Forum » Programska oprema » Kateri program za ghost-anje?
Kateri program za ghost-anje?
Shkorc ::
Zanima me, kateri program je po vašem mnenju najbolši za backup svojega diska, da ni vsakič potrebno inštalirati vse od začetka, in koliko je to početje sploh smiselno?
Predator ::
kot prvo se ti ne zdi da si si za program odgovoril že v naslovu teme
drugače smiselno zelo, če bi bilo karkoli narobe shraniš moje dokumente in/ali kar ti je pomembnega pa imaš v slabe pol ure popoln sistem, patchan, vsi programi instalirani, vse nastavljeno...
za navodila pa
Norton Ghost
Ghost Image na 2 CD-ja?
pa če uporabiš iskanje in vneseš backup ali pa ghost noter boš še kar nekaj zadetkov dobil
drugače smiselno zelo, če bi bilo karkoli narobe shraniš moje dokumente in/ali kar ti je pomembnega pa imaš v slabe pol ure popoln sistem, patchan, vsi programi instalirani, vse nastavljeno...
za navodila pa
Norton Ghost
Ghost Image na 2 CD-ja?
pa če uporabiš iskanje in vneseš backup ali pa ghost noter boš še kar nekaj zadetkov dobil
zakaj ti pa ghost ne prime?
ker ghost je daleč pred ostalimi po funkcionalnosti
ker ghost je daleč pred ostalimi po funkcionalnosti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
San ::
Nimam pojma - sem probal narest image file svežih XPjev in ni šlo. Pa je bil pri meni kolega, ki se s računalniki preživlja, Bom probal s tem programom od bastadu.
MadMax ::
Morda razlog NTFS in prestara verzija Ghosta?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
gumby ::
SunTrace: bootaj v dos in uporabi dos verzijo ghosta, pa bo šlo. nekatere datoteke imajo "nedoločeno" vsebino pod okni (npr. swap file) in jih zato ghost ne more prebrati...
mlakar ::
zivjo. dele ko gledam vašo debato, bi vas pa še jst neki vprašu, jst man disk razdeljen na dva dela in bi rt z ghostom naredu kopijo enga diska in image shranu na drug del diska, a se to da, kako?
hvala za pomoč
LP
hvala za pomoč
LP
San ::
Res da imam NTFS in ne vem točno verzije ghosta, vendar je kolega to že speljal čez na XPjih z NTFS že mnogokrat. Ne vem pa če sva bootala v dosu. Hvala za nasvete. Vsaka pomoč s temi windowsi mi pride prav (Bill prav gotovo uporablja kakšno special secret verzijo, k dela - damn U!!!) - krešam jih za šalo vsake 2-3 tedne !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: San ()
mlakar če maš trial oziroma polno verzijo programa mislim da podpira da na cd direktno zapečeš, če imaš samo ghost.exe ( tako kot jaz ) pa rabiš eno particijo v fat32 zato da nanjo shraniš image ( jaz sem drugo particijo kar v partition magicu pretvoril v fat32, potem pa še nazaj v ntfs);
suntrace... naredi si bootdisketo za win98 pa skopiraj nanjo še ghost.exe; potem ko bootaš računalnik napiši "ghost.exe -ntil" in če ti zazna ntfs particije pol se da tudi image naredit
suntrace... naredi si bootdisketo za win98 pa skopiraj nanjo še ghost.exe; potem ko bootaš računalnik napiši "ghost.exe -ntil" in če ti zazna ntfs particije pol se da tudi image naredit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2502 (2502) | McMallar |
» | Ghost image in SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1496) | alex32 |
» | Ghostanje NTFS particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1569) | zee |
» | Norton GHOST / windows se nočejo zagnati...Oddelek: Operacijski sistemi | 1655 (1523) | cryptozaver |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3566 (2796) | smirnof |