» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
93 / 256
»»

donfilipo ::

Ma ne bo. Matthai ma te .....crypto trike obvlada.

Zakodiraš file in se vse črke premešajo in potem vstaviš password: bemusunce in evo že je tu pravi file.

Po moje so že vse filme pogledali. Od zadaj naprej, ker je v passwordu stopenjska napaka, ampak vseeno.

Problem je v tem, ker zakoni nekako ne dovoljujejo da se razkrinka resnico. Nikakor.

Pa makar ta bila taka, da knjige ni. Kaj šele da knjiga in posnetki so:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Karaya 52 ::

Matthai, kaj se je zgodilo v Mikijevi bajti, da si se mu zameril?

Se nekaj latento homoeroticus vlozkov (imo):

Bagolo in njegovo čupo srečuješ po lokalih


si popravlja čupo, ki ga slepi in na koncu ne veš, kaj je povedal.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Miki zna biti presenetljivo naiven - se spomnite kako v Gatah (le kdaj bo nadaljevanje) kar nekako ne dojame, da ga Vašči peca? V bistvu mu celo po tistem ni jasno in gre k njemu gledat tekmo na zloglasni kavč. Ali je bilo pa ravno obratno.

No kakorkoli, srečanja na domu so pomembna in dostikrat spremenijo odnos med liki. Le kaj se je dogajalo?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

poweroff ::

Karaya 52 je izjavil:

Matthai, kaj se je zgodilo v Mikijevi bajti, da si se mu zameril?

Heh, slabo čitaš. Jaz nisem bil pri Mikiju, niti ga nisem nikoli srečal v živo. Je bil pa nekdo drug iz tega foruma, ki ima celo malce podobno ime kot jaz. Bo sam povedal kaj se je tam dogajalo, če bo hotel... ;)

Sem pa rekel, če ima Miki jajca, naj objavi kaj mi je pisal po zasebnih sporočilih. Verjetno ga je to razpi***.

Sicer pa jebiga, zakaj bi se sekirali zaradi izjav tipa, ki ni bil sposoben dostaviti obljubljene knjige za katero je že pobral denar? 8-)
sudo poweroff

Matako ::

poweroff je izjavil:


Sicer pa jebiga, zakaj bi se sekirali zaradi izjav tipa, ki ni bil sposoben dostaviti obljubljene knjige za katero je že pobral denar? 8-)


Naš interes je zgolj akademski. Mikstonslovci smo radovedna druščina - še posebno kadar se pojavijo homoerotični namigi, saj je to običajno znak za povezavo "s temno stranjo". Lahko pa tudi.. da ni vse skupaj nič.

Čakaj.. se pravi ima S-T kar dva (potencialna) Mikiliks lika?? Še malo pa bomo koga v Special poslali!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

donfilipo je izjavil:



Čudi me, da ni nekdo teme obdelal resno. Z slikami, pravimi poročili, izjavami prič, vpletenih...analizo. Ne vem..ampak po moje bi moral biti bestseller, brez da se natumba bolne štorije zraven.


Že pred časom sem opozoril na nevarnost, da Mikija prehiti kak profesionalec - Mikiliks je popularen, marsikdo si knjige želi, trg obstaja... zanj vesta tudi Šurc in Zgaga, ki knjige štancata po tekočem traku. Itd.

Včasih ni nagrade za drugo mesto.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

sevigon ::

Nekdanji vojaški specialec Mitja Kunstelj zaradi bloganja na sodišču

Spodnji članek iz včerajšnjega Dela pojasni nekaj navedb iz Mikijevaga zadnjega posta:

Ena taka naveza dveh puhoglavk me te dni baje čaka na sodišču. Kakorkoli že, da bi se komu opravičeval, se ne bo zgodilo. Še najmanj za resnico. Nobenih dogovorov ali poravnav ne bo z moje strani. Sicer pa ima danes Špelca drugačne skrbi.


Iz Dela:
Zaradi zapisov v blogih, v katerih ne izbira besed, bo moral Mitja Kunstelj še večkrat v sodno palačo. Novinarka Špela Predan, ki jo nekdanji vojaški specialec pogosto omenja v svojih zapisih, ga preganja z odškodninsko in zasebno kazensko tožbo, saj je prepričana, da je šel s svojimi zapisi krepko čez vse meje.


http://www.delo.si/arhiv/iskalnik/?niz=...
(prvi zadetek iskanja)

Miki se razprave o poravnavi res ni udeležil, izgleda pa da namerava priti 18. na sodišče.

