKB spleta. Upam, da se bo usulo keša - sedaj ko se začenja zares.
Pa brez zmerjanja in brezveznega žaljenja lepo prosim, to ti hudo ruši kredibilnost, ki jo boš v ključnem času še kako potreboval - če še računaš na sodržavljane
PS: Poleg TR dodaj naslov, da se ti bo dalo kaj nakazati preko SKB spleta. Upam, da se bo usulo keša - sedaj ko se začenja zares.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
Mislim, da ima Julian a) trenutno večje probleme b) je rahlo v zaostanku z vsemi drugimi objavami s celega planeta. :D
/\/\.K.
ne bom se s tem ukvarjal. šok, da tole še obstaja 115 strani, wtf.
hmmm about PI, vsak del bo LONGER, za uvod enough.n pederčina matthai, midva nisva zadnje rekla, pa če se država zruši. nisi pravega nategnil
to kunstelj piše,ne jaz....
hmmm about PI, vsak del bo LONGER, za uvod enough.n pederčina matthai, midva nisva zadnje rekla, pa če se država zruši. nisi pravega nategnil
ne bom se s tem ukvarjal. šok, da tole še obstaja 115 strani, wtf.
to kunstelj piše,ne jaz....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tereza ()
Malajlo ::
Ja, jaz ne bom banke menjal zaradi naslova!
A pa da WL niso objavili materiala? Da ni bil ta odvetnik w.f. kaka jajčasta lisica?
Kar ena nova vprašanja se daj pojavljajo...
(mi je pa zabaven opis kevdra v športni ulici )
A pa da WL niso objavili materiala? Da ni bil ta odvetnik w.f. kaka jajčasta lisica?
Kar ena nova vprašanja se daj pojavljajo...
(mi je pa zabaven opis kevdra v športni ulici )
ColdCat ::
Miki in Reza imata družabni večer, kot takrat (januar 2010) z Boletom in Amerikancem.
Mulci 2 na Rezinem blogu se obetajo
Mulci 2 na Rezinem blogu se obetajo
Wikileaks nix?
Slovenski wikileaks bo?
Na blogu bo?
Wikileaks baje preverja material.
Ker smo slovenci nekako redka pasma:), Slovenec pa edini tesen z Assangeom naš Slavoj...se zdaj prašamo?
Slavoj madona, kje so posnetki?
Slovenski wikileaks bo?
Na blogu bo?
Wikileaks baje preverja material.
Ker smo slovenci nekako redka pasma:), Slovenec pa edini tesen z Assangeom naš Slavoj...se zdaj prašamo?
Slavoj madona, kje so posnetki?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
ColdCat ::
Mitja. Ne tolk na nož no, recimo Nataša PM, gotovo ima razloge, morda zlo konkretne, ti bi jo pa najraje s kurbo nagnal u rodni kraj. Nikoli ne vemo vsega in že Kristus je govoru, da se kamna ne meče kar tako.
o branetu, penzionistu, no comment. nikoli v lajfu me ni srečal, zato ??????
kaj sem bil pri 22 letih in kaj je lajf prinesel v next dveh desetletjih :)
115 stranI ?????
ADIJO, OBISK PRI REZI SE KONČUJE
kaj sem bil pri 22 letih in kaj je lajf prinesel v next dveh desetletjih :)
115 stranI ?????
terrencehell ::
Tole s knjigo je nateg! Lažnivec je pobiral denar za tiskano knjigo potem prelagal izid in nategoval kupce zdaj pa objavlja na že petem ali šestem blogu!
Kje je knjiga in kje je denar Kunstelj!!!
Informacija glede trr je pa točna. V 1990-ih letih sem delal v državni varnosti in Kunstlja smo imeli pokritega že takrat!
Kunstelj je svoje geslo prodal nekomu drugemu ki sedaj piše pod njegovim imenom. Ta oseba je na Kunstljevem blogu objavila svoj trr in se razkrila! Kunstelj je pa v zameno v marcu letos za to uslugo dobil - že sam ve kaj! Mitja, Mitja če bi tvoja Alenčica to vedela bi bila razočarana!
Dokaz so tudi izpiski iz dopisovanja med Kunstljem in to osebo! Vprašajte se raje od kje Kunstlju denar ko pa ne dela nič! Kunstelj je tej osebi 18. marca napisal kaj hoče še dodatno v zameno za nadaljnje objave. In ta oseba mu je odgovorila!
Informacija glede trr je pa točna. V 1990-ih letih sem delal v državni varnosti in Kunstlja smo imeli pokritega že takrat!
Kunstelj je svoje geslo prodal nekomu drugemu ki sedaj piše pod njegovim imenom. Ta oseba je na Kunstljevem blogu objavila svoj trr in se razkrila! Kunstelj je pa v zameno v marcu letos za to uslugo dobil - že sam ve kaj! Mitja, Mitja če bi tvoja Alenčica to vedela bi bila razočarana!
