Forum » Elektrotehnika in elektronika » prenos številk iz SE P910 na Samsung Galaxy S
prenos številk iz SE P910 na Samsung Galaxy S
S.Dreamliner ::
pozdravljeni,
moj telefon je popolnoma iztrošen, zato sem si kupil novega. nisem ga še prižigal, pa vendar bi rad podatke (številke, maile, itd) prenesel na nov telefon.
star telefon: sonny ericsson P910
nov telefon: samsung galaxy s
zanima me, ali ima kdo kako idejo, s pomočjo katerega programa bi lahko to najbolj enostavno izvedel?
LP, M.
moj telefon je popolnoma iztrošen, zato sem si kupil novega. nisem ga še prižigal, pa vendar bi rad podatke (številke, maile, itd) prenesel na nov telefon.
star telefon: sonny ericsson P910
nov telefon: samsung galaxy s
zanima me, ali ima kdo kako idejo, s pomočjo katerega programa bi lahko to najbolj enostavno izvedel?
LP, M.
telexdell ::
Za telefonske številke najlažje s sinhronizacijo podatkov z npr. Outlook-om. Poštna sporočila pa verjetno imaš na nekem poštnem strežniku. Če jim tam spremeniš oznako v "neprebrano" se ti bodo verjetno prenesla na nov telefon.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov SGS4 - nujnoOddelek: Mobilne tehnologije | 2305 (1243) | Bye |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12470 (7739) | BladE_ |
» | Prenašanje SMS-ovOddelek: Mobilne tehnologije | 4528 (3862) | manuelca :) |
» | Kopiranje imenika SE --> NokiaOddelek: Mobilne tehnologije | 3595 (3528) | -ziga- |
» | Simobilove zakljenjene slikeOddelek: Mobilne tehnologije | 1485 (1041) | Good Guy |