Državna pornografija bo na sporedu 18.6. na ljubljanskem sodišču. Isti dan zapade začasna odredba, ki mi preprečuje izdajo knjige in prikazovanje slikovnega in video materiala v povezavi s tem.


iz Dela:
Po poskusu poravnalnega naroka, ki je potekal za za javnost zaprtimi vrati, so se dogovorili, da bodo spor poskušali rešiti na miren način. Če jim to ne bi uspelo, se bodo (znova) srečali v razpravni dvorani 18. junija.


Posredujem, kar celoten članek, ker izgleda ni bil mišljen za spletno objavo:

Delo, 11.06.2012 00:00:00
Nekdanji vojaški specialec Mitja Kunstelj zaradi bloganja na sodišču
Poravnava? Mitjo Kunstlja zaradi zapisov na spletu sodno preganja Špela Predan - Čakajo ga še tri odškodninske tožbe

Ljubljana - Zaradi zapisov v blogih, v katerih ne izbira besed, bo moral Mitja Kunstelj še večkrat v sodno palačo. Novinarka Špela Predan, ki jo nekdanji vojaški specialec pogosto omenja v svojih zapisih, ga preganja z odškodninsko in zasebno kazensko tožbo, saj je prepričana, da je šel s svojimi zapisi krepko čez vse meje.

Poleg Predanove so tožbe proti Kunstlju vložili še nekdanji direktor vojaške obveščevalne službe Dušan Mikuš, urednik spletnega portala Politikis.si Dejan Kaloh ter novinar in urednik Vinko Vasle. O tožbah zadnjih treh sodišče še ni začelo razpravljati, so pa tako omenjeni kakor Predanova dosegli izdajo začasne odredbe, s katero je sodišče prepovedalo Kunstlju pisanje o tožnikih, saj da bo vsako poimenovanje ali trditev iz začasne odredbe, ki napada tožnike, kaznovano z denarno kaznijo. Pravnim zastopnikom tožnikov je uspelo na podlagi začasne odredbe z WordPress doseči umik dveh Kunstljevih blogov z njihovega strežnika, a je Kunstelj blog premestil na Googlov strežnik. Štirje tožniki so poleg odškodninskih tožb vložil tudi zasebne kazenske tožbe, a te še niso prišle na vrsto na obravnavo.

Odškodnina, umik izjav, opravičilo

Predanova z odškodninsko tožbo terja 10.000 evrov odškodnine, umik izjav, opravičilo in plačilo pravdnih stroškov. Zahteva tudi, da sodišče prepove Kunstlju pisanje ali navajanje vseh spornih navedb, ki pa jih ni malo, saj je Kunstelj (na svojem blogu Mikstone med drugim popisuje svoje sodelovanje v Morisu in pozneje v Paravomu, posebni skupini nekdanjih specialcev) na njen račun zapisal kar nekaj krepkih. Zmerljivke in blatenja, med katerim so najpogosteje navedbe o njeni domnevni promiskuiteti, so le nekateri od zapisov, zaradi katerih se Predanova čuti prizadeto, užaljeno in so pri njej povzročili hude občutke krivice. Vse od prve omembe septembra 2010 jo namreč Kunstelj grobo napada in škodi njeni časti in dobremu imenu, z navedenimi neresnicami pa ji je naredil veliko škode, navaja v tožbi. Z objavljanjem laži menda ni prenehal, saj je objavljal vse lansko leto, zapise so povzeli tudi nekateri drugi (spletni) mediji, ne nazadnje je blog po tem, ko so mu ga zablokirali na WordPress, preselil na drugi strežnik. Gre za negativne vrednostne sodbe, ki nimajo podlage v objektivnih dejstvih, utemeljuje novinarka vložitev tožbe, Kunstljeve navedbe, češ da ne gre za poročanje, temveč za njegovo razmišljanje, pa zavrača kot neutemeljeno.

Vabilu na prvi narok, ki ga je te dni oklicalo ljubljansko okrajno sodišče, ki obravnava odškodninske tožbe proti Kunstlju, se je Predanova odzvala s svojim odvetnikom, medtem ko je Kunstljev pooblaščenec na prostor za tožence sedel brez svoje stranke. Po poskusu poravnalnega naroka, ki je potekal za za javnost zaprtimi vrati, so se dogovorili, da bodo spor poskušali rešiti na miren način. Če jim to ne bi uspelo, se bodo (znova) srečali v razpravni dvorani 18. junija.

