» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
34 / 256
»»

Double_J ::

Po moje tudi če kljige ne bo, lahko svoje prispevke smatrate kot donacijo za blog.

Po mojem pa lahko na sodišče vložite skupinsko tožbo za vrnitev denarja.
Dve šivanki...

nevone ::

Po mojem pa lahko na sodišče vložite skupinsko tožbo za vrnitev denarja.

Ne verjamem, da so taki prasci. Navsezadnje so z blogom imeli precej zabave.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

ColdCat ::

:D:D:D
Nekaj mailov je prišlo s prošnjo, da podaljšam rok za naročilo in plačilo knjige. Prav, do tega petka do 23.9. še lahko naročite knjigo Patriotske igre potem pa res konec.

http://mikstone.wordpress.com/

Zdaj enkrat ima mikstone Geburtstag se mi zdi. HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH!!!

Matako ::

Pa še na mnogo blogov in knjig! :D
/\/\.K.

čarli ::

@ColdCat: Mikstone ima RD točno čez en teden;) Saj je v svojem bloguzačetku napisal, da je tehnica. Je pa res, da je požar trdil, da ima RD že en teden prej...

TASO ::

BMW FORUM
mikestone:
"Fantje kaj ni jasno? Ne morem delit z vami kaj dogaja, žal. Mogoče bom čez nekaj let napisal zgodbo o tem kaj sem sprožil s tem pisanjem blogov in knjige.

Vi preberete post, si mislite svoje in comp off. Jaz pa ne morem dat življenja na off zaradi napisanega.
Odposlati moram nekaj sto knjig. Če kdo misli, da so vse na poti je padel na glavo. Večino knjig bo prišlo po pošti, nekaj jih bom sam raznosil, nekaj jih bo raznosil kdo drug ....!
Vsi kupci bodo knjige dobili do zadnjega dne v Septembru, eni prej eni kasneje.
Ker se ne morem s tem ukvarjat se bo tole končalo. Do konca tedna do 23-ga se lahko knjiga še naroči in plača.
S 1.10. imam druge načrte in do takrat bi rad končal vse opravke v zvezi s knjigo."

aja, no comment!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TASO ()

Limit-sky ::

A mislite, da se bo nekaj sto knjig samo prepeljalo do naslovnikov?
Sploh ga ne razumete. On se nima časa ukvarjati s tem.
Zdaj me še bolj zanima, kaj se dogaja in bo njegova naslednja knjiga "Kako sem hotel prodati knjigo" razkrila pravo ozadje tega projekta. :D

Pa že pred časom vam je povedal, da on ne požre besede kar tako. Če je odvetniku obljubil, pol že mora držati.

Vsi kupci bodo knjige dobili do zadnjega dne v Septembru, eni prej eni kasneje.

WTF!!! ...najkasneje do zadnjega dne v septembru... eni kasneje... se mi zdi, da bo veliko ljudi med temi "eni kasneje". :(

Dejstvo je, da bi "eni" morali knjige že dobiti, če jih je res začel dajati na pošto že v četrtek, kot je napisal.
/\/\.K.

nnn ::

bravo guys

vprašanja strokovnjaki?

pol ure že čakam !!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nnn ()

darkolord ::

Vprašanja?

Evo prvo: Kje so knjige? :)

MadMicka ::

Hecno, kako so nekateri funkcionalno nepismeni. Iz izjave; "Vsi kupci bodo knjige dobili do zadnjega dne v Septembru, eni prej eni kasneje.", je Limit-sky razbral, da bodo nekateri kupci dobili knjige do 30.9., nekateri pa kasneje. Kar seveda ne drži. In potem se še na moč čudi :) Pa je tako jasno napisano. Vsi kupci dobijo knjige do 30.9., eni prej, eni kasneje, se pravi ne na isti dan, recimo nekateri 22.9, drugi 25.9., zadnji pa najkasneje 30.9. No, če bo to zares res, bomo pa še videli :))

imagodei ::

