Forum » Omrežja in internet » Most recent recovery email address
Most recent recovery email address
primozsu ::
Zdravo!
Prosim, če mi nekdo pomaga pri razlagi ang. stavka: "Most recent recovery email address". Kaj to pomeni??
Hvala.
Prosim, če mi nekdo pomaga pri razlagi ang. stavka: "Most recent recovery email address". Kaj to pomeni??
Hvala.
primozsu ::
Ne razumem.
Mi lahko to bolj podrobno obrazložite.
Problem je v tem, da mi je nekdo prevzel mail (gmail). Povabilo na gmail pa sem dobil na email.si, ki danes ne obstaja več in zato tudi nimam več potrditvenega gesla. Za obnovitveni postopek gmail računa je potrebno odgovoriti tudi na to vprašanje "Most recent recovery email address".
Kakršnegakoli namiga bi bil zelo vesel...
HVALA
Mi lahko to bolj podrobno obrazložite.
Problem je v tem, da mi je nekdo prevzel mail (gmail). Povabilo na gmail pa sem dobil na email.si, ki danes ne obstaja več in zato tudi nimam več potrditvenega gesla. Za obnovitveni postopek gmail računa je potrebno odgovoriti tudi na to vprašanje "Most recent recovery email address".
Kakršnegakoli namiga bi bil zelo vesel...
HVALA
logout ::
Kot so ti že zgoraj povedali, želijo da poveš e-mail naslov, ki si ga imel vpisanega za pošiljanje gesla. Če je to nekaj@email.si, pač smola zate.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProtonMail.comOddelek: Omrežja in internet | 5880 (1756) | Boobiz |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23634 (17351) | AštiriL |
» | Avtomatsko posredovanje mailovOddelek: Omrežja in internet | 1076 (951) | Hayabusa |
» | Študentje ne uporabljajo svojih e-poštnih predalovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5669 (2838) | techfreak :) |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3931 (2516) | marsovcek |