Iva Ropac
Mitja Kunstelj se na sodišču mudi tudi zaradi kazenskih postopkov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sevigon ()

Matako ::

Miki je naredil napako, da je razjezil Špelco... punca je temperamentna (saj ste brali Gate?) in zna iti do konca. Eno je, da stopiš mački na rep... drugo pa ali je domača ali kaj večjega.

Se nam obeta Prižonjer 2.0?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

Sevignon ima nastavke detektiva. To je dobro. Ti matako pa kot bi že bil in ugotovil, da je čisto nasprotje edino donosno:))

Ampak, Sevignon ni odgovoril na ključno vprašanje teme.

Ali obstaja dejansko tudi prepoved objave knjige (knjige ne blogov in obrekovanj, še preden jo je dejansko kdorkoli videl:), kar bi pomenilo, da je cenzura danes učinkovitejša od nekdanje?:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Matako ::

No.. ne pozabimo: vse to so civilne tožbe. Pravdanje okrog sosedove hruške in so precej odvisne od odvetnika (Miki ima menda dobrega). Gre v glavnem za odškodnine - ne nujno denarne, Špelca recimo želi tudi opravičilo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

No.. ne pozabimo: vse to so civilne tožbe


Nismo pozabili.

Ampak še vedno ostane vprašanje za čiste profije //**(ki jim je jasno kaj je obrazec M5, ga zanjo izpolniti, ne zna ga niti ekipa z IQ 165, in doktorati, kar potrdi, da je birokrat nepogrešljiv, ali pa da je silno zvit?:)))//

ali (lahko) obstaja prepoved knjige, preden jo je kdo videl?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Matako ::

Ja, vem kaj misliš. Lahko nekdo reče "Miki, karkoli že _boš_ izdal - prepovedano je."?

IMO to pravno ne gre čez celo pri nas.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

poweroff ::

Matako je izjavil:

Miki je naredil napako, da je razjezil Špelco... punca je temperamentna (saj ste brali Gate?) in zna iti do konca.

Well... do konca... se sliši precej... fajn, ne. :))
sudo poweroff

Okapi ::


Ali obstaja dejansko tudi prepoved objave knjige (knjige ne blogov in obrekovanj, še preden jo je dejansko kdorkoli videl:), kar bi pomenilo, da je cenzura danes učinkovitejša od nekdanje?


izdajo začasne odredbe, s katero je sodišče prepovedalo Kunstlju pisanje o tožnikih,
Čisto možno (in precej logično), da je prepoved splošna in ne velja za en sam konkreten blog. Pri čemer je seveda mišljeno objavljanje, ne pisanje. Se pravi, tudi tistega, kar si napisal pred prepovedjo, ne smeš objaviti.

O.

donfilipo ::

Splošna prepoved. Za karkoli napiše? Vključno s knjigo?

Ni logično. Niti približno ne.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

Ne za karkoli napiše, samo za stvari, v katerih omenja Špelco et al.

O.

terencehill ::

Kdo je 'debela deklica'? Odvetnica? Sej je res seksi bejba, greha vredna. >:D

Matako ::

terencehill je izjavil:

Kdo je 'debela deklica'? Odvetnica? Sej je res seksi bejba, greha vredna. >:D


Govorimo o
 NZK

NZK


:P
Saj bi napisal še kaj a se bojim, da bi me tožila.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Karaya 52 ::

Skupaj s triom iz KPK predstavlja osrednjo Majerjevo enoto za t.i. "hitro posredovanje". Mikija blokirajo predno se sploh zave ... mogoce prevec zaupa dolocenim predstavnikov moskega spola? Kovacic bi mu naj pomagal, vsaj tako je mislil, preden je spoznal da gre za "prodane duse, ki pod mizo cakajo na ostanke".

terencehill ::

Matako je izjavil:

terencehill je izjavil:

Kdo je 'debela deklica'? Odvetnica? Sej je res seksi bejba, greha vredna. >:D


Govorimo o
 NZK

NZK


:P
Saj bi napisal še kaj a se bojim, da bi me tožila.

Cakaj malo, a ni ona pisala clanke v Financah in politicne govore/clanke Kresalovi?! Je to samo cehovska pripadnost ali pa je zenska Mata Hari?

donfilipo ::

Okapi je izjavil:

Ne za karkoli napiše, samo za stvari, v katerih omenja Špelco et al.
O.