Eh, Mikstone, tle na Slo-techu smo vseeno ljudje, ki imajo IQ višji od sobne temperature. Si pač totalno neresen sogovornik, pa smo te prokužili. Boš že preživel, da na enem forumu izmed mnogih ne dobivaš toliko pozornosti, kot jo običajni Attention Whore pričakuje. So še drugi forumi.
- Hoc est qui sumus -

svit ::

Mikstone: zelo spoštujem to kar pišeš na tvojemu blogu, ampak že več mesecev prelagaš izid knjige. Mesec, dva to je še nekako razumljivo za novinca na tem področju, ampak zdaj pa gredo zadeve čez mejo. Na koncu bo izpadlo tako, da ti bo vse napisano izpadlo zelo neresno (tako v ligi s pojočim majorjem), če naročniki tvojih knjig le-teh ne bodo dobili.

Še več... vse te obtožbe in sklicevanje na pokvarjenost glavnih akterjev, ki si jih navedel, bodo imele ravno nasprotni učinek in bo glavne akterje (če so jih seveda izvajali) zaščitilo pred podobnimi očitki z drugih virov.

Torej... knjige (če obstajajo) moraš poslati in brez skrbi, ko jo bodo prvi naročniki dobili, bodo to sporočili oziroma se bo knjiga z linki pojavila na netu, ker drugače bosta tvoja verodostojnost in navedbe pač še ene v zgodbi "hobotnice" in blodnji o vsemogočnosti murgelskega palčka/princa teme... Se pravi nabijanje ex narkiča in potrditev stereotipa o tem da jim ne moreš zaupati.
Ni ideje

Mah sitni ste ko nadležne muhe.

Pač se mu je malo zataknilo. A če bi rekel knjige bodo čez pol leta, bi bilo pa vse ok, al kako?

Včasih se kje kaj zatakne. Ljudje pa takoj z vso municijo nad človeka.

Ker si želi, da bi knjige čimprej oddal, pač obljublja roke, ki mu potem ne znesejo.

Mislim ej, ...

o+ nevone

Keyser Soze ::

@nevone
Hja, kapitalizem je kurba. Če nekaj obljubiš moraš to dostavit. Al pričakuješ od ostalih da začnejo v tem primeru furat socializem? Dejmo pustit revežu gnar, pa še mal obresti bo nabral.
OM, F, G!

Ja tak kapitalizem si vi predstavljate.

Ampak v kapitalizmu ljudje vedo kaj so za kakšen denar dobili in včasih znajo tudi počakat "partnerja", da reši težave.

o+ nevone

Okapi ::

Ker si želi, da bi knjige čimprej oddal, pač obljublja roke, ki mu potem ne znesejo.
Problem je, ker nič ne kaže, da so te knjige kjer drugje kot v njegovi domišljiji. Če bi dal sliko naslovnice, recimo, ali cib, isbn, sken pogodbe s tiskarjem, en link do famoznih posnetkov ... bi vsi lepo potrpežljivo čakali. Tako pa je pač videti kot čisti nateg in ljudje tako reagirajo.

O.

Sicer tega ne izključujem, zato se mi po drugi strani zdi prav da ljudje sprašujejo in po tretji strani se mi ne zdi prav za Mikstone ne odgovarja na bolj jasen način.

o+ nevone

Se strinjam z Okapijem. Mitja čisto pretirava in slabo vodi tole zadevo. Saj vsi razumemo, da izdaja knjige ni enostavna stvar, samo za pikre pripombe si je povsem sam kriv. V bistvu se mi zdi, da smo bili saj na tem forumi še zelo prijazni in smo saj obrnili stvar na sorazmerno lahkotno šalo (ni bilo primitivizma ipd.)
/\/\.K.

Temu bi najbolje sedel tisti izrek:
Fool me once...

imagodei ::

nevone je izjavil:

Mah sitni ste ko nadležne muhe.

