» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
115 / 256
»»

Rado1 ::

Matako je izjavil:

Ja, knjiga je zunaj... na primer. Vedno bolj sem razočaran nad formatom izdaje. Preprosto ni to, če ne moreš brati v lastnem tempu. Pa če bi bilo nadaljevanje saj vsak dan ...

Ljubi bog!

Format ga zanima! Pa morda še trde platnice in v usnje vezano.
Zihr si aristokrat.

Meni je pa najvažnejša vsebina.
Da primerjam z že znanim in vstavim kamenčke v mozaik celotne slike!

Matako ::

Rado1 je izjavil:

Matako je izjavil:

Ja, knjiga je zunaj... na primer. Vedno bolj sem razočaran nad formatom izdaje. Preprosto ni to, če ne moreš brati v lastnem tempu. Pa če bi bilo nadaljevanje saj vsak dan ...

Ljubi bog!

Format ga zanima! Pa morda še trde platnice in v usnje vezano.
Zihr si aristokrat.

Ne fizični format, to smo že obdelali. Format v smislu "format oddaje". Saj veš, koliko pogosto izhaja, v koliko delih... ti triki.

Jaz bi v enem šusu.
/\/\.K.

Matako je izjavil:

Jaz bi v enem šusu.

"I ja bi sine", je rekel ata Krstić svojemu sinu, tam na robu hoste.

Lepo čičaj in čakaj. Glede na to, da tako poceni (zastonj) dobivamo vroč material, bomo že hvaležno počakali.

Cervantes ::

Zate zastojn, maybe.

Jaz sem Mikiju denar za knjigo nakazal.

Ni mi žal, tipec si ga je zaslužil že z blogi IMHO.

ColdCat ::

Kljub novemu stanju v katerem smo se znašli v teh dneh, se prioriteta tega kaj bi moral Miki zares pojasniti in končati, ni spremenila. mikstonerojal in mikstoneirangate sta še zmeraj osnova. Prvi zaradi razjasnitve Mikijevih korenin, porekla če hočete, drugi zaradi študija Mikijevih osebnostnih značilnosti, humorja,...
Moje skromno mnenje!

8-)

čarli ::

Medtem pa je tle že nova objava. Ampak samo mikstoneregular;)
http://mikstone1.blogspot.com/2012/09/a...

donfilipo ::

Prebral.

Takole je. Ko te napadajo partijci, jih par povoziš. Pi-bip. Tako ali tako se pokaže, da so bili bosanski državljani in dilerji v ilegali pri nas:))

Potem se včlaniš v SDS. In lepo spodrineš Jajota, ki je dejansko malce preveč zlezel RKC, ki je sama v riti, pod kiklo.

Samo zmerjanje vseh povpreko pa ne pomaga nič8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Novi Mikiliks je tu!

S pojasnilom zakaj knjiga izhaja, kot izhaja:
Kar se knjige Patriotske igre tiče! Originalen tekst, nelektoriran imam na USB. Lektoriranega teksta v elektronski obliki pa nimam, ker nisem bil jaz lektor. Nisem vedel, kako naj se sploh lotim te objave. Zato sem enostavno iz ključka copy-paste na nov blog in potem popravljal tekst, kot je v tiskani izdaji. Vse skupaj mi vzame precej časa, zato je prvi del krajši, kot bodo nadaljevanja.

Po domače, lektor je Mikiju verzijo za tisk preprosto spizdil. Ali pa ni bila plačana, karkoli. Vseeno kaže dobro, saj je našel luknjo v slovenskem zakonu, ki omogoča objavo:
Tiskana izdaja ni pod nobenim sodnim zamaškom. Sodne odredbe mi prepovedujejo pisanje in objavljanje karkoli o 7 osebah, ki jih zastopajo tri odvetniške družbe.V odredbi je specificirano, kaj je medij, javni prostor, sredstva javnega obveščanja in publikacije.

A zdaj jih je že 7?

Jaz pravim naj jo objavi v surovi obliki, kot so surove zgodbe o Jajovih zločinih!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Okapi ::

Po domače, lektor je Mikiju verzijo za tisk preprosto spizdil
No, resnici na ljubo je treba povedati, da ni čisto tako. Ni tako zelo neobičajna praksa, da založba dobi "rokopis", ga da lektorirati in avtor pred tiskom dobi kvečjemu pdf postavljene knjige (včasih celo samo na papirju), da pregleda, če vse štima, ali pa še to ne, lektoriranega besedila kot takega pa ne dobi (vsaj če posebej ne reče zanj).