Dokaz so tudi izpiski iz dopisovanja med Kunstljem in to osebo! Vprašajte se raje od kje Kunstlju denar ko pa ne dela nič! Kunstelj je tej osebi 18. marca napisal kaj hoče še dodatno v zameno za nadaljnje objave. In ta oseba mu je odgovorila!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: jkreuztzfeld ()
čarli ::
Staroste te teme, dajte jo mal v red spravit.
Hja, samo Reza je naš liason z Mikijem. Lahko se izkaže za koristno ...
Drugače pa nazaj k temi dneva - knjigi. Kdo je Aleš, ki bo pripravi AV vsebine za katere je Miki pravilno ugotovil, da bi nas utegnile zanimati še bolj kot samo besedilo? Dajmo ga identificirati, da ga bomo lahko profilirali.
Hmm, imaš pa malo slab spomin o tem kdo je ta Aleš Še sam si ga omenjal
https://slo-tech.com/forum/t446423/p332...
by00 ::
terrencehell je izjavil:
Tole s knjigo je nateg! Lažnivec je pobiral denar za tiskano knjigo potem prelagal izid in nategoval kupce zdaj pa objavlja na že petem ali šestem blogu!
Številka TRR ista kot lani (Google it: 03100-1001155142).
Torej si knjigo plačal z nakazilom na ta račun, čeprav menda že leta veš, da ni njegov?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: by00 ()
Hmm, imaš pa malo slab spomin o tem kdo je ta Aleš Še sam si ga omenjal
https://slo-tech.com/forum/t446423/p332...
He, čarli imaš prav. 116 strani naredi svoje. Ok, to je rešeno, vse jasno. Kolikor toliko.
Je bilo pa danes milorečeno bizarno. Najprej imamo Mikija, ki govori _preko_ Reze kot na kaki spiritualistični seansi ...
Nakar uleti še terrencehell čisto izven polja in v ofsajdu pred golom predriblava tole z "osebo", kateri je Miki prodal licenco za pisanje. Saj ne vemo več pri čem smo!
Kakšen dan!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Marat ::
Vidim da sem pozen, ampak vseeno: Matako in mikstonolovci so dokazali da upanje umre zadnje, bravo!
Škoda je le, da so jo vmes skupili nič hudega sluteči tiskar, poštar Marjan in nadebudni distributerji...
Škoda je le, da so jo vmes skupili nič hudega sluteči tiskar, poštar Marjan in nadebudni distributerji...
Na videu od Železarne Jesenice je Ginger Lynn.
Ta je meni veliko pokazala
Upam da me tudi nova naveza Tereza in Mikstone ne razočara.
Začelo se je pestro.
Končno knjiga in še vedno vprašanje kje je knjiga?
Mikstone pod nadzorom SDV od 1990?
Dobro, očitno so glede na javne, glasne in neizbrisljive dogodke, pokrivali v glavnem svoje žene...ob priliki.
Ampak morda je pa kaj nepovedanega?
Ta je meni veliko pokazala
Upam da me tudi nova naveza Tereza in Mikstone ne razočara.
Začelo se je pestro.
Končno knjiga in še vedno vprašanje kje je knjiga?
Dobro, očitno so glede na javne, glasne in neizbrisljive dogodke, pokrivali v glavnem svoje žene...ob priliki.
Ampak morda je pa kaj nepovedanega?
Ja logično - zdaj nima več toliko časa za socializiranje. Knjiga vsakih 48h, blogi (kaj je z Gatami?) ...
Hja seveda. Ne pozabi na sliko mladega Mikija, kako enkrat takrat na Čopovi novači v Kraljevo stranko oz. nekaj takega. To ni šlo mimo takratnih oblasti neopaženo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
S 115 - pardon 116 stranmi smo ga pa impresionirali :) Če bi prebral poste UltraSpeciala bi se pa zasekiral.
Bi blo fajn ta US zbrati v novi temi, pa da se priložnostno lahko nadaljuje, ob razreševanju primera Jajolandija bo veliko prilike - če bomo imeli želodce. Tole bo po moje še gadno, Jajo ne pozna umika :( :)
Bi blo fajn ta US zbrati v novi temi, pa da se priložnostno lahko nadaljuje, ob razreševanju primera Jajolandija bo veliko prilike - če bomo imeli želodce. Tole bo po moje še gadno, Jajo ne pozna umika :( :)
Če bo knjiga res izhajala na 48ur in se na koncu celo pojavijo famozni posnetki, se lahko Mikstone celo rehabilitira do začetne faze strahoupanja, ko še ni bilo ciničnega vpišmeuhovstva s poudarkom, da jajo vendarle morda komu je delodajalec.
To da voliš mafijaša, je v Sloveniji pač nuja,...trenutno
To da voliš mafijaša, je v Sloveniji pač nuja,...trenutno
Ultraspecial si po mojem bolj zasluži blogspot prostor, s fino slikico ozadja... samo kaj, ko je to tak tipičen brainstorming distribuiran podvig, glede tega je forum boljši.
