Forum » Pomoč in nasveti » Zaklenjeni Win xP
Zaklenjeni Win xP
wechta ::
Čao, imam problem, prvič, in ga ne znam rešiti:
Služben komp sem si prinesel domov. In ker sem ga hotel povezati v domačo mrežo, sem spremenil network grupo. ampak sedaj pa hoče username pa password. Stari pass ne dela več, drugega pa itak ne vem ali sem ga sploh kdaj imel ali kaj...
Kako sedaj pridem v windows, kako rešim ta problem???
hvala!
Služben komp sem si prinesel domov. In ker sem ga hotel povezati v domačo mrežo, sem spremenil network grupo. ampak sedaj pa hoče username pa password. Stari pass ne dela več, drugega pa itak ne vem ali sem ga sploh kdaj imel ali kaj...
Kako sedaj pridem v windows, kako rešim ta problem???
hvala!
fosil ::
Verjetno si bil v službi v domeni. To moraš sedaj spremenit na workgroup.
Aja, pa če ne moreš mimo začetnega zaslona z geslom, samo pritisni ESC in potem v nadzorni plošči spremeni na workgroup.
Aja, pa če ne moreš mimo začetnega zaslona z geslom, samo pritisni ESC in potem v nadzorni plošči spremeni na workgroup.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
ABX ::
Hiren'cBoot CD in resetiraj lokalno Admin geslo.
Če si bil član domene ne moreš več nič, nazaj v službo in naj ti to rešijo majstri.
Če si bil član domene ne moreš več nič, nazaj v službo in naj ti to rešijo majstri.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
sandmat ::
vrni komp ker je na reverz! :D
malo heca sicer ampak, zakaj ne bi kr sformatiral zadeve? ni lepšega kot čist sistem :)
malo heca sicer ampak, zakaj ne bi kr sformatiral zadeve? ni lepšega kot čist sistem :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sandmat ()
ABX ::
ah shit, no sluzbo sm pustu tko da to odpade. Kaj pa je to Hiren'cBoot CD?
http://lmgtfy.com/?q=hiren%27s+boot+cd
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
wechta ::
Ahahaaa, thnx ABX, res sm lamer :P
@sandmat ni sans da karkol vracam, dokler oni men vse ne poravnajo ;)
@sandmat ni sans da karkol vracam, dokler oni men vse ne poravnajo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6314 (5466) | jedateruk |
» | Administratorske praviceOddelek: Operacijski sistemi | 2727 (1711) | erkgheoruugh |
» | Windows 7 64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 2851 (2083) | Duhec |
» | zagon računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2177 (2102) | mera |
» | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2515 (2515) | McMallar |