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

AJa saj res... skrivnostna Založba, ki je odkupila celotno izdajo in pravice za tisk? Le kaj je zdaj z njimi, so odstopili od posla?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Jaz pravim naj jo objavi v surovi obliki, kot so surove zgodbe o Jajovih zločinih!

Na bo Matako.

Mikstone ne mara surove oblike8-).

Samo sofisticated. Kot ona nadaljevanka Lost in the Space, ko se je pokvaril robot...napis 'to be continued...' smo otroci cel teden nestrpno pričakovali nadaljevanje....martin krpan in ostali slovenski junaki, pa so padli na nivo sranja. Odplakneš. Nimaš kaj nova pakunga povozi vso resno vsebino.

Ampak lost in space so obviseli na RTVslo. Tako u luftu, da je peklo. No danes so na netu:)

Zgodovina sprememb…

Ta manever z USB ključkom zadovoljivo pojasni neloektorirano verzijo na Mikijevim blogu.8-) Zaznati pa je občutno razliko v primerjavi s tekstom iz razkrito.net. To gre vsekakor na račun aktivnosti, ki jo Miki opravi od copy-paste in dokončne objave na blogu. To pomeni bolj ko bo Miki pilil tekst, večje bo odstopanje od 48 ur.

To nas Miki vseskozi uči v tej temi. Če mu zastaviš dilemo, nesporazum,...prijazno, bo Miki zadevo pojasnil.8-)

Mikstone is back!8-)

8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

TASO ::

Fluck....en teden sem na dopustu in pol pridem na forum precekirat zadevo in vse to,knjiga no vsaj zacetek, miki gost na forumu via tereza,potem tukaj se en udbovc oz. Ivanovec nabija da je miki bil pod nadzorom leta 1991,ja ves de,dej ne bluzi gospod T!
Moram lepo po vrsti,prvo sploh dojet to dejstvo da je kniga.....pol pivce, sampanca ni, je sel enkrat leta 2011 ob ponovni prestavitvi roka, pa opravicilo mikiju...parkrat sem napisal da je to prestavljanje en kurc in da knjige ni sploh....miki no hard fillings...
Ce se Ales spaca tiste a/v posnetke,potem....

leiito ::

Razkrito.net? Ta tekst?

Bajkanje Maathai-ja?

+ ali ni nekdo omenjal 300 strani? Gre tu za isto vsebino ali blog po istoimenski (tiskani? retiskani?) knjigi? Če je to knjiga, ali ni potem tudi special knjiga? Kakorkoli, maček je iz żaklja, morda ni običajne oblike in velikosti, glavno da lovi miši. In podgane.

leiito ::

Sugestija Miki:
- naslovnica - Patriotske igre - Neknjiga (v izogib pravnim zapletom) o Operaciji Bristol - by Mikstone - dramatis personae - slovar kratic - zemljevid. Nihče ne bo mogel reči, da ni knjiga ali trditi nasprotno.

leiito je izjavil:

Razkrito.net? Ta tekst?

Bajkanje Maathai-ja?

+ ali ni nekdo omenjal 300 strani? Gre tu za isto vsebino ali blog po istoimenski (tiskani? retiskani?) knjigi? Če je to knjiga, ali ni potem tudi special knjiga? Kakorkoli, maček je iz żaklja, morda ni običajne oblike in velikosti, glavno da lovi miši. In podgane.

Ja jaz sem omenil 300+ strani. No sem šel zdaj prečekirat koliko jih je točno. Evo tle maš:
Knjiga ima 384 strani, od tega je priloga na 24 straneh.
https://slo-tech.com/forum/t446423/p317...

Ah, nostalgija, čarli. Malo bolj spodaj je takrat še zelo kooperativni miki izjavil

https://slo-tech.com/forum/t446423/p318...

sem razmišljal, da objavim link ali dva, da vas napalim na knjigo haha! (npr. kjer JJ in Lovšinu poročam o rezultatu operacije ali pa posnetek, na katerem je minister zahteval likvidacijo, če ne gre ugrabitev skozi)

najbrž se bo to res zgodilo :)

Ta drugi bi bil bomba! Si kar predstavljam znani dolenjski glas kako naroči, da ga "lejkviderajo".
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Tak avtentičen posnetek, bi dejansko lahko prinesel toliko vetra v medije, da bi jajo moral odstopiti in verjetno celo bežati pred viharjem8-)

Rešilni čolni: -posnetek je ponarejen; -šlo je zgolj za višje interese Slovenije....itd.