Hm ja. Sem pozabil na tisto domnevno sceno, kjer naj bi potemtakem v knjigi Patriotske igre Mikstone kazal janeza v četniški uniformi in špelca naj bi bila malce v nerodnem položaju:))

Možno je, da scene sploh ni, potem smo zaradi fantazme na prepovedi knjige:))

Možno pa je tudi, da knjige sploh ni, potem smo zaradi strahu na prehitrih obrambah svetega big otherja:))

Ma če bi videli kaj točno mu je prepovedano objavljati na papirju, bi vedeli odgovor na misterij. Kaj je s knjigo. Vsaj omeniti bi jo namreč v prepovedi morali, ne?

In še tisto na sliki ne more biti debela deklica. Ni niti debela, niti 'deklica', pa niti NZK ne:)) Tole je nekaj med Sharon Stone photoshopom:))

Če v automatsko inteligenco googla daš, naj išče slike Nine Zidar Klemenčič
dobiš rezultat, http://www.erevija.com/novica/2074601/N...
In hudimana, to je težko razpoznanvna Nina ampak če daš išči similar, se pa takoj pokaže debela deklica.

http://www.iyaya.com/talk/47/1158916-1-0

Pa še vedno se ne morem znebiti občutka, da tole dela za en klinc. AI namreč8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::

Ampak zato pa dobro dela očitno Goran Klemenčič, PKK in tudi naš Matthai tam verjetno deluje kot računalniški strokovnjak.

Pred časom je Teš 6 preiskovala, PKK izdala mnenje, danes so že prodrli možje v modrem, ravno ko so ljudje začeli jamrat, da se nič velikim, z miljardami ne bo...cin cin...policija;((

Evo ga....če bo šlo tako naprej bodo pa mladi racmani, ki še ne vedo za kaj gre, pa vendarle nekoč živeli v neki pravno učinkoviti državi.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Matako ::

Ja saj včeraj so tudi bile akcije nedaleč od mene. Termoelektromafija. Samo tisto je sum kaznivega dejanja. Mikija to še čaka, ampak gremo lepo po vrsti: 18. ima opravka s civilno tožbo, kjer smo že ugotovili, je čisto druga pašta. Tudi ne bo nihče nikogar nikamor privajal - zaenkrat je še vedno tako, da ne moreš kar vložiti neke "civilke" in s tem najeti usluge mož v modrem.

Za take trike rabiš paravomo. :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

poweroff ::

terencehill je izjavil:

Cakaj malo, a ni ona pisala clanke v Financah in politicne govore/clanke Kresalovi?! Je to samo cehovska pripadnost ali pa je zenska Mata Hari?

Terencehill, ti si s svojimi komentarji tukaj in na Financah že dokazal, da nimaš pojma in da kar nekaj nabijaš.

Ljudem pripisuješ izjave, ki jih nikoli niso izrekli. V resnici pa te imam na sumu, da si podobno kot luli plačan pisun po forumih. Za določeno Stranko seveda.

Skratka, URL pliz, ali pa vzemi svoje izjave nazaj.
sudo poweroff

Matako ::

Matthai, forumsko nabijaštvo je večinoma ljubiteljska dejavnost.

Dnevno omenjeno "plačano pisunstvo" bo najbrž največja fantomska industrija pri nas. Sodeč po ljudskih ocenah bi se morali pretakati milijoni... dejansko pa gre za sprehajanje ega zastonj.
/\/\.K.

terencehill ::

poweroff je izjavil:

terencehill je izjavil:

Cakaj malo, a ni ona pisala clanke v Financah in politicne govore/clanke Kresalovi?! Je to samo cehovska pripadnost ali pa je zenska Mata Hari?

Terencehill, ti si s svojimi komentarji tukaj in na Financah že dokazal, da nimaš pojma in da kar nekaj nabijaš.

Ljudem pripisuješ izjave, ki jih nikoli niso izrekli. V resnici pa te imam na sumu, da si podobno kot luli plačan pisun po forumih. Za določeno Stranko seveda.

Skratka, URL pliz, ali pa vzemi svoje izjave nazaj.

