» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
35 / 256
»»

nnn ::

hvala za tvojo skrb.

ratkob65 ::

ColdCat je izjavil:

Fantje in dekleta: do jutri, 23.9. je še zadnji dan, ko lahko naročite knjigo. Da je to tako, se lahko zahvalimo izklučno le dobri volji Mikstona, ki je za vse nas nejeverne Tomaže podaljšal rok :). Po 1.10. se z knjigo ne misli več ukvarjati.8-)
Toda pazite: s to potezo ste takoj izključeni iz "Kluba nenaročenih in čakajočih"...in to po ta hitri, interventni proceduri.:D

O ima Mikestone novega asistenta. Lepo, da mu pomagaš. Je nekje pojamral, da je za vse sam. Mislim, da bi bilo dobro, da se nekje z Mikstonom dobita. On ti da vse knjige in naslove prejemnikov. Ti pa si vzameš dan časa, da vse skupaj zapakiraš, opremiš z naslovi in odpošlješ. Če bo gužva ti pa še sam z veseljem pomagam.

Matako ::

14. sep 2011,
Jutri bom začel odpošiljat knjige na naslove kupcev.

Prejšnja sreda. Očitno v četrtek ni dal na pošto niti ene, ker celo Pošta Slovenije ni _tako_ počasna.
/\/\.K.

PALOMINO ::

Žalostno. Resnično sem pričakoval to knjigo. Sedaj pa vidim...da je to drugi Duke Nukem Forever. Z eno razliko, da je Duke vseeno izšel.

TASO ::

MIKE STONE NEVER

Ej, Mitja brez zamere, moramo mal cajt preganjat, takole ko nas nategujes s to izdajo knjige. A te je Steve Jobs ze kaj kontaktiral? Bi mu lahko dal mal nasvatov glede izdaje iphone 5, na globalni ravni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TASO ()

PaX_MaN ::

MIKE STONE NEVER

To's mislu Patriot Games Fornever?

ColdCat ::

Še enkrat sem prebral odlomek iz "Patriot games" objavljen na Razkrito.net
Če knjige ne bo, nadaljevanje napišemo sami...nema za*ebancije sa SloTechovcima !!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

ColdCat je izjavil:

Še enkrat sem prebral odlomek iz "Patriot games" objavljen na Razkrito.net
Če knjige ne bo, nadaljevanje napišemo sami...nema za*ebancije sa SloTechovcima !!

Bravo, komaj čakam nadaljevanje. Sem se zadnjič nasmejal.

ColdCat je izjavil:

Ja vedno se izkaže, če hočeš imeti kaj narejeno tako, kot je treba, moraš na koncu narediti sam.

Jaz bi v ST verzijo dodal zdaj še Poštarja Marjana (pismonoša z znanjem borilnih veščin) in specialce pod krinko vzdrževalcev centralnega ogrevanja.
/\/\.K.

EkšnRoker ::

Glava me je bolela se od skrbi prejsnjega dne, ko sem hodil po tlakovani poti. Prisel sem do konca. Tu sem. Prepad. Napetost je narascala, ko sem se zavedel, da Njavra ni nikjer. Spizdil je, kot vedno. Izza vogala naenkrat zaslisim ropot. V hitrem premiku sem zdrsel cez havbo v blizini parkiranega trabanta in se skril za bliznjo skalo. Strah me je bilo. Rekel sem si "Kurc, Mitja, za tvojo kozo gre in za tvoje bralce. Ne smem jih zajebati." V tem trenutku se je na rumenem biciklu pricel blizati postar Marjan. Ker sem vedel, da obvlada borilne vescine, sem bil pripravljen. Skocil sem iz skrivalisca in mu po 6 metrskem skoku s kroznim udarcem z nogo razbil gobec. Marjan je oblezal v mlaki krvi, jaz pa sem premetal njegovo torbo. Mudilo se je, saj je slo za zivljenje. Medtem sem se namrec spomnil, da sem nekaj 100 drzavljanov nategnil za €25 po kepi. Pizda jim materna debilna, kaj pa nasedajo na take poceni fore. V torbi sem nasel stopljen kinder jajcek, in kuverto, naslovljeno name. S tresocimi prsti sem jo zacel odpirati ...