Tako da ker ga Mikstone ne objavi, je lahko:
-ma jajota le preveč rad:)
-posnetka NI

Hja, to ste rekli tudi za knjigo. In vendarle je.

Malo me skrbi edino
Zato sem enostavno iz ključka copy-paste na nov blog in potem popravljal tekst

Koliko so taki USB ključki sploh zanesljivi? Je knjiga na varnem?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Oldi ::

Kako je s pregonom umora v Srbiji. Pri nas je mislimda 15 in 25 let, če gre za grozovit umor. Če te naskoči več specialcev bi lahko šlo za grozovit način. Torej Hočevar lahko sproži pregon Janše, ali pa mora to celo storiti tožilstvo, če izve, torej je dovolj, da jim nekdo pošlje link na knjigo in če tega ne storijo so v prekršku :)

Glavni akter knjige je Hočevar, našel sem zanimiva dejstva iz tistih časov, ki našega glavnega "junaka" Jajota spravljajo na laž:
http://www.delo.si/novice/politika/obna...
http://www.delo.si/novice/politika/slov...

Res bomo postali šolski primer kako lahko en bolnik manipulira celo nacijo in to več kot 20 let.

Oldi je izjavil:

Res bomo postali šolski primer kako lahko en bolnik manipulira celo nacijo in to več kot 20 let.

Saj zdaj menda hodi na terapijo v Polje. Nek napredek je.

Drugače pa bo če ne drugega knjiga iz naftalina spet privlekla dogajanje zgodnjih devetdesetih, ki je kot smo videli še precej nerazčiščeno in po svoje akualno. Veliko ljudi še ni povedalo svojega, mogoče jih bo Mikijeva knjiga spodbudila, da pridejo na plano, brez strahu. Prav je, da se o tem govori. Vem, da sicer še nismo čisto opravili s partizanci in domobrani a to je podobno kot če žuliš kozarec piva predolgo - bolje pustiti in naročiti novega, hladnega.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Veliko ljudi še ni povedalo svojega, mogoče jih bo Mikijeva knjiga spodbudila, da pridejo na plano, brez strahu

Map ti smisel za humor ni kaj8-).
Mikstone JE nedvomno v besu tudi prekoračil neke meje, ki jih cerkvena ordunga in nasledniki:) kaznujejo z ubitačnih 20k Evrov kazni.

Svetli lik (ke v plešo:) našega jajota, pa naj bi baje branili celo z grožnjami o likvidaciji ex-agenta, poleg običajnih metod diskreditacije.

Ampak še vedno smo tam, kjer smo bili.
Dokler ni vsaj enega avtentičnega posnetka, tavamo v megli.
In imamo veliko vprašanje, ali bi se sploh kaj zgodilo, če bi jih nekdo objavil.

Glej jaz si tudi želim avtentičnih posnetkov. Samo po drugi strani bo za vsak posnetek takoj debata ali je pravi in da ni mogoče le Hribar, ki "ejmijtejra" Jaja itd. itn. To bo trajalo dalj časa kot dokazovanje koga je naštepal Rode njega dni.

In lahko ovira izdajanje knjige. Čeprav, če pa da ven posnetek iz kleti.. me pa prav malo briga, ali je avtentičen - davaj! :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Glej jaz si tudi želim avtentičnih posnetkov

Ja saj vem. Mlada špelca v sedlanju bodočega princa in konja8-) To razumemo.

Nejasno je tisto, kar si omenil drugje.
Nekako ne ve se kaj dejansko se ruši. Kateri zid?

Danes se treznemu (lahko se ga pa tudi narukam, če boste lagal ko svinje:) zdi očitno, da so ukrepi na eni strani zapovedani nujni, vendar je tisti, ki jih bo izvedel povsem jasno črni peter. In demokracija je tako smešna inštitucija, da ne glede na vsebino, koalicijo tišči v vlogo petra, opozicijo pa v vlogo varuha naroda.

