Forum » Izdelava spletišč » Izdelava spletne strani, kaj potrebujem..
Izdelava spletne strani, kaj potrebujem..
i33a ::
Živjo, odločil sem se da naredim spletno stran, a ne vem točno kaj potrebujem in kako to kar potrebujem povezati?
Rad bi da bi naredil kot nek CMS(z youtube tutoriali v php-ju), a nevem kako naj dodam slog, slike, ....?
Mi lahko kdo pomaga in bolj natančno opiše? A lahko kdo oceni koliko približno kode bo potrebno za nek enostaven "CMS".. rabim samo tako da dodajam besedilo na različne podstrani?
Rad bi da bi naredil kot nek CMS(z youtube tutoriali v php-ju), a nevem kako naj dodam slog, slike, ....?
Mi lahko kdo pomaga in bolj natančno opiše? A lahko kdo oceni koliko približno kode bo potrebno za nek enostaven "CMS".. rabim samo tako da dodajam besedilo na različne podstrani?
bluefish ::
Najprej je sploh dobro vedeti, kak namen bo spletna stran imela.
Če že imaš neko vsebino, potem bo najlažje z Wordpressom - seznaniti se moraš le z nekaj osnovami HTML/CSS, da boš prilagajal templejte.
Če že imaš neko vsebino, potem bo najlažje z Wordpressom - seznaniti se moraš le z nekaj osnovami HTML/CSS, da boš prilagajal templejte.
Housy ::
Ne izumljaj tople vode in uporabi že narejen CMS. Sam velikokrat uporabljam websitebaker, ki je za predstavitvene strani odličen, plus tega imajo zelo dobro podporo na forumih in zelo enostavno je spremenit template, kar pa je za dizajnerje še posebej pomembno.
Drugač pa si poglej tole stran, kjer imaš polno tega sranja =D
cms-jev kolko hočeš
Lp, Housy
Drugač pa si poglej tole stran, kjer imaš polno tega sranja =D
cms-jev kolko hočeš
Lp, Housy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4393 (3648) | Netrunner |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4513 (1094) | alessio2 |
» | Iščem najbolj primeren CMSOddelek: Izdelava spletišč | 3722 (2280) | svejk |
» | Je izdelava web strani na podlagi joomle sprejemljiva?Oddelek: Izdelava spletišč | 3247 (2380) | _Beast |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2350 (1644) | Fukomuko |