Forum » Omrežja in internet » FileZilla Server
FileZilla Server
Dejan20 ::
Lp,
imam eno težavo pri FileZilla Serverju. Naredim novega uporabnika mu določim katero mapo lahko vidi, ne vem pa kako mu omejit prostor.
imam eno težavo pri FileZilla Serverju. Naredim novega uporabnika mu določim katero mapo lahko vidi, ne vem pa kako mu omejit prostor.
Dejan20 ::
Lep pozdrav
Imam še eno težavo. FileZilla Server je nameščen na računalniku A. Računalnik A je v istem omrežju kot računalnik B. Nikakor se ne morem povezat iz računalnika B na računalnik A prek FileZille. (Če sem v drugem omrežju mi normalno poveže! Probal sem se povezat z lokalnim ip naslovom!)
Imam še eno težavo. FileZilla Server je nameščen na računalniku A. Računalnik A je v istem omrežju kot računalnik B. Nikakor se ne morem povezat iz računalnika B na računalnik A prek FileZille. (Če sem v drugem omrežju mi normalno poveže! Probal sem se povezat z lokalnim ip naslovom!)
revvs ::
Poglej če ti požarni zid ne blokira, če ti ne, poglej če ti vgrajen firewall na routerju ne blokira ker je to običajno problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP port forwardingOddelek: Izdelava spletišč | 1747 (1507) | boolsheat |
» | FTP programiOddelek: Programska oprema | 3531 (2471) | kmetek |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5547 (3451) | vice boy |
» | FTP večjih fajlov od 2GB se ne ustaviOddelek: Omrežja in internet | 1434 (1159) | PujsaPepa |
» | problemi s ftp - prenosomOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1307) | Mitch |