Also, jajo je eden od pomembnih 'knofov', ki v tem prehodu v 'capitalism', v jedru niti ni zagrešil ne vem koliko žrtev, če sem prav razumel, ...nasprotno nekaj se jih je celo jasno in glasno usmilil:)

Zdaj da pa ni angel, se morajo pa tisti, ki se želijo s politiko resneje ubadati, tudi spoznati. Velja v tem svetu še vedno: kar je za Jupitra ni za junca:) No vsake toliko, pa Jupiter potem mora izpasti junec, da se sploh kak premik k pravi liberalizaciji lahko zgodi.

Tokrat?
Če imam pravi občutek, bo Jupitra branil ves možen jus:))

Zgodovina sprememb…

jus??
Zgodovina nas bo prehitela, morda imamo še kako leto časa. Kdo nas je osamosvojil itak že vemo, pankerji in I Vidmar so vsekakor bolj zaslužni kot en Jajo in vsi pomladniki skupaj. Itak je šlo za majske hrošče, ki so na plan prilezli, ko je že nastopila pomlad. Prehitela ker bomo lačni in osamosvojitvena jajca ne bodo več relevantna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

A zdaj za knjigo po delih tudi velja, da se roki iztekajo 19h CET, kot je bilo prej? Ali je 12 (dopoldne)?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Kdo nas je osamosvojil itak že vemo, pankerji in I Vidmar so vsekakor bolj zaslužni kot en Jajo in vsi pomladniki skupaj.

Ni več upanja povozil ga je tank8-)

Punkerji z očitnim uporom kraljici in tačerici pa še kdo prej.

V jedru levičarstva, če ga ocenjujemo po pristnosti, ob silnih danes že obsolete and outdated naučnicih:)), leži vendarle voljna punca, droga in rockenroll, ki naj bo v obilju8-) Kakorkoli to iskreno zeliš prakticirati in omogočiti, si zabredel v leve prakse8-).

Na drugi strani si lahko strogo obložen in nabrušen učen, lev ideolog ala naš Slavoj, pa vendarle kreše ven na vsakem drugem koraku in red in ordnung, nek strog premislek vedno v nedogled in naokoli.....

Na srečo je tu še priučena antišola iz časov kominterne domnevam...pomeni podpreti vse kar izgleda revolucija a je izven tvoje iniciative8-)

lenkosmrk ::

Matako je izjavil:

A zdaj za knjigo po delih tudi velja, da se roki iztekajo 19h CET, kot je bilo prej? Ali je 12 (dopoldne)?

....Vse skupaj mi vzame precej časa, zato je prvi del krajši, kot bodo nadaljevanja. Brez slabe volje, če pride do kakšnega dneva zamude pri obljubljenih terminih objave.....(http://mikstone1.blogspot.com/)

Miki je tekst iz Patriotskih opremil z narekovaji.8-)

"8-)" - Ace Ventura Miki z očali

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

ColdCat je izjavil:

Miki je tekst iz Patriotskih opremil z narekovaji.8-)

"8-)" - Ace Ventura Miki z očali

In skupno št. ogledov tudi skokovito narašča:) Me zanima koliko jih bo npr do konca meseca ko bodo baje tudi že posnetki...

48h je davno mimo, bliža se 1900 ura... kje je naslednji šus??
/\/\.K.

Evo malo metadona da nauš shirou.

Metadon je kot poezija v primeri z trilerjem, sintetika v primeri s horsijem.

Drži zdaj jajo borce vse napete,
da skočjo na namig,
na sovrage te zaklete.

Kuga če upre se, praša silni darko,
ustrelte prasca hipno
veli na take veliki vodja žarko.

prihodnjič dalje.....
:)

swan ::

Cervantes je izjavil:

Zate zastojn, maybe.

Jaz sem Mikiju denar za knjigo nakazal.

Ni mi žal, tipec si ga je zaslužil že z blogi IMHO.

Jaz sem tudi plačal in štejem nedobavo za prevaro.
Če bi hotel s knjigo kaj doseči, sesuti ipd, kar vseh zapisih ponuja, bi jo izdal, objavil , ne glede na ne vem kakšne posledice, mesec pred volitvami.
Takrat bi še kaj pomenila. Zdaj pa nič več. Samo izziva Majerja, da bi tudi njemu padla kakšna drobtinica iz polne mize.
Ustavi se s pisanjem ravno takrat ko bi moral kaj povedati. Češ, daj kaj od sebe ali pa bom vsem povedal, a ne ?
Čista oblika naivnega izsiljevanja.
Mu veliki ne nasede, Miki pa boste že videli, bom drugič napisal,(izdal knjigo....). Ha ha ha ha.
Klinična slika je povsem čista.