Moj prvi post, sjerbus vsem skupaj.

S tresocimi prsti sem jo zacel odpirati ... bilo je le sporočilo upravitelja, da se bodo pri meni oglasili vzdrževalci centralnega ogrevanja. Brezveze, zmečal sem obvestilo, da ga fliknem stran nakar mi moj šesti čut operativca sproži alarm - budala! Razprem zmečkano obvestilo in sploh ni prišlo od našega običajnega vzdrževalca ampak nekega Čuk Boris s.p., kao da on zdaj izvaja opravila. Pizda jim materina kočevska, itak da gre za finta podjetje Njavrotovega strica po fotru, ki ga je Paravomo uporabljalo še v časih, ko sem stražaril kontejnerje - ostal mi je v spominu, ker smo mu enkrat nabavili najnovejše izraelske termostatske ventile... dostavljene v kontejnerju z najnoveško vohunsko opremo. Vse za državni denar itak. Oboje mislim. Njavro ni vedel, da sem ga slišal kako se šali da je on v resnici "Čak Noris, specialna posla".
Eee, moj Boris, daleč si prišel od švercanja radiatorjev do švercanja kinderjajcev... samo kaj ima zdaj on tukaj? Fak, izgleda mi je adrenalin iz spopada z Marjanom zameglil razum. Valda. Iz žepa povlečem telefon, pokličem številko na sporočilu... "Ja vse je v redu, vi kar pridite. Se vidimo".
Čaka me še ena zaseda... (se nadaljuje)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

hruske ::

Gospod Darko Njavro je očitno še vedno zvest in aktiven privrženec črke "J".

http://www.mladina.si/tednik/201137/gro...
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hruske ()

Vajenc ::

Horror!
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

nevone ::

Madona, enih dobrih scenarijev za napete Slovenywoodske filme. Kdaj bo naša filmska industrija to izkoristila!

Mislim skrajno resno!

Samo kaj, ko se ne smemo zgledovat po Ameriki. Mi smo ja 100krat bolj civilizirani.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Cervantes ::

Ma. Se kdo sploh še čudi.

hruske ::

Ja, jaz bi tud z veseljem pogledal kak domač film na tako temo.

Ampak snemanje takih filmov se pa menda ne spodobi, bi lahko bil celo komercialno uspešen, to pa ne gre skupaj s slovensko logiko. ;)
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Double_J ::

hruske je izjavil:

Gospod Darko Njavro je očitno še vedno zvest in aktiven privrženec črke "J".

http://www.mladina.si/tednik/201137/gro...

...is considered armed and dangerous.:D
Dve šivanki...

ej,ej, hero,rambo, nindja, sm pol ga pa kak ribenski mesar sklofta kot malega otroka

Kavboj Darko.
/\/\.K.

Vanich ::

Matako je izjavil:

Kavboj Darko.

Kavbojc, po domače.:))

A je knjiga že? ;((

Vanich ::

TASO je izjavil:

ej,ej, hero,rambo, nindja, sm pol ga pa kak ribenski mesar sklofta kot malega otroka

Hehehehe: navaden mesar ga je stolku ko kanto, pa še pištolo mu je vzel. hehehehehe:))
Specijalec my ass, hehehehe...:))