Drugače pa zdaj, ko sem se malo spravil v red in je fiks prvega kosa Knjige popustil. Zakaj ne objaviti pdfja? Tole z objavljanjem po kosih je malo mučno...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Če bo objavljal po kosih, ti jaz prinesem pdf na pladnju.
Skupaj z linki, pa če za mano drvi potem SDV in Udba zajednički.
Problem je, če bo spet molk, tema in zamera našemu kibicanju, malo je tudi jajčevsta vmes, to ne moremo objektivno zanikati....no v tem primeru je pa tudi pdf problem.
Da ne govorim o posnetkih, ki so ko nekakšen kidričev minomet
Skupaj z linki, pa če za mano drvi potem SDV in Udba zajednički.
Problem je, če bo spet molk, tema in zamera našemu kibicanju, malo je tudi jajčevsta vmes, to ne moremo objektivno zanikati....no v tem primeru je pa tudi pdf problem.
Da ne govorim o posnetkih, ki so ko nekakšen kidričev minomet
Meni je word ljubši, kaj če mi nek zaklenjen pdf s 5cm velikimi robovi in porabiš 150 listov papirja. V wordu daš lepo na 2 stolpca, 1cm robu, font 11 ali 10 in gre 3 x več gor.
To sem tudi jaz pomislil. Kaj če bo Jajo v forum poslal plačane agitatorje, ki bodo skušali Mikija spraviti iz tira in tako otežiti izdajo Knjige? Na srečo ima komentiranje pri sebi povsod izključeno.
Me pa prav zanima kaj poreče Matthai. Miki mu je včeraj spustil klasično "nisem jaz bajka".
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Kaj če bo Jajo v forum poslal plačane agitatorje
Po moje je vsaj enega že, tistega, ki trdi, da je na netu že dobro leto napačen TR, čeprav SKB net sprejme ta TR samo z mikijevim naslovom, brez njega ne in ko sem se pri enem drugem zatipkal, je protestiral - torej SKB net po vsej verjetnosti preverja skladnost naslovnika s TR.
Ok, Reza zdaj si pa predstavljaj, da lepo zvrneš enega, fino paše in ko hočeš jasno še enega ti reče šefe "a a - naslednji pa šele čez 2 dni!".
Tako nam dela Miki s knjigo :( Daj mu reči kaj, no!
/\/\.K.
Ok, Reza zdaj si pa predstavljaj, da lepo zvrneš enega, fino paše in ko hočeš jasno še enega ti reče šefe "a a - naslednji pa šele čez 2 dni!".
sej pijem dalje..:-) joj,to z mikijem pa res jaz nimam vpliva( se strinjam,da ni prav)..že pozabla kaj smo včer sploh pričal..:-) bom rekla, samo zaradi vas....:-)
jaz ne štekam..pa sej je bil včer gor,pa bi mu rekli karkoli vas že mori...no,sej zdej je videl da stran še obstaja,bo verjetno kej prečekiral...:-)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tereza ()
enadvatri ::
Ne, ne saj štekam argument samo žal. S-T Pravila zahtevajo OT debato in tematsko navezovanje vedno in povsod. Takle mamo. S-T žal ni demokracija (bolj nekakšna komuna). :D
Je pa res, da danes praznujemo in si lahko privoščimo malo fešte. ;)
Je demokracija, ker te nihče ne sili, da ždiš tu in pišeš!
Ne, ne saj štekam argument samo žal. S-T Pravila zahtevajo OT debato in tematsko navezovanje vedno in povsod. Takle mamo. S-T žal ni demokracija (bolj nekakšna komuna). :D
jaz delam glih kar hočem..demokracija gor ali dol...
jaz delam glih kar hočem..demokracija gor ali dol...
Toda to običajno moderatorji pobrišejo, mimogrede ...
Glede gradiva pa upam, da bo Mitja pametno ravnal. Če bo objavil na TOR omrežju, se cenzura praktično ne more zgoditi in dandanes gostovanje tam ni več problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enadvatri ()
Glej Slovenija je mala in če bo treba se bomo organizirali. Nosili pdfje v micro-sd karticah zatlačenih kdo-ve-kam čez paravomo blokade. Našli bomo pot.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Ok, mogoče malo preveč cinizma. Samo nekako smo v teh letih prišli, da je cenzura še najmanjši problem. Najprej je treba sploh priti do tega, da imaš kaj cenzurirati... tako da cenzura - to so že "sladke skrbi", takorekoč.
Ja, knjiga je zunaj... na primer. Vedno bolj sem razočaran nad formatom izdaje. Preprosto ni to, če ne moreš brati v lastnem tempu. Pa če bi bilo nadaljevanje saj vsak dan ...
Ja, knjiga je zunaj... na primer. Vedno bolj sem razočaran nad formatom izdaje. Preprosto ni to, če ne moreš brati v lastnem tempu. Pa če bi bilo nadaljevanje saj vsak dan ...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…