"Jaz sem tudi plačal in štejem nedobavo za prevaro."

Zdi se, da je Swan v veliki meri neobjektiven.
Pozablja, da je Miki sam proti vsem. Da ima proti sebi pravnike z velikim budžetom, da ima proti sebi Politiko (Janša, SDS), da ima proti sebi nekdanje sodelavce, da ima proti sebi zlorabljan represivni aparat države.

In da je Mikstone kljub vsemu pisno zelo produktiven.

Knjiga prihaja počasi. Prepočasi. Tempo spominja na Gate blog, kjer akcija obvisi za tedne.
/\/\.K.

Ne vem, ker nimam bloga, kako zahtevno je copy/paste in zakaj potrebuje toliko casa za prenos teksta iz USB na bolg. Se mi zdi bolj, kot cisti marketinski trik za nabijanje stevila obiskovalcev in kakor je nekdo zgoraj napisal,cakanje na kaksne ponudbe...

TASO je izjavil:

Ne vem, ker nimam bloga, kako zahtevno je copy/paste in zakaj potrebuje toliko casa za prenos teksta iz USB na bolg. Se mi zdi bolj, kot cisti marketinski trik za nabijanje stevila obiskovalcev in kakor je nekdo zgoraj napisal,cakanje na kaksne ponudbe...

Ja svoj trr je že dal gor:)

Kdo od vas pof** Slovenceljnov je pa kaj mignu, da nas ne bi en Jajo jebal u glavo. Ko pa si nekdo upa, je pa prevarant ker mu niso dovolili razposlati knjige BULANO. Kar pošlje naj jih, kršeč pogojne obsodbe za par let - ja seveda, naj narkič še naprej gnije u arest, sam da naš presvetli Jajo še naprej hara po tej Vukojebini.
Mah škoda vsake besede, krivi so pa levaki, desni bolniki in brezjajčni tupaki ne morejo bit - sori na izrazoslovju sam tko je.

Oldi je izjavil:

Kdo od vas pof** Slovenceljnov je pa kaj mignu, da nas ne bi en Jajo jebal u glavo. Ko pa si nekdo upa, je pa prevarant ker mu niso dovolili razposlati knjige BULANO. Kar pošlje naj jih, kršeč pogojne obsodbe za par let - ja seveda, naj narkič še naprej gnije u arest, sam da naš presvetli Jajo še naprej hara po tej Vukojebini.
Mah škoda vsake besede, krivi so pa levaki, desni bolniki in brezjajčni tupaki ne morejo bit - sori na izrazoslovju sam tko je.

Ne vem sicer zakaj nekaj pametuješ, ampak miki si je sam dal roke kdaj bo knjiga prišla ven. In ta je bil premaknjen nevemkolikokrat ker sem nehal štet lansko leto;) Če že daje ven neke roke naj si jih drži, ne pa da potem jih v nedogled prestavlja. Namreč NOBEDEN ga ni silil, da izda knjigo in za to knjigo tudi pobira denar;) Že to, da je prišel ta prvi del ven je presenečenje glede na to kolikokrat je bilo že napovedano, da se bo nekaj zgodilo...

ja Oldi, dej ne nabijaj, spi eno pivce za zivce. Miki je sam postavljal in prestavljal datume, prav tako je poberal denar za prednarocila knjige, ki je se danes ni!
za to niso krivi ne rdeci ne beli pa tudi plavi ne, ali pa mogoce prav oni?

Okapi ::

Drugi del je gor!

O.

Odlično. Zgodba ima tudi klasične holivudske flashbacke. Recimo takrat, ko ga spomin popelje nazaj v Ljubljano k Špelci in danes spet aktualni zverinici.
V tem je v kabinet vstopil Milan Zver, ministrov potrčko, smo mu rekli. Šef kabineta, pa tak copatar. Šefa kabineta Zvera smo prezirali. Samo Špela Predan se je bolj plazila pred Janšo kot Zver.

No ja v kleti se ni ravno plazila :))

In pa ""Igor, pes pokvarjeni, Igor, svinja vseh svinj" je Janša tulil kot zaklana svinja. ". Dve svinji LOL :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ni kaj, dobro je. Odlično celo.

