Forum » Sedem umetnosti » pretvori me
pretvori me
haker ::
hay folk
a mi lahko kdo pove kak naj ali ce gre film ki je v formatu avi pretvorim svcd ali vcd ali obstaja programcek za to in kje ga lahk dobim
a mi lahko kdo pove kak naj ali ce gre film ki je v formatu avi pretvorim svcd ali vcd ali obstaja programcek za to in kje ga lahk dobim
AngelOfDeath ::
Provaj z nerotom
drugač pa je Winoncc 3.8 to znal
drugač pa je Winoncc 3.8 to znal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
Pithlit ::
Ti bi to verjetno rabu za gledat filme u navadnem DVD sukaču ane? V nasprotnem primeru je stvar čist brez veze ker sta oba (SVCD in VCD) formata slabša od DivX-a... in to precej
Tarzan ::
Obstaja en ql program, k podpira tud več procesorjev, pretvarja pa v veliko formatov. Pozabu ime.... Sory.... Bom javu, če se bom spomnu...
AlienGT ::
Imam en program, ki pretvarja med video formati. Mislim da gre za RadTools.
Sem ga uporabil za pretvarjanje .QT formata (digitalni fotič pač) v bolj razširjeni format, npr. MPG. Kar me moti pa je to, da mi je iz 10Mb fajla naredil 70Mb, kar je malce prehudo.
Sem ga uporabil za pretvarjanje .QT formata (digitalni fotič pač) v bolj razširjeni format, npr. MPG. Kar me moti pa je to, da mi je iz 10Mb fajla naredil 70Mb, kar je malce prehudo.
haker ::
Racunalnik imam dovolj hiter imam celeroncka navitega na 1050 vendar bi rad divx pretvoril zato da bi filme lahk gledu na hisni dvd komponenti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28383 (7819) | LexLuthor |
» | DVD-video in ostali formatiOddelek: Zvok in slika | 2226 (2050) | fulgur |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2621 (2353) | mk4 |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3164 (2232) | Caligula |
» | AVI 2 VCDOddelek: Zvok in slika | 2118 (1909) | marS |