...čakam v zasedi, pripravljen na najhujše. Potem pa se spet prikaže Dare in tuli Mitja ven!!! In to direkt proti mojemu grmu, kjer sem bil skrit. "Mitja ven !!!" Pizda, tako se je nazadnje name drl Zmago, ko sem še treniral basket. In to samo zato ker sem Kraljeviču stisnil banano, ko je hotel polagati. Kaj takega se Mariotu pod košem ni zgodilo ne prej ne kasneje-nikoli !!! Zmago me je izključil iz igre in mi jebal vse po spisku kaj se grem. To je bilo preveč. Uporabil sem veščine bodočega specialca, ki pa zaradi pridevnika "bodočega" proti Zmagotu takrat žal niso zadostovale. Najebal sem konkretno-brca v tazadnjo ni manjkala. Takrat sem nehal trenirati basket. Dobro se spomnim poti domov takrat, kako dobro sem se počutil, ko sem jo podkuril Kraljeviču. Nekaj let kasneje ko je Kraljevič postal Kralj, sem jo podkuril še Kralju, čeprav drugemu-nema veze. Zgodbo poznate, ne bom se ponavljal.
Nazaj v sceno v grmu. Ne grem ven, sem se zadrl nazaj Daretu, pridi ti notri, če hočeš kaj od mene. Mitja zrsni se, kakšen škandal bi bil to, da najdejo dva Morisovca skupaj v grmu. Ob misli na to sceno sem bruhnil dopoldansko malico in se užaljeno prepustil Daretovim navodilom....

Zgodovina sprememb…

FFWD leto ali dve naprej... Irak! Ok, mogoče tri. Ni važno. Važno je, da sem tukaj, končno stran od patetičnih slovenskih drkarij. To je to. Eye-rack. Tu si še Chuck Norris ne upa brez neprobojnega jopiča... ki mi ga mimogrede Blackwater obljublja že cel teden. Tu rabiš biti pozoren 25h dnevno - ni prostora za drekače Daretovega kova. In danes gremo končno ven iz kurčevega kontejnerskega skladišča v vukojebini južno od Bagdada. Spremljanje. Dostava Kit-Kat tablic v neko zasebno skladišče. Za kinder jajca tu še slišali niso, jim pa vseeno ni tuja švercarija in preprodajanje pod roko. O ne - tukaj bi se še Džej-Džej lahko naučil stvar ali dve.

Karkoli, jaz, nek Jusuf in Mile iz Čačka bomo vozili spredaj v Toyota Hiluxu z enim pokvarjenim cilindrom - hitri pobegi torej odpadejo. Do zob oboroženi s kitajskim kalašnikom, turškim ponaredkom Benelli šibrovke in z lovsko puško s počenim daljnogledom in vsi s cenenimi plastičnimi sončnimi špegli na nosu sicer nismo zgledali najbolj zajebani tipi okoli, samo improvizirane bombe ne razlikujejo med zajebanci in luzerji. To je Irak fantje, tu ni šale - tu ni bubic skritih v konzervah z arašidi, tukaj poči brez opozorila. In to močno.

Kar se je tudi zgodilo!! Bam, nekje spredaj. Mile noro zavije, defenzivni dvojni S manever - in zaorje v čredo rahitičnih ovac in skoraj zatakne prestrašenega ostarelega pastirja za Hiluxov napol odpadli odbijač. Fakin šit, zabili smo se v nasip ob cesti. Skočim s kible dol na tla, pod kolesa, turški "benelli" v pripravljenosti.

"Kje? Kje? Jusuf, ar ju okej? Mile, gdjesipičkatimaterina?"

"Ej Majk - izađi ispod kola, nije ništa samo je pukno onaj sjebani cilindar."

Vstanem... ja izgleda da ni nikjer tipičnega oblaka dima in prahu... se pa nekaj kadi izpod havbe. Jusuf medtem že nalaga povoženo ovco - za večerjo bo izgleda jagnetina.

50 metrov za nami stoji kombi s Kit-kati... okrog njega zavije črn Chevy Suburban z zatemnjenimi šipami, uradni prevoz Blackwaterjevih frajerjev. Iz njega iztopi pedrajsat tip z opasanim revolverjem - proti soncu mu ne vidim takoj obraza... Njavro!