Pač se mu je malo zataknilo. A če bi rekel knjige bodo čez pol leta, bi bilo pa vse ok, al kako?

Ja, res je, ponekod so komentarji že smešno otročji. Je pa res, da pridejo človeku na misel razni pregovori, kot so What goes around, comes around, He had it coming ...

Ja, če bi rekel, da bodo knjige čez pol leta, bi bilo vse drugače. Ne razumem, kako da ne opaziš razlike med tem, da nekdo iz tedna v teden prelaga obljubljeno in med tem, da nekdo pač v nekem trenutku reče da v doglednem času ne bo nič in da bo moral reč prestaviti za pol leta.

Od spodobnega človeka bi to pričakoval. Da bi po treh, najkasneje štirih domnevnih nategih s strani tiskarja pač dejal nekaj v stilu: Se opravičujem vsem, zadeva se komplicira, ne želim izpasti neresen, ampak - knjig do nadaljnjega ne bo. Ko jih bom imel fizično pri sebi, vas vse obvestim.

Takole pa - Če se Mikstone norčuje iz - hja, recimo kar javnosti - ni drugega pričakovat kot da se bo javnost iz njega. One ill turn deserves another. >:D
- Hoc est qui sumus -

Limit-sky je izjavil:

Temu bi najbolje sedel tisti izrek:
Fool me once...

Oz kot sem že sam zgoraj napisal - če je to nateg, bomo imeli kmalu drsalno revijo oslov :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

nnn je izjavil:

...BlackWater pa je bil aktualen 2007...

V blogu
...Potem pa je prišel april 2004...nkrat v zapor ne grem. Razmišljal sem o naftnih ploščadih na severu, o ladjah, na koncu sem spet pristal tam kjer se edino znajdem očitno. Blackwater!...Slovenija je bila s 1. majem sprejeta v EU jaz pa sem imel 25 dni časa, da pobegnem roki pravice.

Blackwater 2007 ali 2004? No. če smo eksaktni, iz zapisanega v blogu za zdaj sledi le razmišljanje o Blackwater v letu 2004. Torej je 3 letno razmišljanje in potem odhod? Ali pa ima spet Erwin prste vmes?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

MrzliMaček imaš že knjigo? Samo vprašam - če si jo naročil, seveda. Da vidim, kdo jo že ima.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Nisem je naročil, ti? TASO se je edini javno izpovedal, da jo je naročil.
Se bo še izkazalo, da najbolj cvilimo tisti, ki je nismo naročili. :D

Se bo še izkazalo, da najbolj cvilimo tisti, ki je nismo naročili.

Very likely.

o+ nevone

ColdCat je izjavil:

Nisem je naročil, ti? TASO se je edini javno izpovedal, da jo je naročil.
Se bo še izkazalo, da najbolj cvilimo tisti, ki je nismo naročili. :D

Ej jaz tudi ne! Izgleda, da bo nekaj na tej tvoji predpostavki. :D Ja no, pač spremljam dogajanje - meni osebno je to trenutno najzanimivejše v Slo - ostali so še dolgočasnejši.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Jaz jo tudi nisem naročila, pa tudi večine bloga nisem prebrala, sem pa tja kakšen izsek.

Kar pa še ne pomeni, da si na podlagi tisto malo prebranega ne morem misliti kakšne "Patriotske igre" so se šli v letih '91 in kasneje.

o+ nevone

nevone je izjavil:

Jaz jo tudi nisem naročila, pa tudi večine bloga nisem prebrala, sem pa tja kakšen izsek.

Kar pa še ne pomeni, da si na podlagi tisto malo prebranega ne morem misliti kakšne "Patriotske igre" so se šli v letih '91 in kasneje.

o+ nevone

Ja to so bili hecni časi. Samo meni se je vse skupaj zdelo dosti lajmersko. Štosi so hitro zgubili čar novosti. V glavnem zarukana prerivanja na vasi. Mogoče bi večkrat morali koga počiti, da bi se vzdrževala resnost situacije, kaj vem - sem vesel, da ni bilo tako.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

In potem so krivi Mikstone, poštar, Erwin,...:))

ColdCat je izjavil:

He.. na koncu se bo izkazalo, da knjige ne bo, ker jo je naročil samo TASO! :D
/\/\.K.

