Forum » Operacijski sistemi » blue screen
blue screen
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Imam windows 7, sedaj sem formatiral in hotel sem namestiti windows xp professional sp 3. Ispisalo mi je blue screen.
Hvala za pomoč.
Lp Miha
Imam windows 7, sedaj sem formatiral in hotel sem namestiti windows xp professional sp 3. Ispisalo mi je blue screen.
Hvala za pomoč.
Lp Miha
- zavaroval slike: bluefish ()
bobby ::
ali imas v biosu nastavljeno ide ali ahci?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
bobby ::
in bi delil z nami tvoje ugotovitve, kaj je bilo narobe?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
kduh ::
Tudi sam imam problem z blue screenom. Ko računalnik hočem zagnati se mi, ampak ne vedno pojavi blue screen.
Izpiše napako:
0x0000007E
0x0000005
0x83208EB0
0x80D86890
0x80D86470
Na novo sem že namestil driverje za grafično, ampak še stalno mi ga meče ven.
Izpiše napako:
0x0000007E
0x0000005
0x83208EB0
0x80D86890
0x80D86470
Na novo sem že namestil driverje za grafično, ampak še stalno mi ga meče ven.
Skyman ::
Lep pozdrav!
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj opisal mojo tezavo... in sicer gre za blue screen ko se prizge racunalnik in ko mi nalaga windows 7 se pred zagonom pojavi blue screen v safe mode priden normalno brez kakorkoli tezav za odgovore se vam zahvaljujem
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj opisal mojo tezavo... in sicer gre za blue screen ko se prizge racunalnik in ko mi nalaga windows 7 se pred zagonom pojavi blue screen v safe mode priden normalno brez kakorkoli tezav za odgovore se vam zahvaljujem
logit ::
Bi bilo najbolje da slikaš modri zaslon in pogooglaš napako ali kar tu prilimaj sliko.
Drugače se pa prvo testira ram z memtestom in disk s kakšnim programom kot je HD Tune.
Drugače se pa prvo testira ram z memtestom in disk s kakšnim programom kot je HD Tune.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screen med zagonom ali namestitvijo OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1121) | ST-777 |
» | Računalnik se resetira (forever)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1398) | GTX970 |
» | Čuden zagon in počasen BIOS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9697 (8673) | Amadeuss |
» | menjava strojne opreme, sistem se ne zaženeOddelek: Operacijski sistemi | 630 (531) | vres.ales |
» | nov prenosnik - vrgel BLUE SCREEN!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1529) | xteakwondox |