» »

Problem s pekacem!!

Problem s pekacem!!

mgv ::

Imam 16x Lite-Onov pekac, s katerim sem zapekel ze precej CDjev.

Zdaj pa mi crkne pri 5%. Ce dam na simulation, mi pa javi Buffer Unerrun in Could not find end of track!

Kaj bi lahko bilo narobe?

Han ::

Slabi mediji ali crknjen pekač. Poskusi z drugo znamko plošče, posodobi firmware, če obstaja novejši, nastavi pečko na PIO način za čas testiranja (in menjave firmwara)...

undefined ::

Naslednjič si kupi boljši pekač. Naj bo en izmed naslednjih: Plextor ali Teac.

bastadu ::

IceMan: Tvoj komentar ni opravičen. Meni dela 16× LiteOn že več kot leto dni brez problema in brez zajebanega CDja...

Sumo ::

wow, leto dni je pa res veliko....

No 1 leto res ni veliko, vendar to tudi ni ravno pravo merilo... Boljše bi bilo, če bi podal št. zapečenih CDjev. Točne številke ne vem, vendar je sigurno nad 500 CDjev...

romci1 ::

Fantje! Ko vam bo delal pekač 5 let in posnel preko 2500 CD-jev, tako kot bratov MITSUMI CR-4802 TE (4x/2x/8x) (pa še vedno brezhibno deluje) se pa oglasite.

Popolnoma se strinjam, da je Lite-On navaden tajvanski šit, saj sem videl že ogromno (vsaj 10) crknjenih. Crknili po letu in pol ali pa po dveh dneh.

Moje mnenje: MITSUMI, TEAC in PLEXTOR so carji. (op. vrstni red je naključen).

romci1: Resda Plextor caruje na področju pekačev, vendar ne moreš devati Plextorja pa LiteOna v isti koš, ker lahko namesto enega Plextorja kupiš 3 LiteOne (ki bi jih mel kar za nekaj časa:P). Sicer se je pa brezveze kregati karkoli, ker vsak svoj drek hvali...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

crknu pekač (TEAC)

Oddelek: Strojna oprema
282020 (1546) Dr_M
»

Lite on CDRW - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
301939 (1446) jest10
»