Forum » Zvok in slika » Digitalni programi
Digitalni programi
CrazyFish ::
Lep pozdrav.
Lastim si LCD TV Lg 42LG2000. Doma ima tudi kabelsko. V tv sem na strani vstavil CI modul, ter kartico od kabelskega ponudnika. Nekje sem prebral in nastavil državo na Finska(tudi Nemčija) ter dal iskanje. Anologne programe mi narmalno najde, ko pa pride do digitalnih pa ostane na 0. Ker sem bolj svež pri temu, bi vas prosil za pomoč.
Hvala!
Lastim si LCD TV Lg 42LG2000. Doma ima tudi kabelsko. V tv sem na strani vstavil CI modul, ter kartico od kabelskega ponudnika. Nekje sem prebral in nastavil državo na Finska(tudi Nemčija) ter dal iskanje. Anologne programe mi narmalno najde, ko pa pride do digitalnih pa ostane na 0. Ker sem bolj svež pri temu, bi vas prosil za pomoč.
Hvala!
Lp, CrazyFish
KoMar- ::
Kakšen CI modul si pa vstavil? Oznaka, model,... sicer bi pa pomoč najhitreje dobil na 080 številki svojega ponudnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
CrazyFish ::
Conax TechniCrypt CX ---> je to to?
Lp, CrazyFish
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CrazyFish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner za PC z DVB-C z digitalnem pretvornikom !?Oddelek: Kaj kupiti | 11307 (6886) | laguna1 |
» | Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-COddelek: Zvok in slika | 3435 (1694) | Excalibrus |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25142 (15830) | OK.d |
» | Svetujte mi en dvb Tv tunerOddelek: Kaj kupiti | 3070 (2673) | Alexius Heristalski |
» | TV karticaOddelek: Strojna oprema | 1198 (967) | toset1 |