:)) no, vidite, nekdo razmislja s svojo glavo, pa je takoj ozigosan s strankarskim placancem. Pateticno. Kaj sedaj ni res?! Da ni pisala clankov v Financah? Recimo eden. Pa eden od Kresalove. Kar se je govorilo,da je ona pisala zanjo.
Model, prevelike gate si si obul. Pa ti bom se enkrat povedal. Delas v drzavni upravi, nimas kaj razlagat svojega politicnega prepricanja, se opredeljavat in komentirat stanja v drzavi in loviti drzavljane na besedo. To ni tvoje po*****o delo. Raje se drzi kode.

luli ::

poweroff je izjavil:

terencehill je izjavil:

Cakaj malo, a ni ona pisala clanke v Financah in politicne govore/clanke Kresalovi?! Je to samo cehovska pripadnost ali pa je zenska Mata Hari?

Terencehill, ti si s svojimi komentarji tukaj in na Financah že dokazal, da nimaš pojma in da kar nekaj nabijaš.

Ljudem pripisuješ izjave, ki jih nikoli niso izrekli. V resnici pa te imam na sumu, da si podobno kot luli plačan pisun po forumih. Za določeno Stranko seveda.

Skratka, URL pliz, ali pa vzemi svoje izjave nazaj.


Vidim, da danes nisi uspel spiti jutranje kavice v službi, ampak si se kar vrgel na forum. Kako se že reče tvojemu delovnemu mestu? ANALITIK?

Glede na metode in stike z blogerjem, bi bilo bolje, da bi se preimenoval v obveščevalca.


P.S. : Jajo dobro plača?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: luli ()

JohanP ::

Matako je izjavil:


Govorimo o
 NZK

NZK


:P
Saj bi napisal še kaj a se bojim, da bi me tožila.


luli je izjavil:



Vidim, da danes nisi uspel spiti jutranje kavice v službi, ampak si se kar vrgel na forum. Kako se že reče tvojemu delovnemu mestu? ANALITIK?

Glede na metode in stike z blogerjem, bi bilo bolje, da bi se preimenoval v obveščevalca.


P.S. : Jajo dobro plača?



OK, Vem da je globoko preočitno ampak "To niso več heci":
Matako se razčleni na MATej Analitik KOvač..

Zaporedje 3-1-2, očitno je vedno najbolj skrito, veliko zaupnih informacij, potreba po ventilu,.....

luli ::

Sam pravim, da je zadnji čas, da zaščitimo tega blogaša.
Cela korupcijska komisija z jajotom se je spravila nad njega. Ni čudnega, da revež ne more izdati svoje knjige.
Zdaj, ko pa govori resnico o obveščevalnih metodah, pa je kar naenkrat sovražnik številka 1. Če se revežu (Bog [z veliko začetnico] ne daj) kaj zgodi preden izda knjigo, pa bomo vsaj vedeli, kdo stoji zadaj.

sevigon ::

JohanP, mislim da se motiš.
Če iščem slike in strani v državi Slovenija in kot geslo vpišem MATAKO, meni Google vrže na prvem mestu tole sliko:

 MATAKO

MATAKO



Ali gre res za omenjeno osebo ali pa gre le za povezavo z imenom japonske cipe z imenom MATAKO KOYAMA.

https://www.google.si/search?q=matako&h...

Matako ::

Sem pač Špelčin fan! Imaš kaj proti? ;(

EDIT: je pa dokaj na vrhu rezultatov tudi moja "To niso več heci" Mikijeva promo slika!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

leiito ::

terencehill je izjavil:

poweroff je izjavil:

terencehill je izjavil:

Cakaj malo, a ni ona pisala clanke v Financah in politicne govore/clanke Kresalovi?! Je to samo cehovska pripadnost ali pa je zenska Mata Hari?

Terencehill, ti si s svojimi komentarji tukaj in na Financah že dokazal, da nimaš pojma in da kar nekaj nabijaš.

Ljudem pripisuješ izjave, ki jih nikoli niso izrekli. V resnici pa te imam na sumu, da si podobno kot luli plačan pisun po forumih. Za določeno Stranko seveda.

Skratka, URL pliz, ali pa vzemi svoje izjave nazaj.

:)) no, vidite, nekdo razmislja s svojo glavo, pa je takoj ozigosan s strankarskim placancem. Pateticno. Kaj sedaj ni res?! Da ni pisala clankov v Financah? Recimo eden. Pa eden od Kresalove. Kar se je govorilo,da je ona pisala zanjo.
Model, prevelike gate si si obul. Pa ti bom se enkrat povedal. Delas v drzavni upravi, nimas kaj razlagat svojega politicnega prepricanja, se opredeljavat in komentirat stanja v drzavi in loviti drzavljane na besedo. To ni tvoje po*****o delo. Raje se drzi kode.