Matako je izjavil:

ColdCat je izjavil:

...čigar poštar je je*ač in literarni ljubitelj....Taso pa rogonja na kvadrat.:D

ColdCat je izjavil:

Matako je izjavil:

ColdCat je izjavil:

...čigar poštar je je*ač in literarni ljubitelj....Taso pa rogonja na kvadrat.:D

kje sem jaz javno izjavil, da sem narocil knjigo? tisto s postarjem...zvoni samo dvakrat?
a to? Bom moral pol se pojasnitve pisat, kaj sem mislil...
Ne vidim IQ visjega od sobne temperature...pri vecini na tem forumu, z mano vret, moja je mal nad lediscem..xx fuck off
Bi jo (knjigo) narocil, ce bi lahko, samo tukaj kjer sem trenutno, postarnji ne nosijo poste niti kaj drugega.-potem sem pa napisal, da jo ne bi, cetud bi jo fizicno videl, in da naj se jebe s tem nategovanjem ovac...nekaj takega
Sem pa ze enkrat napisal, da je vse to zrcalno podobno nategovanju Brumcija (Rok Brumen in njegova zgodba o iPhonih), tipu je ratalo nategovat folk skoraj leto dni, Mitja je zelo blizu, mislim pa da je sposoben iti se veliko dalje...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TASO ()

Sorry Taso :) My mistake
Pol ne bo nič s poštarjem, ki med "rihtanjem" naročnikove babe, lista po Patriotskih igrah
No hard feeling!...to all postmen. :)

Taso pozdravljen v klubu "nenaročeni in čakajoči na knjigo"...
...Samuel Beckett je pisal nekaj o tem 8-)...Čakajoč Godota

ni panike,imam pa frenda, ki je knjigo narocil in placal,po mojem narocilu, doma ima hud scaner,tako da bo zadeva hitro na netu....obljubim tudi tukaj,sigurno do konca septembra;)

Jože je naročnik.:)

joze je izjavil:

Že dalj časa imam občutek, da knjige ne bo. Kljub temu mi ne bo žal za tistih 25 evrov, ker sem se ob branju bloga neizmerno zabaval, pa naj ima tistega četrt stotaka za to.
Če se ne motim je bilo rečeno, da bo knjiga izšla pred prvim majem, zdaj pa je že vsaj 6 tednov zapored objavljeno, da bodo konec tedna prvi bralci dobili knjigo.
Čakamo naprej....

thor24 ::

Še en naročnik (kmalu tudi ponosni lastnik) knjige!

:P

No, no... saj vas le ni tako malo. Prosim, obveščajte nas o dogajanju. O prejetju knjige, kot tudi o sumljivih dogajanjih v okolici (napadi na poštarje ipd.) ... naj bo najprej na S-T!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

U mater, sm pozabu da pride JJ na ablast.

Ivan, sej sm se samo hecal da sm naroču knjigo! :))

@Matako

Ah kje, naš poštar Bogdan razmeče ves paravomo če bo treba!

Je bil pa ene 2 tedna nazaj res en drug, pa sm mislu da so Bogdana "odstranil", je šel pa samo na dopust. :P

thor24 je izjavil:

Ah kje, naš poštar Bogdan razmeče ves paravomo če bo treba!

Aja? Da ni kak bivši specialec? Malo preveri, da ti ni bubice v stanovanje namestil (arašidi)! Nihče ni preveč nepomemben za Šefa, da ga ne bi bilo treba nadzorovati.

EDIT: zanimivo, naš je tudi dobra dva tedna nazaj bil na dopustu... kje le? Kočevska Reka? Nekaj se pripravlja.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

On ne, so mi pa sumljivi tisti tipi ki montirajo "merilnike toplote", al kaj so že, na radioatorje.