"Pa pizda Mitja, kaj ti je?? Blokirate cesto! Tukaj smo ko ribe v sodu! Daj spokajte se s to krtino naprej! Že itak zamujamo, sploh veste kako sranje bo, če nam ne uspe?"

Preklet kmet zarukani, prvič kaj se usaja, drugič pa kaj sploh dela tukaj? Začenjam sumiti, da v kombiju sploh niso Kit-kati ampak ...

(se nadaljuje)

/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Moje slutnje so se potrdile. V kombiju niso bili Kit-Kati, baje zato, ker Kita ni sprejel garancije za dostavo. Bile so sto gramske Milke z žarkimi lešniki. Pa pizda Dare, kam smo padli, to tretjerazredno robo, ki sem jo kot mulc kradel po Šparovih štacunah v Pliberku, smo začeli varovat. Utihni Mitja, v tem je prihodnost, ni nehal Dare. Ponudbo bomo razširili z Jegermajstrom(spet ponaredek), ki bo šel za sladek med, potem ko bo cel narod pekla zgaga po žarkih lešnikih. Pa to je islam, tu ni alkota, se nisem dal. Mitja, Mitja, se je delal pomembnega Dare, zgaga je močnejša od vere. S proizvajalcem Milk je dogovorjeno, da postopoma povečujemo žarkos lešnikov, vse mora biti usklajeno z porabo Jegerjev. To niso več heci, za tem stojijo Kolumbijski botri, Janez in Murgelc nimata za burek proti tem tipom. Verjetno ima prav, sem takrat razmišljal. Toda kako sem se zmotil. Pa ne o lešnikih in zgagi, ampak o Janezu. Še kako je imel za burek in to ne samo za enega...

v primerjavi z zadnjimi blogi na mike stone special, je tole prava osvežitev. Mislim da je Mitja v manjši writerski krizi. -to kar je objavil v zadnjih 2-3 blogih je en kurac, saj ni napisal nič konkretnega,eno te isto sranje...

Poldi112 ::

Nekdo je par strani nazaj omenil, da bi bilo za verodostojnost dovolj, da pokaže naslovnico, cip,...

Cip se da enostavno preveriti na Cobiss-u. In pod Mitja Kunstelj ali Patriotske igre (zadnjih par let) ne najde nič. Pa predno kdo zajamra - podatki so vidni takoj, ko ti NUK izda cip, samo stanje knjige je "v tisku", dokler jim ne dostaviš obveznega izvoda.

Tako da izgleda, da Mitja še ni prišel čez fazo cip-a. Razen če ni vedel, da ga potrebuje in mu zdaj pravnik, ki mu že 17 let zaupa, svetuje glede tega ;)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Z Mikstonovo knjigo slabo kaže. Prej bomo mi napisali svojo verzijo - zaenkrat nam kaže kar dobro, material se nabira... na koncu bomo kronološko organizirali in je to to. Rabimo pa odpreti najprej eno blog stran... ker tako se začne :D
/\/\.K.

KaiV6 ::

pa ceno 24,89€ ne pozabi, da dela konkurenco knjigi drugega blogovca ..
<insert>podpis.html</insert>

KaiV6 je izjavil:

pa ceno 24,89€ ne pozabi, da dela konkurenco knjigi drugega blogovca ..

V bistvu sem razmišljal o CC licenci, ampak.. kaj cvenka tudi ne bi škodilo. Pa ne pozabimo na naslov.. brainstorming bo na mestu. Predlagam "Umazane igre".
/\/\.K.

driver_x ::

Poldi: a ni nekje omenjal, da ne bo zaprosil za CIP in bo knjigo izdal kar tako?

majkston ::

. . . matr nas je Mikstone nategnu, matr !

V tem trenutku status quo situacije, se je verjetno odločil, da izid knjige prestavi bolj v jesen. Za naročnike bo pripravil kostanjev piknik.

