» »

Anketa

Anketa

roli ::

Pri socijologiji smo dobili za nalogo narediti anketo in potem iz nje analizo odgovorov. Prosil bi, če bi si lahko vzeli par minutk in izpolnili kratko anketo o pripadnosti trgovskim znamkam. Linkec: http://www.surveymonkey.com/s/83D88PG

Zelo bom hvaležen vsem, ki boste rešili anketo!
http://www.r00li.com

msjr ::

Lenoba lena! Prosim, če mi lahko razložiš, kako boš iz opisnih polj dobil konkretne/objektivne podatke? Z malo dodatnega dela bi raje postavil še tri vprašanja, pri katerih bi prišel do pravih odgovorov.

Pa btw, a niso ocene od 1-5 že zdavnaj pasé? A se ne daje od 1-6, ker tako ali tako večina daje odgovore 3, če ni sigurna, tako pri 1-6 pa se le nekako mora opredeliti....

Ma, te ankete me vedno razjezijo, pa tako rad jih izpolnjujem ;-)

ghost ::

Lep pozdrav vsem skupaj. Na vas se obračam z enakim problemom kot predhodnik.In bi vas prosil za nekaj minutk za izpolnitev ankete. Z anketo poizkušam razložiti vplive soc. omrežij na naše delovanje v družbi in vzroke zakaj jih uporabljamo. Mogoče niso vsa vprašanja najboljša ampak vseeno:)
http://www.surveymonkey.com/s/L8QHMJH Hvala za vse odgovore.:D

bXbird ::

Lep pozdrav tudi z moje strani.

Da ne odpiram nove teme in po nepotrebnem ne smetim po slo-techu, bom pisal kar sem.
Na vas, uporabnike strani se obračam s prošnjo, da v kar se da velikem številu (zaradi veljavnosti rezultatov) rešite spodnjo anketo na temo Židov v Sloveniji:

https://spreadsheets.google.com/viewfor...

Za vse odgovore se vam vnaprej zahvaljujem.

opeter ::

Realno gledano, koliko židov sploh (še) živi v Sloveniji? Namreč, niti veleposlaništva nimajo, nam najbližji je na Dunaju. S tematiko sem dokaj dobro seznanjen, se mi pa vseeno zdi zanimivo, da se po vprašanjih sodeč smatra, da je kar precejšnje število pripradnikov židovske skupnosti.

Kolikor vem, na SV delu Slovenije jih dandanes živi le peščica, pa še ti so starejši.
Večina preživelih prekmurskih židov je po 2. sv. vojni odšla ali v Izrael, nekaj se jih je ustalilo na Hrvaškem. Zelo malo pa se jih je vrnilo v rodne kraje, torej v Mursko Soboto, Lendavo ali v sosednja madžarska mesta oz. vasi. Že zaradi tega, saj dejansko več niso imeli nič. Vse so jim odvzeli, bili so izropani, nepremičnine pa močno poškodovane ali pa so se v njih ustalili drugi.

Kako je v Mariboru, pa žal ne vem. Je mariborska sinagoga pred sv. vojno sploh opravljala sakralno funkcijo?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

bXbird ::

Najprej hvala za odgovor opeter.

Prav imaš, Židov je res malo v Sloveniji (po mojih informacijah še največ v Murski Soboti in Lendavi), pri tej anketi gre bolj za percepcijo ohranjenja židovske kulture. Sem sprva želel opravit kar intervju z določeno gospo ker bi na ta način dobil zelo verodostojne podatke, pa ga je kljub osebnim poznanstvom in zagotovilu o anonimnosti zavrnila.

Če se komu zdi anketa na kakršenkoli način a priori pristranska se opravičujem, ampak je težko dobit neke oprijemljive rezultate. Ravno s tem namenom sem pustil spodaj okvirček v katerega lahko napišete svoje mnenje.

Glede mariborske sinagoge pa kaj bolj konkretnega od Wikipedije žal nisem našel.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bXbird ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anketa o mobilnih tehnologijah in vplivu na družbo

Oddelek: Šola
51994 (1849) Phantomeye
»

Anketa Fobije

Oddelek: Loža
51123 (357) Unknown_001
»

Anketa - prosim za sodelovanje

Oddelek: Šola
61457 (1278) carcar
»

Psihologija spletne trgovine

Oddelek: Šola
101642 (1147) poweroff
»

potovanja-anketa

Oddelek: Šola
71245 (1041) mojca_v

Več podobnih tem