Ziher so bubice not!!! :O

Se mi zdi da je imel en kapo z napisom Moris...

...al je blo Boris, sej ne vem. :))

joze ::

ColdCat je izjavil:

Jože je naročnik.:)

joze je izjavil:

Že dalj časa imam občutek, da knjige ne bo. Kljub temu mi ne bo žal za tistih 25 evrov, ker sem se ob branju bloga neizmerno zabaval, pa naj ima tistega četrt stotaka za to.
Če se ne motim je bilo rečeno, da bo knjiga izšla pred prvim majem, zdaj pa je že vsaj 6 tednov zapored objavljeno, da bodo konec tedna prvi bralci dobili knjigo.
Čakamo naprej....

Ja, res je. Ponosni naročnik knjige. Debato spremljam dnevno, poten se zbujam v spanju in vsako jutro ure in ure pričakujem poštarja, nakar, že od prvega maja naprej, bridko zajočem ob spoznanju, da so barabe desničarske ponovno sabotirale distribucijo knjige. Ampak zdaj sem pa že dvajsetič prepričan, da bo knjiga pri meni do konca tedna, imam trdna zagotovila avtorja, da mi jo bodo dostavili(morda celo osebno)in nimam nobenega razloga, da bi mu ne bil verjel. Izkazal se je za zanesljivega in verodostojnega in bilo bi neprimerno, da dvomim v njegove mož-besede.....

V resnici bom presenečen, če bom knjigo prejel, ostajam pa na tem, da sem finančno podprl odličnega avtorja izvrstnega bloga za kar mi ni žal. Ako mu bo moj keš kakorkoli pomagal mu ga iz srca privoščim....

Lepo napisano Jože. Blogi in knjige gor ali dol, tud jst mu želim samo dobro - problemov in trzavic je imel v life-u itak preveč za 100 let.

Ampak še vedno to ni razlog za laganje in nategovanje ljudi. Tip se je malo prehitro pognal v "projekt". Po mojem mnenju bi lahko komot naredil prostovoljne donacije na blogu in bi gotovo ob vsaki novi objavi bilo vsaj nekaj "impulzivnih" donacij. Pa še imena si ne bi umazal, kot je to slučaj sedaj, ko ga primerjajo z "brumčijem", ki je vsem znan kot "pošten". No, ja. Počakajmo še malo...

driver_x ::

thor24 je izjavil:

Se mi zdi da je imel en kapo z napisom Moris...

...al je blo Boris, sej ne vem. :))

Tisti, ki je meni montiral merilce, je imel na vizitki napisano Čuk Boris, bil pa je na las podoben Chucku Norisu.

thor24 je izjavil:

On ne, so mi pa sumljivi tisti tipi ki montirajo "merilnike toplote", al kaj so že, na radioatorje.

Šalo na stran, ampak za potrebe prisluškovanja bi bile te naprave praktično idealne! In pri toliko podjetjih ne bi večina niti trznila, če bi jim uletel kar en tip montirati merilnike. Dober ulov!
/\/\.K.

Iz bloga:
...Devetnajsti september 1996...Tega prekletega dne, ki sem ga zapisal, se nisem zbudil sam. Zgodaj zjutraj so mi v stanovanje vdrli agenti SOVE ...

In mu odnesli sef poln mark.
Predvidevam, da se je 24. avgusta (po 20.30) ta isti sef polnil z markami>:D

Fantje in dekleta: do jutri, 23.9. je še zadnji dan, ko lahko naročite knjigo. Da je to tako, se lahko zahvalimo izklučno le dobri volji Mikstona, ki je za vse nas nejeverne Tomaže podaljšal rok :). Po 1.10. se z knjigo ne misli več ukvarjati.8-)
Toda pazite: s to potezo ste takoj izključeni iz "Kluba nenaročenih in čakajočih"...in to po ta hitri, interventni proceduri.:D
««
34 / 256
»»