Forum » Programiranje » c++ izdelava programa
c++ izdelava programa
zacetnik11 ::
Pozdravljeni
Imam par vprašanj za znalce c++ in sicer poznam osnove c++ jezika, izdelujem spletne aplikacije v php, sedaj bi pa moral izdelati desktop aplikacijo.
Zanima me katero orodje izbrat za izdelavo (zastonsko), potreboval bi tudi bazo in da narediš exe inštalacijo.
Potrebujem čim več informacij.
Hvala za pomoč.
Imam par vprašanj za znalce c++ in sicer poznam osnove c++ jezika, izdelujem spletne aplikacije v php, sedaj bi pa moral izdelati desktop aplikacijo.
Zanima me katero orodje izbrat za izdelavo (zastonsko), potreboval bi tudi bazo in da narediš exe inštalacijo.
Potrebujem čim več informacij.
Hvala za pomoč.
cekr ::
Odvisno koliko obsežno zadevo misliš narediti. Če ti je dovolj;
Poskusi z Visual studio Express
MSSQL dobiš zraven.
Poskusi z Visual studio Express
MSSQL dobiš zraven.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
zacetnik11 ::
Namen sem imel naredit v Linux okolju.
Ali obstaja kakšen vodič kjer je opisana izdelava celotne aplikacije od začetka do konca
Hvala za odgovore
Ali obstaja kakšen vodič kjer je opisana izdelava celotne aplikacije od začetka do konca
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt Travana - aplikacija za javni transport (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11396 (9533) | Vazelin |
» | Izdelva mobilne aplikacije !Oddelek: Programiranje | 6617 (4490) | Drevesce |
» | cross platform developmentOddelek: Programiranje | 7305 (6291) | slodreamer |
» | Začetki programiranja C#Oddelek: Programiranje | 2061 (1464) | CheBO |
» | Katero orodje za programiranje?Oddelek: Programiranje | 2276 (1808) | M.B. |