@TerrenceHill: ti si trdil, da je NZK z neko osebno ali cehovsko agendo pisala Kresalovi politične govore in naklonjene članke. To pač ne pije vode in tudi linki na prispevke NZK in KK respectively v Financah tvojih trditev ne utemeljujejo.

Da katerakoli politična stranka plačuje kogarkoli za pisanje na forumih pa tudi sam dvomim, škoda časa in denarja za prepričevanje prepričanih.

Re: začasne odredbe, kolikor vem se ne iztečejo, temveč veljajo do odločitve sodišča in očitno se omenjena začasna odredba nanaša na blog, ne na knjigo. V nasprotnem primeru bi Miki ZO objavil, tako kot bi objavil tudi sliko naslovnice, knjige, karkoli. Škoda. Z bajkami o tiskarjih, distributerjih, recenzijah, predstavitvenem filmu, o založbi, ki odkupi stroške in pravice... vse potem brez pojasnila izgine iz dogajanja... ne diskreditira samo sebe, temveč vzbuja dvom tudi v resničnost zapisov.

poweroff ::

terencehill je izjavil:

no, vidite, nekdo razmislja s svojo glavo, pa je takoj ozigosan s strankarskim placancem.


Terence, še vedno se mi zdi, da ti ne razmišljaš s svojo glavo, pač pa z glavo svojega "strankarskega šefa".

terencehill je izjavil:

Kaj sedaj ni res?! Da ni pisala clankov v Financah?

Ni res to, da je pisala članke v Financah pod imenom Kresalove in da je pisala politične govore Kresalovi.

S svojimi linki si le "dokazal", da je NZK pisala članke za Finance in da je Kresalova pisala članke za Finance. Pa da nabijaš. Tudi to si dokazal.

terencehill je izjavil:

Model, prevelike gate si si obul. Pa ti bom se enkrat povedal. Delas v drzavni upravi, nimas kaj razlagat svojega politicnega prepricanja, se opredeljavat in komentirat stanja v drzavi in loviti drzavljane na besedo. To ni tvoje po*****o delo. Raje se drzi kode.

Uuuu, a "ta desni" bi radi ukinili svobodo???

No, jaz bom pa tebi povedal, da a) v Sloveniji velja svoboda govora in b) v Sloveniji velja svoboda opredeljavanja in mišljenja.

Zato lahko razlagam in govorim kar hočem, komentiram kar hočem in se opredeljujem kakor hočem. In če se nekdo obnaša kot kreten, mu bom tudi povedal, da se obnaša kot kreten.

Skratka, dokler je Slovenija svobodna država, lahko počnem vse našteto. Ko bodo pa tvoji politični botri ukinili svobodo in se pripravili na zapiranje drugače mislečih - bom pa zapustil državo oziroma se bomo drugače pogovarjali.
sudo poweroff

terencehill ::

Super, zdaj sem ze "ta desni". Se malo pa bom "cefur". Ampak tebi ni jasno, da si drzavni usluzbenec, hitro lahko pride do konflikta interesa, zlorabe moci, se posebno ker delas na PK. Se vidi, da si zelo obremenjen z osebno svobodo, jaz ti je nisem kratil, JJ, Kucan, strici ... tudi ne.
Bom koncal. Imam obcutek, da sem ze padel v mrezo sledenja. Adijo.

poweroff ::

Aja, luli, nekaj me zanima.

Ste v Stranki precej jezni, ker smo izpostavili ranljivosti v GSM telefoniji? Saj veš, sedaj bodo operaterji napake odpravili in se ne bo dalo več nelegalno prisluškovat... :))
sudo poweroff

luli ::

poweroff je izjavil:

Aja, luli, nekaj me zanima.

Ste v Stranki precej jezni, ker smo izpostavili ranljivosti v GSM telefoniji? Saj veš, sedaj bodo operaterji napake odpravili in se ne bo dalo več nelegalno prisluškovat... :))


Jajotovi ste se od nekdaj posluževali teh metod. Kaj bo vaša naslednja poteza? Likvidacija Mikea?

enadvatri ::

Kaj je zdaj to?! Kaj ste, dvojni, trojni? Fak.

luli ::

luli je izjavil:

poweroff je izjavil:

Aja, luli, nekaj me zanima.

