Forum » Zvok in slika » 42LG5500 problem
42LG5500 problem
dtriller ::
Ker sem že vse poskusil in sem obupal, se obračam na vašo pomoč!
Imam LCD TV 42LG5500 in ko sem v meniju spreminjal nastavitve jezika so se pojavile čudne črke (ne vem kateri jezik je to). Sedaj, ko hočem v meniju nastaviti jezik v prvotno stanje (Slovenija) oz. bi rad povrnil v tovarniške nastavite, grem v meni, nato možnosti in tukaj se pojavi težava, ko hočem izbrati možnosti mi ekran ostane črn in ne deluje več. Ponovno se pojavi slika, ko televizijo izklopim iz elektrike in ponovno vklopim!
Jezik sem spreminjal, ker sem nekje na forumu zasledil, da naj bi se potem dalo razvrščati digitalne programe
upam, da ima kdo rešitev za moj problem
Imam LCD TV 42LG5500 in ko sem v meniju spreminjal nastavitve jezika so se pojavile čudne črke (ne vem kateri jezik je to). Sedaj, ko hočem v meniju nastaviti jezik v prvotno stanje (Slovenija) oz. bi rad povrnil v tovarniške nastavite, grem v meni, nato možnosti in tukaj se pojavi težava, ko hočem izbrati možnosti mi ekran ostane črn in ne deluje več. Ponovno se pojavi slika, ko televizijo izklopim iz elektrike in ponovno vklopim!
Jezik sem spreminjal, ker sem nekje na forumu zasledil, da naj bi se potem dalo razvrščati digitalne programe
upam, da ima kdo rešitev za moj problem
Rippy ::
Si poskusil s factory reset ? V tehničnih navodilih bi moral biti opisan postopek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()
dtriller ::
sploh ne morem priti do njih, ko izberem options, postane ekran črn in nič ne deluje dokler ne odklopim iz elektrike in ponovno vklopim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi ne delujeOddelek: Strojna oprema | 2211 (1680) | buttcrack |
» | Sleep modeOddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1232) | PerUser |
» | Nastavitev Lan omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1694) | Gapi |
» | PROBLEM PRI VKLOPU Philips 42PFL7603DOddelek: Zvok in slika | 6804 (6642) | hodu63 |
» | priklop lcdOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (744) | amigo_no1 |