Forum » Omrežja in internet » Nov email - preusmeritev
Nov email - preusmeritev
jnzavrl ::
Torej bi se dalo recimo naresti nov email in nastaviti tako, da bi maile iz prejšnjega dobivam tudi na novejšega. Uporabljam outlook imam pa trenutno gmail račun.
Heisenberg ::
seveda se da, jaz recimo vse emaile dobivam na en skupni gmail naslov in potem delam vse z gmailom - tudi posiljam z emailom, s tem da mi dopušča da dolocam s katerim email naslovov da "kao" pošljem... verjetno je najlažje da narediš tako da vse preusmeriš v gmail (imas pod nastavitvami to možnost importiranja drugih emailov samo nastavis POP) in potem ta mail preusmeris v outlook..oz. kakor zelis vse je mozno..
jnzavrl ::
Ja samo jaz bi rad iz gmaila preusmeril v drug mail. A obstaja nastavitev v gmailu da mi jih pošilja drugam?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25157 (11787) | donvito |
» | Selitev emailov in dokumentov v cloud: malce bolj komplicirana situacijaOddelek: Omrežja in internet | 1275 (1026) | Mr.B |
» | nujno moram nekoga zablokirati na gmailu, kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5381 (5099) | rozica1 |
» | Študentje ne uporabljajo svojih e-poštnih predalovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5645 (2814) | techfreak :) |
» | Kako nekoga banat, da ti ne more pošiljat več mailov na tvoj mail naslovOddelek: Loža | 2010 (1688) | ;-) |