Forum » Omrežja in internet » Domače WI-FI omrežje
Domače WI-FI omrežje
Bezukhoff ::
'čer,
Torej, ker si v kratkem kanim vzpostaviti v svojem stanovanju brezžično omrežje, potrebujem od vas znalcev par nasvetov. Sem na T2-ju, 10/1 povezava, kupiti pa moram kaj:
1. Router (razmišljam o tem modelu)
ali
2. Dostopno točko (razmišljam o tem modelu)
saj bi rad na stacionarcu imel glaven dostop do neta, na prenosniku pa wireless. Skratka, zanima me ves info, ki mi ga lahko predočite.
Thanks!
Torej, ker si v kratkem kanim vzpostaviti v svojem stanovanju brezžično omrežje, potrebujem od vas znalcev par nasvetov. Sem na T2-ju, 10/1 povezava, kupiti pa moram kaj:
1. Router (razmišljam o tem modelu)
ali
2. Dostopno točko (razmišljam o tem modelu)
saj bi rad na stacionarcu imel glaven dostop do neta, na prenosniku pa wireless. Skratka, zanima me ves info, ki mi ga lahko predočite.
Thanks!
- spremenil: Bezukhoff ()
Bezukhoff ::
Pozdravljeni,
Skratka, odločil sem se za nakup tegale routerja, saj kolikor sem bral reviews, bo za moje potrebe (50 kvadratnih metrov stanovanjske površine, občasno torrentovanje enkrat mesečno, ...) več kot dovolj.
V bistvu me zanima, če je tukaj kdo od uporabnikov, ki si lasti naveden model ter kakšne so vaše izkušnje z njim.
Thanks!
Skratka, odločil sem se za nakup tegale routerja, saj kolikor sem bral reviews, bo za moje potrebe (50 kvadratnih metrov stanovanjske površine, občasno torrentovanje enkrat mesečno, ...) več kot dovolj.
V bistvu me zanima, če je tukaj kdo od uporabnikov, ki si lasti naveden model ter kakšne so vaše izkušnje z njim.
Thanks!
WamPIRe- ::
Sicer ga nimam ampak pomoje bo za tvoje potrebe več kot dovolj... Najbrž bi že bil modem z WLANom dovolj :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seagate predstavil najtanjši zunanji diskOddelek: Novice / Diski | 9532 (7339) | Jst |
» | Linksys WRT610N V2 in multicastOddelek: Omrežja in internet | 2145 (1118) | staher |
» | Nakup napajalnika za SLIOddelek: Kaj kupiti | 1531 (1344) | FrancBula |
» | LG L226WT "22Oddelek: Strojna oprema | 2548 (1822) | planetparty |
» | 19 palični LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 1034 (990) | iskra |