ColdCat je izjavil:

V tem trenutku status quo situacije, se je verjetno odločil, da izid knjige prestavi bolj v jesen. Za naročnike bo pripravil kostanjev piknik.

Ja ampak bom kostanjev piknik uspel le pod pogojem, da ni Darko začel preprodajati kostanj namesto kinder jajčkov. Mikstone pa k+je tako obremenjen s pisanjem knjige, da res ne more pred njim čuvati vsakega kostanja.

pa dejmo mu probat še v ponedeljek, 26. septembra 2011, nakazat 25 ojrov na njegov TRR pa da vidimo, če bo po tem pretečenem datumu denar vseeno vrnil, kot tudi denar od ostalih nategnjencev . . . pa da vidimo to čudo !!??

driver_x je izjavil:

Poldi: a ni nekje omenjal, da ne bo zaprosil za CIP in bo knjigo izdal kar tako?

Ne vem. Samo zakaj bi to hotel? Cip je zastonj... Pa še črtno kodo dobiš (isbn) free, brez katere knjigarne v glavnem niso srečne. Tako da ne vidim nobenega razloga, da bi izdal brez.

:D

Poldi112 je izjavil:

driver_x je izjavil:

Ne vem. Samo zakaj bi to hotel? Cip je zastonj... Pa še črtno kodo dobiš (isbn) free, brez katere knjigarne v glavnem niso srečne. Tako da ne vidim nobenega razloga, da bi izdal brez.

Verjetno moras, da pridobis CIP še kaj konkretnega pokazati. Ne pa le reči, da boš izdal knjigo!>:D:D

Ja, to je pa res, navadno hočejo par strani knjige. :)

tfosabor ::

mikstone 18 avgust, 2011
CIP na knjigi sicer ni obvezen ampak knjiga Patriotske igre ga je pridobila zaradi kataloške prodaje jeseni.
Na pripombe, da je knjigo v celoti nekdo odkupil in da knjige sploh ne bo pa ne bom odgovarjal, ker je "sick"!
Knjiga bo izšla, pika!

V tem komentarju pravi, da ga je pridobil.

Najdeno brez problema:
ISBN:978-961-01-1747-6
COBISS.SI-ID:254393600

Evo bližnjica:
http://cobiss4.izum.si/scripts/cobiss?u...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tfosabor ()

thor24 ::

Roža Piščanec! :))

čarli ::

tfosabor je izjavil:

mikstone 18 avgust, 2011
CIP na knjigi sicer ni obvezen ampak knjiga Patriotske igre ga je pridobila zaradi kataloške prodaje jeseni.
Na pripombe, da je knjigo v celoti nekdo odkupil in da knjige sploh ne bo pa ne bom odgovarjal, ker je "sick"!
Knjiga bo izšla, pika!

V tem komentarju pravi, da ga je pridobil.

Najdeno brez problema:
ISBN:978-961-01-1747-6
COBISS.SI-ID:254393600

Evo bližnjica:
http://cobiss4.izum.si/scripts/cobiss?u...

Link ne dela. Drgače pa najde tole pod ISBN:
Kdo je napravil Vidku srajčico / Fran Levstik
http://cobiss.izum.si/scripts/cobiss?co...

A si zihr, da si na to mislil?:)

Karaya 52 ::

Sam sem dobil knjigo, pisem obsirno analizo, kritiko, z veliko dodanega slikovnega gradiva. Pobira se po 19,90€, knjige posljem konec oktobra. :)) Kdor naroci ta teden, dobi se cd s posnetki "cetnika".

thor24 ::

Nova zgodba iz special oz. bolje rečeno ultraspecial bloga!

