Forum » Programiranje » [Javascript] Problem z <sub>
[Javascript] Problem z <sub>
jeryslo ::
Pozdravljeni!
Imam problem z flot knjižnico. Bom kar podal link do mojega vprašanja, ki sem ga postavil na google groups pod uradno temo flot graphs:
Link do problema
Tam mi namreč nobeden ni odgovoril, predvidevam ker je to bolj problem, ki zadeva javascript, kot pa sam projekt flot. Bom pa še nakratko napisal v slo.:
V legendo sem dodal T_d, tako da sem uporabil:
Toda potem, ko se uporabnik premika skozi graf, se v legendi spreminja funkcijska vrednost s pomočjo tega stavka:
Problem je, da zdaj še zraven izpiše v grafu pod legeno namesto T_d, kot T
Imam problem z flot knjižnico. Bom kar podal link do mojega vprašanja, ki sem ga postavil na google groups pod uradno temo flot graphs:
Link do problema
Tam mi namreč nobeden ni odgovoril, predvidevam ker je to bolj problem, ki zadeva javascript, kot pa sam projekt flot. Bom pa še nakratko napisal v slo.:
V legendo sem dodal T_d, tako da sem uporabil:
var j = "d"; j = j.sub();
Toda potem, ko se uporabnik premika skozi graf, se v legendi spreminja funkcijska vrednost s pomočjo tega stavka:
legends1.eq(i).text(series.label.replace(/=.*/, "= " + y.toFixed(2) + "°C"));
Problem je, da zdaj še zraven izpiše v grafu pod legeno namesto T_d, kot T
<sub>d</sub>].
- spremenil: jeryslo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davčne blagajne (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Programiranje | 334345 (74348) | Macketina |
» | [Python + pyplot] Scatter plot in barve posameznih točkOddelek: Programiranje | 1090 (1031) | Raptor F16 |
» | Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8655 (6633) | joker16_7 |
» | Največje računalniške napake v zgodoviniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16098 (12725) | MrStein |
» | Problem s CSSji v Internet Explorerju ...... podpira ma ne dela oz. dela na polOddelek: Izdelava spletišč | 1454 (1281) | njok |