» »

Geocaching

Geocaching

lopov ::

Živ!

Videl novičko o Garminu, da je izdal nek dodatek za določene naprave + odprl spletno stran http://www.opencaching.com, kjer je spisek "zakladov".

Se je že kdo srečal s tem? Za kokoško ne vrne nobenega zadetka, jih je pa v Avstriji in Nemčiji kar nekaj.

Se je kdo drug že preskusil v tem, morda s svojimi mapami?

EDIT: zgleda ne sodi sem ampak *res* nisem vedel, kje bi odprl temo :)

jamiroq ::

v sloveniji je precej geocacheov: glej geocaching.com.

jamiroq je izjavil:

v sloveniji je precej geocacheov: glej geocaching.com.

Suuuper!

& HVALA!

s1m0n ::

In kako deluje to ?
Prvič vidim za kaj takega :)

Najbolj simpl je kar prebrat opis na geocaching.com.

Imam N900 in sem si snel AGTL ter se registriral. Najprej me je presenetilo število zadev v okolici moje službe. Naključno sem izbral enega v okolici železniške in doživel drugo presenečenje - veliko obiskovalcev v kratkem času odkar obstaja in da je med njimi veliko tujcev.

Da ne omenjam feelinga o "underground movement". Bunkeljni anyone? :))

s1m0n ::

Pa obstaja kak programček za Symbian (n95) za geocaching.com ? Najbolje Free

Vsaj dva:
Geocaching Live
SmartGPX

& sporoči, kako dela :)

patron ::

Malce stara tema pa vseeno napišem tole tukaj,

Verjetno že marsikdo od vas pozna geocaching oz. geo lov, lov za skritimi zakladi, kot opisujejo predhodniki zgoraj.

Skratka, geocaching je lov za skritim zakladom s pomočjo GPS naprave. Ko škatlico najdete je notri knjižica za podpis in pa razni predmeti, ki jih pustijo ostali geo lovci.

Novost na spletu je spletna storitev Geo-popotniki.info , ki vam omogoča, da kreirate brezplačnega popotnika (igračo, kovanec, lutke ipd.), ga skrijete v geocache točko iz strani geocaching.com, ter mu nato sledite na zemljevidu. Ob prijavi prejmete kodo za sledenje s pomočjo katere ostali geo lovci beležijo lokacijo popotnika.
Poleg svojih, spremljate tudi vse ostale skrite popotnike. Storitev deluje podobno kot TravelBug storitev iz geocaching.com, vendar je ta popolnoma brezplačna in za popotnika lahko uporabite vse kar vam vaša domišljija omogoča. Seveda brez nevarnih snovi in hrane, kar pa je obrazloženo v pogojih uporabe.

Stran je čisto sveža :)

www.geo-popotniki.info

Thx, pogledam!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim pomoč: negativci v igrah

Oddelek: Igre
101339 (1086) dmrvos
»