Ste v Stranki precej jezni, ker smo izpostavili ranljivosti v GSM telefoniji? Saj veš, sedaj bodo operaterji napake odpravili in se ne bo dalo več nelegalno prisluškovat... :))


Jajotovi ste se od nekdaj posluževali teh metod. Kaj bo vaša naslednja poteza? Likvidacija Mikea?


PS : Drugače pa odličen članek. 9,5/10 bi ga sam ocenil. Pravzaprav moram reči, da najboljši članek s področja, ki ga pokriva nasploh, kaj sem ga prebral.

poweroff ::

luli je izjavil:

Jajotovi ste se od nekdaj posluževali teh metod. Kaj bo vaša naslednja poteza? Likvidacija Mikea?

Si pa zanimiv, luli. Še pred kratkim si me obtoževal, da sovražim Janšo, da sem komunist, rdeči FDVjevec, in podobne traparije, zdaj pa si obrnil ploščo.

Poglej tudi na začetek tele teme, kaj si ti sam pisal o Mikstoneu.

Glede na to, da si vestno delal propagando za SDS po raznih forumih, pa ti verjamem, ko govoriš o posluževanju raznih čudnih metod. Konec koncev si človek od znotraj, boš že vedel o čem govoriš. :))

Kar se pa tiče člankov... imam še par takih tem na zalogi. Gradivo za naslednji članek o varnosti VoIP telefonije imam tudi že veliko in to več kot eno leto, samo ne uspem se vsesti in spisati zadeve. Ampak počakaj, da začnem pisati o zaščiti. ;) Potem bodo čisto do konca odpadle razne "čudne" metode nezakonitega prisluškovanja.
sudo poweroff

luli ::

FDV-jevec zgleda več nisi. Tudi zadnji tvoji posti tej inštituciji ne izkazujejo več pripadnosti.
Tudi tega, da si v družbi "jajoglavcev" ne moreš zanikati, saj fotografija "čela" PKP kaže vse kaj drugega.

poweroff ::

In kdo so jajoglavci? Jaz vidim samo tebe?

Aja, Praprotnik je podpornik JJ-ja! O, LOOOOOL!
sudo poweroff

Matako ::

enadvatri je izjavil:

Kaj je zdaj to?! Kaj ste, dvojni, trojni? Fak.


Priznam tudi jaz sem se rahlo izgubil... 2 Slovenca = 5 agentov. Od tega najmanj 3 dvojni.

Medtem pa se približuje 21. In še prej 18. Spremljajte dogajanje!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Cervantes ::

Vsako leto na hrvaškem letuje 5 - 10 miljonov Slovencev.

Ergo smo vsi dvojni, trojni...

Na S-T se pač ne da direkt pljuvat ala na siolu. Se pa da vnest zmedo, pa da se više nezna ko je ko.

Želva v malinovcu.

Matako ::

Ja saj. Celotna Saga o knjigi in specialcu je po principu "jebe lud zbunjenog". Ampak meni je ravno to všeč. Čakal bom še naprej. Hej, jaz bom čakal na knjigo še potem, ko bo izšla, ne padam na poceni diverzije!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Okapi ::

Dnevno omenjeno "plačano pisunstvo" bo najbrž največja fantomska industrija pri nas.
Ko smo že ravno pri tem, a pri NSi so ukinili propagandni oddelek, ker telebanca nikjer več ne vidim.;)

O.

Matako ::

Ko smo že pri nečem drugem: kaj ni Miki obljubil redno (najmanj tedensko) izhajanje vseh blogov? Gate so vseprej kot sveže... treba jih bo zamenjati.
/\/\.K.

driver_x ::

Matako je izjavil:

Ko smo že pri nečem drugem: kaj ni Miki obljubil redno (najmanj tedensko) izhajanje vseh blogov? Gate so vseprej kot sveže... treba jih bo zamenjati.


Čudno! Ponavadi drži besedo.

Matako ::

Zadnja novica (desno od vsebine) na Mikiliksu:

"clock is ticking ... tik tak ..."

Si slišal Jajo? Tik-tak!
/\/\.K.

bluefish ::

V resnici je typo in Mikija daje slab zadah:

...

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Matako ::

Ne, ne. Približuje se novi rok. Pa ne mislim na tisti old school festival ampak na 21.6. Upajmo letos.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()
««
93 / 256
»»