Ne morem spat. Mislim na akcijo. Fak, kako me je spet Dare nafukal da sem zraven. Stokrat sem mu rekel, stari ne grem se več. Pa zmeraj pristanem sredi te pizdarije.
Naenkrat pozvoni pri vratih. Izpod glave vzamem pištolo in pogledam na uro. Saj še ni cajt, ker kurac mi zdaj teži. Začnem študirat ker narkič me je prijavil, ziher so krimiči. In to nekaj ur pred akcijo. Jeba bo. S tresočo roko odprem vrata in vidim njega.
-Mitja ne se zajebavat, zakaj še nisi zrihtan.
Pizda Dare, zdaj bi te skoraj pihnil, ti mi pa težiš da nisem zrihtan. Kaj delaš tukaj dve uri prej. Še enkrat sva šla čez detajle in se odpravila.
Dare je parkiral dve ulici stran od Borisove garaže. Plan je bil raztrgat njegove plakate in transparente ki jih je imel v garaži. Te letake in ostale dokumente smo kasneje razmetali po Tbilisijski, ampak o tem drugič.
Kot specialec z lahkoto vdrem v garažo. Začnem trgat prvi plakat, ko je Dare zagledal sliko Špele ki pozira na vespi. Z Zippom ki ga je dobil od Janše po prvi uspešni akciji je prižgal sliko. -Mrtev je Mitja, a si slišal, mrtev je. Solze so mu tekle po licu.
Takrat mu zazvoni telefon. Že po Daretovem glasu sem vedel da je Janša. -Mitja, sprememba plana. Nujno moram k šefu. Super, spet sem ostal sam, sem si mislil, kot zmeraj ko je pizdarija. Ampak kot profesionalec sem nadaljeval nalogo.
Ko sem iz stene pulil še zadnji risalni žebljiček, zaslišim vespo. Panika. Kam naj grem. To je to Mitja, konec je. Vedel si da bo enkrat prišlo do tega. Dobili so te. Z nožem v roki čakam sredi garaže. In kdo se pripelje na vespi. Špela.
–O, Mitja kaj pa ti tukaj ob tej uri? Nekaj sem prišel iskat. Ziher bo verjela, saj ve da mi je Boris včasih oddajal garažo.
–Aja, kaj pa imaš tam, mi je rekla in se začela sumljivo približevat. Kar naenkrat je bila samo v modrcu pred mano. Takoj sem pomislil, pizda, to je ziher test. Cela naloga je test. Dare me preverja. Mitja zberi se, sem si govoril. Kot izkušen specialec sem jo najprej preveril, da nima slučajno mikrofona. Ampak našel sem samo neke drugačne bubice.
Mitja, mogoče je pa to nagrada za vse uspešne naloge. Saj še nikoli nisem dobil nič, lahko bi bilo to to. Boli me kurac, sem si mislil in si jo vzel na vespi.
Medtem ko je kričala –Dragan, Dragan,… sem si mislil zdaj ti je pa ratalo Mitja. Zdaj si pa med elito. Tako jebejo taveliki!
Ko je Špela kadila že drugi čik so se nenadoma odprla garažna vrata. Pred garažo je stal Boris…

Image via Mikepedia

Takole pa o tej garaži in ostalih prigodah pojasnjuje prvi slovenski kralj, Boris I.:

"... po tej objavi zaznavam po internetu na raznih koncih polno žaljivk in laži Mitja Kunstlja.

Ni res, da sem mu rental kakršnokoli garažo, pa tudi nobene Vespe mu nisem ukradel.

Ustrelil me je v nogo na Tbilisijski ul. v Ljubljani, nasproti viške policije, ko naj bi v povsem prijateljskem vzdušjem sedeli za mizo v omenjenem stanovanju v 4. nadstropju. Tam, kot sem že omenil, da sem mu dal bivanje - brezplačno, ker so ga starši nagnali. Tudi tale Mitja Kunstelj - je res hvaležen...

Zadeva je stekla po uradni dolžnosti preko policije in sodišča, saj so mi vlekli ven metek iz noge na kliničnem centru v Ljubljani. Na sodišču se je fantiček - junak Bumstelj prav milo opravičeval, da mu je metek ušel... nehote...

