Forum » Konzole » Ipod touch firmware
Ipod touch firmware
koro13 ::
V roke sem dobil ipod touch, ki ima firmware 2. 2, bo kaj narobe če ga updatam na verzijo 4. 2? Tam ko pritisneš v itunes na update? Je varno ali se lahko zaklene?
- polepsal: Gandalfar ()
Mavrik ::
V roke sem dobil ipod touch, ki ima firmware 2.2, bo kaj narobe če ga updatam na verzijo 4.2? Tam ko pritisneš v itunes na update? je varno ali se lahko zaklene?
Kaj bi se pa lahko zaklenilo? Saj nima SIM kartice. Komot lahko updataš. (Aja, morda ne boš mogel več piratskih programov uporabljat ;) )
The truth is rarely pure and never simple.
Jih prijatelj nima - ni tako napreden :P
Kaj pa firmware - 3.1.2 kje bi lahka to dobu.
Sprašujem zato, ker se mi je tako zaklenil iphone!
Kaj pa firmware - 3.1.2 kje bi lahka to dobu.
Sprašujem zato, ker se mi je tako zaklenil iphone!
itak37 ::
Za 4.2 mislim da obstaja samo tethered jailbreak zaenkrat (potrebno jb-jat pri vsakem zagonu), tako da ce potrebujes JB, upgrade-aj na 4.1.
Sem kr navaed upgrade nardil pa trenutn free aps, sej bo lastnik tega ipoda (moj frend), kupil itunes kartice v avstriji.
ČŠ
Kdaj se bo dal na 4.2 jailbreakat?
ČŠ
Kdaj se bo dal na 4.2 jailbreakat?
Za aplikacije ti ni treba kupovat v tujini kartic, saj AppStore deluje v sloveniji. Samo kreditno naj vpiše.
Pa 4.2 se že zdaj da Jailbreakat, čeprav ne razumem zakaj točno bi to rabil na iPodu, saj ti ne prinese nobene pametne prednosti-
Pa 4.2 se že zdaj da Jailbreakat, čeprav ne razumem zakaj točno bi to rabil na iPodu, saj ti ne prinese nobene pametne prednosti-
Samo vprašam za iphone tudi, ker ga bo kupil tudi eden izmed prijateljev - 4-tko.
Hvala
LP
Hvala
LP
Am, ODKLENITI (torej to, da lahko daš v njega poljubno SIMko) ga je precejšenj problem in vedno znova imaš težave s tem da se ti zaklene pri posodobitvah. Tako da naj se prepriča, da kupi ODLKENJENEGA.
JAILBREAKNIT se ga da, samo mora biti vedno priklopljen na računalnik ob zagonu (moraš ga vedno znova jailbreaknit), drugače ti en kup aplikacij noče delati.
V glavnem, ne prvo in ne drugo se ne izplača pretirano.
JAILBREAKNIT se ga da, samo mora biti vedno priklopljen na računalnik ob zagonu (moraš ga vedno znova jailbreaknit), drugače ti en kup aplikacij noče delati.
V glavnem, ne prvo in ne drugo se ne izplača pretirano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenejši iPod touch, odslej s kameroOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13623 (11252) | Furbo |
» | iPhone Touch in JailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 1589 (1235) | z3ro |
» | Apple TV, iOS 4.1Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16402 (15146) | lurker |
» | Iphone odklep v LjubljaniOddelek: Mobilne tehnologije | 3000 (2581) | andej |
» | iphone pomoč prosimOddelek: Mobilne tehnologije | 2135 (1730) | PINki |