Forum » Pomoč in nasveti » COREL - težava z dostopom na net
COREL - težava z dostopom na net

adidas3 ::
živjo,
zanima me, če mi lahko pomagate,
namreč ko naredim v Corelu na novem dokumetnu na besedi hiperpovezavo za splet, se mi ta normalno označi (kot da bo povezava delala), vendar pa ko exportiram celoten file v html obliko in želim klikniti na to besedo mi povezava noče delati.
Ko pa to naredim na slikah, pa mi povezave pri exportiranju v html obliki delajo.
Mogoče vesta kaj bi bilo lahko narobe?
Hvala in lp
zanima me, če mi lahko pomagate,
namreč ko naredim v Corelu na novem dokumetnu na besedi hiperpovezavo za splet, se mi ta normalno označi (kot da bo povezava delala), vendar pa ko exportiram celoten file v html obliko in želim klikniti na to besedo mi povezava noče delati.
Ko pa to naredim na slikah, pa mi povezave pri exportiranju v html obliki delajo.
Mogoče vesta kaj bi bilo lahko narobe?
Hvala in lp

harvey ::
Corel je precej bolj doma pri delu z vektorsko grafiko kot pa za html pretvorbe in odtod težave.
Za ta namen raje uporabi npr. Dreamweaver.
Kako noče delati, je napačna pot (relativna/absolutna) ali sploh ni skreiral povezave na označenem besedilu.
Kaj pa če poskusiš prelisičiti Corela in narediš preko besedila prazen okvirčkek in temu določiš povezavo.

želim klikniti na to besedo mi povezava noče delati
Kako noče delati, je napačna pot (relativna/absolutna) ali sploh ni skreiral povezave na označenem besedilu.
Kaj pa če poskusiš prelisičiti Corela in narediš preko besedila prazen okvirčkek in temu določiš povezavo.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran/blogOddelek: Izdelava spletišč | 1476 (1170) | fr4nc |
» | GA-EP35 DS3 LANOddelek: Omrežja in internet | 930 (805) | debil |
» | Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2684 (2594) | croatia21 |
» | Uvoz templates v dw...KAKO??!!?Oddelek: Programska oprema | 1670 (1557) | *pety* |