Sicer je bilo to moje orožje, 22 kaliber - svinčnik na en metek, s katerim ne moreš zadeti nikogar niti ne na 2 metra, kako bi Bumstelj zadel mene v nogo na njegovi Vespi... kdo ve kako... in le kaj bi z njegovo Vespo...

Sicer je najbolje, da objavi še sodne in policijske spise, sicer jih bom ob priložnosti šel iskat na sodišče in policijo, saj mi jih je "verjetno" kar Kunstelj ukradel, ko je še stanoval pri meni, tako kot je mojo garažo, kjer sem imel pred leti spravljene transparente, letake, plakate in različne dokumente, raztresel po celotni Tbilisijski - neznanec.

Ker pa sedaj omenja to garažo, kjer sem imel polno raznih tiskovin, postajam mnenja, da je ta neznanec bil prav Mitja Kunstelj. Tudi ta zadeva je bila obravnavana na policiji.

Ko bo tudi ta resnica prišla na plano, ploskajte junaku - Bumstlju - še naprej..."

Nekdo z forumaškim imenom Jahbulon, ki se spomni mikstona iz tistih časov.
Tole pravi meddrugim:
Tip je bedak in to vam povem iz prve roke. Imel sem enkratno priložnost ga spoznati. Takrat je bil varnostnik pri Janezu. Priznam zavidal sem mu delovne pogoje in privilegije. Vase zagledan, naiven, entuziast, ki so ga izkoriščali in na koncu zavrgli in pozabili.

LINK

Limit-sky ::

Tole mene vse bolj spominja na Grupo TNT iz cvječarnice. :D

Halo Bing, kako brat? Opet u zatvoru? Šta? Ukrao vespu specijalcu? Momak nema sreče.

...brez pozdrava mi je prisolil krožnega, da sem videl zvezde. Boris je mojster borilnih veščin, predvsem pa je, ko se počuti ogroženega in frustriranega pripravljen na vse. V tujini je baje bil nepremagljiv v gladiatorskih borbah, ki jih je organizirala ruska mafija. Ko me je spravil na tla, je začel še nabijati po meni. K sreči je Špela pokadila tisti čik, žvižgnila kot kak čefur in pomoč je prispela. Dva psa sta priletela iz sosednjega dvorišča in obvladala Borisa. Čigavi so ti cucki, se vprašal Špelo. Od ene prijateljice zdravnice, kolegice, je dejala Špela. In res dve minuti za tem je v garažo prispela (takrat še lastnICA) obeh psov. Dobro se spomnim, kako poželjivo je pogledovala po nastali sceni-garaža, psi,...!!!
Nisem se takrat zmenil za te fetiše, zato sem zajahal vespo in povabil Špelo na kepico sladoleda...

Zgodovina sprememb…

Oldi ::

Na osnovnem blogu je zaprl komentarje, zato tule podajam kaj se mi zdi še edini verjeten scenarij.
Ex bratovščina ga je stisnila in skovala načrt, po katerem bo z nadaljnim pisanjem postal tako nekredibilen, da bo vse skupaj postalo le še legenda, bloga bo zaprl, knjige ne bo.

PS: Razen, če so mu zaplenili knjige - morda je pa tudi to le del opisanega scenarija.

Za vse to je kriva leva sodrga, po Jugi sodno preganjajo vojne dobičkarje, pri nas je pa vse zastaralo. Nič drugega si ne zaslužimo kot še 4 leta njegovega vladanja, pa še kaj hujšega, spremembo ustave, prepoved splava, ponovno uvedbo pankrtov. Morda se bomo potem vendarle zbudili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Sami defitisti! Jutri je nov dan in še ponedeljek po vrhu. Voham knjigo!
/\/\.K.