Ampak še vedno je vse lahko plod dobre domišljije.
Ko pade prvi posnetek, iz katerega bodo samo še skrajno pokvarjeni8-) trdili, da ga je naredil recimo sašo za male denarce,...ker je kaj takega res perfektno ponarediti, še skoraj brez superaudiocomputinga kake NASE:) nemogoče,...potem bo pa malo problem, ne? Ali ne?

Pustimo se presenetiti, če do tja pride8-)

Matako je izjavil:

Odlično. Zgodba ima tudi klasične holivudske flashbacke. Recimo takrat, ko ga spomin popelje nazaj v Ljubljano k Špelci in danes spet aktualni zverinici.
V tem je v kabinet vstopil Milan Zver, ministrov potrčko, smo mu rekli. Šef kabineta, pa tak copatar. Šefa kabineta Zvera smo prezirali. Samo Špela Predan se je bolj plazila pred Janšo kot Zver.

No ja v kleti se ni ravno plazila :))

In pa ""Igor, pes pokvarjeni, Igor, svinja vseh svinj" je Janša tulil kot zaklana svinja. ". Dve svinji LOL :D

Men je pa tale odstavek dober in resničen:D
Zaprl sem vrata in stopil pred ministra Janšo. Opazoval sem tipa, ki sem ga občudoval. Grd, plešast, puklast in z groznim naglasom, pa pofuka, vsekar leze. Pri pičkah ne gre torej za videz, stas in telesne vrline. Šteje položaj v državni upravi, moč in denar. Pri sebi sem si mislil. Če ne bi bil minister, ti še Pehta ne bi dala, kmet dolenjski.

Ni kaj. Bere se lepo,lahkotno,imena ki jih je navedel do sedaj so resnicna,tudi Dragana sem lociral, samo se a/v dokaze pripopa,za končno odlicno oceno...

Ta drugi del Patriotskih je tisto pravo. Spominja na prvinski specjal. Preskoki med BG in LJ so učinkovit literarni prijem.:D

Bravo Miki8-)....bravo Robi za dokončanje dela.:))

Res dobro, postaja jasno, da je vse res, kar je o knjigi pisal in skoraj ni bilo moč verjeti. Zgodba o umoru v glavnem mestu tuje države in največje pikantnosti vrlih osamosvojiteljev v širšem časovnem obdobju.
Morda pa z dokazi vred le bo dovolj za obrat politične scene - samo kam se bo obrnila?? Lahko pa da se bo Mikija sprocesiralo, Jajota in Patria bando oprostilo, ljudstvo in vsa politično-intelektualna srenja se bo pa borila ze preživetje ob 20% znižanih dohodkih zaradu EU trojke.
Druga pot je odprava zastaralnih rokov za obosamosvojitveni (seveda tudi prihvatizacijski) kriminal, samo to pelje v totalno razsulo, boj vseh proti vsem, 5 let ukvarjanja države s svojo senco, beg možganov in umik vseh resnih gospodarstvenikov k sosedom. Računati, da bo kdo kaj konstruktivnega naredil je iluzija, še nekaj časa bomo drveli v prepad.

Ja dobro je napisano. Če pozabimo lektoriranje, je stvar takorekoč pripravljena za tisk. ;)

Edino, se samo meni zdi, da je tokratne nadaljevanje še krajše od prvega? :O Miki se sicer na koncu opraviči ...
/\/\.K.

dronyx ::

Sem kar malo ponosen. Miki je tokrat omenil tudi mojega sošolca iz osnovne šole, ki ga je hotel imeti ob sebi v svoji skupini K. Vem da so takrat krožile govorice, da je on praktično skoraj sam zavzel strateško pomembno skladišče orožja v Borovnici. Uraban legenda je takrat govorila, da je šel do stražarja JLA in mu rekel naj spokajo, če želijo še kdaj mamico videti. :D

Marsikdo je v tistih časih imel potem doma v kleti tankovske mine in podobno oborožitev namesto krompirja (no ja, vsaj tisti, ki so sodelovali pri praznjenju skladšča).

Je bil pa očitno glede na akcije nekdo na Morsu oziroma v (para)vomu velik ljuubitelj Mossada in njegovih akcij ugrabljanja državljanov v tujini (oepracija Eichmann). Samo s to razliko, da je bil Mossad pri tem precej bolj uspešen, če se samo spomnim blamaže iz Celovca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Vanich ::

"Mi smo tu zadnji štakori" Takega stavka kakšen srbski oficir Radovanović nikoli ne bi izustil.
««
115 / 256
»»