Forum » Pomoč in nasveti » DVD DRIVER
DVD DRIVER
Tody ::
Živjo!
A mogoče kdo ve kje bi dobil DVD driverje za win 7 64bit? Specifično za HP pavilion DV6 3030. Ker DVD enota dela samo win7 ne zazna enote.
A mogoče kdo ve kje bi dobil DVD driverje za win 7 64bit? Specifično za HP pavilion DV6 3030. Ker DVD enota dela samo win7 ne zazna enote.
zee ::
Za opticne enote ne rabis gonilnika ze skoraj 10 let. Ce ga Windows 7 kljub temu zahteva, je nekaj (gusarski?) narobe z instalacijskim medijem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Tody ::
jah, kupil sem novega HP, ki je prišel že z inštalacijo win 7 64 bit gor. Torej so win pravi, v device manegerju mi piše da je nekaj narobe z gonilniki za DVD in scsi enoto Windows ne more naložiti gonilnika za napravo za to strojno opremo. Gonilnik je mora poškodovan ali pa manjka. (Koda 39).
Še enkrat nalaganje gonilnikov "preko spleta" ne pomaga ker pravi potem da so OK. Da bi jih ročno naložil pa nemorem ker jih seveda nimam. Sem posodobil tudi bios ampak ni pomagal. Če računalnik zaženem v HP quickweb al kaj so naredil za en OS DVD tam dela lahko berem in vse...
Še enkrat nalaganje gonilnikov "preko spleta" ne pomaga ker pravi potem da so OK. Da bi jih ročno naložil pa nemorem ker jih seveda nimam. Sem posodobil tudi bios ampak ni pomagal. Če računalnik zaženem v HP quickweb al kaj so naredil za en OS DVD tam dela lahko berem in vse...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ideapad 110 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1641) | mtosev |
» | računalnik ne najde USB-jev,webcam-a, bluetooth-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1475) | saja |
» | Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3999 (1449) | ekran |
» | Najprimernejši OS za moj PCOddelek: Operacijski sistemi | 5262 (4570) | bluefish |