MatejMatej ::

Naj objavi knjigo v elektronski obliki na internetu (+torrentih). Knjigo lahko tudi brezplačno objavi v Amazonovem Kindle store-u, kjer lahko začne prodajat knjigo celotnemu svetu!

(V Vsakem primeru bo končala v elektornski obliki in torrentih, po tem ko jo razpošlje kupcem.)

Dare je dal intervju za Reporter. Tukaj je link, ampak preden debata nanese na Kunstlja, že piše "Več v tiskani izdaji". Zato je spodaj nekaj insertov.

...Težko je razpravljati z osebo, ki ima težave z drogo, ki je v hudi finančni stiski in bi za nekaj evrov naredila vse...

...Če kdo verjame, da vodim paradržavno organizacijo z okoli 20 miljoni evrov letnega proračuna in ekipo več kot 100 strokovnjakov za prisloškovanje znanim Slovencem, potem naj se raje zaposli v Hollywoodu v kakšni produkciji za znanstevno fantastiko...

...To so zgodbe, ki se na blogu ali papirju dobro berejo, ampak vsak boljši poznavalec delovanja obveščevalnih služb ve, da bi to še Sova težko izvedla. Že opis nekaterih dejanj je zanimiv za laično javnost, a dejansko tehnično ni izvedljiv. Kunstelj daje bralcu vtis, kot da se mi ves čas družimo, da smo povezana skupina. A v resnici ga nisem videl že osem ali deset let. Res je, da je Kunstelj v hudi stiski in pod velikim pritiskom. Od nekaterih prijateljev sem slišal, da je Marjana Jermana, Vladimirja Voduška in še nekaj drugih pri istem bančnem avtomatu nasproti vhoda na RTV prepričal, da so mu posodili denar. Vsem je natvezil enako zgodbo: da mu je pajek ravnokar odpeljal avto, v njem ima denarnico, da ne more plačati kazni. Od vsakega od teh je izposloval 30 tisoč takratnih tolarjev. Seveda denarja ni vrnil. Baje naj bi mu sedaj sodili zaradi nekaj vlomov in prekupčevanja. Po svoje se mi smili, saj je spet v precepu....

...Menim, da Kunstelj ni edini avtor, saj ga sam ne more pisati. Blog se nalaga tudi v času, ko je on na metadonski terapiji na Metelkovi. Pisan je v stilu neke knjige, katere avtor je nekdanji pripadnik Voma, ki je imel resne težave z alkoholom[verjetno misli Praznika in njegovo knjigo Trgovci s smrtjo]. Mislim, da je Kunstlju nekdo obljubil denarno nagrado. Kunstelj to povezuje s tem, da v zameno za 20.000 evrov neha pisati o zadevah. Po odvetniku mu je bilo ponujeno, da izjave prekliče in se s tem izogne tožbam, pa na to ni pristal. Očitno je tudi tak blog lahko dobra tržna niša...

...Še vedno hranim njegovo pismo izpred šestih ali sedmih let, ko mi je pisal iz zapora. Med drugim mi je pisal, da je vesel, da je Janša zmagal na volitvah in da upa, da bom dobil delovno mesto, ki si ga zaslužim. Vse od takrat pa do danes nisem imel z njim nobenega stika...

...Policisti Kunstlja poznajo in ga spremljajo 15 let, zato vedo, kakšna oseba je...

Če se mu kaj toži po vojski, pa pravi: "Ne to je preteklost. Policija mi je bližje." :D
Več pa v tiskani izdaji Reporterja,:)) medrugim tudi o streljanju na Mišotota, o Dragu Kosu, o informacijski pooblaščenki,... Če niste dali 25€ za knjigo, pa lahko kupite Reporterja za 2,50 € ali nekaj takega in vidite še barvne fotografije :D. Dare nosi kvalitetno srajco znamke Polo. Kdo je napravil Darkecu srajčico...:))

Zgodovina sprememb…

««
35 / 256
»»