Forum » Programska oprema » Program za analiziranje sistema
Program za analiziranje sistema
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
waineck ::
Potreboval bi program, ki bi mi v windows 7 analiziral porabo in tudi delal loge. Ne pride v poštev nič takega kot so v Task manager, resource monitor,process explorer ...
Program bi mora izrisovat grafe uporabe se pravi CPU usage, Memory Usage in Disk Usage za programe, ki tečejo v windowsih in jih sam lahko izbereš. Moral bi imeti možnost shranjevanja teh grafov in podatkov. Še najbližje temu je AnVir Task Manager kjer pod performance lahko prikazuje vse to vendar nima možnosti shraniti teh grafov in podatkov. Če bi imel Task manager v Windowsih možnost shranjevanja teh grafov ali podatkov bi bilo vredu vendar ne ponuja tega. Prav tako resource monitor prikazuje vendar ni možnosti shranjevanja. Peformance monitor v Windowsih ima prikazovanje na čuden način. Ko ti prikaže uporabo procesorja od 0 do 100 je še vredu, vendar ko vključiš še npr. Available MBtyes za Memory pa spet kaže na skali od 0 do 100 tako da ni nič jasno iz tega koliko MB dejansko je na voljo. Če mi lahko kdo razloži kako se to spremeni da bi prikazoval vse na enem grafu ali posamezno na drugem grafu v Mb bi bil ta program v win 7 skoraj ok.
AnVir prikazuje vse kot je treba razen da nima možnosti shranjevanja.
Program bi mora izrisovat grafe uporabe se pravi CPU usage, Memory Usage in Disk Usage za programe, ki tečejo v windowsih in jih sam lahko izbereš. Moral bi imeti možnost shranjevanja teh grafov in podatkov. Še najbližje temu je AnVir Task Manager kjer pod performance lahko prikazuje vse to vendar nima možnosti shraniti teh grafov in podatkov. Če bi imel Task manager v Windowsih možnost shranjevanja teh grafov ali podatkov bi bilo vredu vendar ne ponuja tega. Prav tako resource monitor prikazuje vendar ni možnosti shranjevanja. Peformance monitor v Windowsih ima prikazovanje na čuden način. Ko ti prikaže uporabo procesorja od 0 do 100 je še vredu, vendar ko vključiš še npr. Available MBtyes za Memory pa spet kaže na skali od 0 do 100 tako da ni nič jasno iz tega koliko MB dejansko je na voljo. Če mi lahko kdo razloži kako se to spremeni da bi prikazoval vse na enem grafu ali posamezno na drugem grafu v Mb bi bil ta program v win 7 skoraj ok.
AnVir prikazuje vse kot je treba razen da nima možnosti shranjevanja.
- zavaroval slike: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 10 pro, procesor skos na 100%Oddelek: Operacijski sistemi | 2671 (2197) | gregc1 |
» | Računalnik zelo šteka! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7744 (6317) | Dober dan |
» | Porabniki intrenetnega prenosaOddelek: Omrežja in internet | 700 (594) | BlackPanx |
» | Disk "MELJE"Oddelek: Strojna oprema | 2965 (2368) | energetik |
» | Vista SP1 + AMD x2 CPU = zakaj 1 core okoli 90% load, drugi okoli 5%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (1073) | FlyingBee |