Forum » Pomoč in nasveti » Izklop monitorja na prenosniku?
Izklop monitorja na prenosniku?
Poldy ::
Na prenosniku imam na novo naložen Win 7, vse deluje kot bi moralo razen tega - če v power management nastavim izklop monitorja po 5ih minutah, se ta takrat za sekundo izklopi, potem pa ponovno vklopi.
Problem ostaja ob čisti inštalaciji, ko naložim najnovejše gonilnike, ko spremenim vse nastavitve kar jih je v power managerju oz nekaj podobnega, ko izklopim touchpad, wireless itd.
Za foro sem si inštaliral "nircmd", z njim prav tako ne morem ugasniti monitorja - zgodi se enako kot sem opisal zgoraj.
Fukcija izklopa mi je zelo pomembna, če pa prenosnik enostavno zaprem, se preveč segreva oz. ta rešitev mi ni všeč.
Ima kdo kakšno idejo?
Problem ostaja ob čisti inštalaciji, ko naložim najnovejše gonilnike, ko spremenim vse nastavitve kar jih je v power managerju oz nekaj podobnega, ko izklopim touchpad, wireless itd.
Za foro sem si inštaliral "nircmd", z njim prav tako ne morem ugasniti monitorja - zgodi se enako kot sem opisal zgoraj.
Fukcija izklopa mi je zelo pomembna, če pa prenosnik enostavno zaprem, se preveč segreva oz. ta rešitev mi ni všeč.
Ima kdo kakšno idejo?
harvey ::
Pa zakaj so ljudje tako skrivnostni, da ne povedo niti osnovnega modela prenosnika in potem pričakujejo, da rešitev padla iz neba.
Jih je morda Pirc-Musarjeva že čisto sfaširala, da ta podatek sodi med osebne podatke in je iz tega možno odkriti lastnika, ugotoviti v kateri plačilni razred spada ipd.
on topic
- za tako obnašanje je možnih kup primitivnih zadev
Lahko poskusiš Monitor Off Utility
Jih je morda Pirc-Musarjeva že čisto sfaširala, da ta podatek sodi med osebne podatke in je iz tega možno odkriti lastnika, ugotoviti v kateri plačilni razred spada ipd.
on topic
- za tako obnašanje je možnih kup primitivnih zadev
Lahko poskusiš Monitor Off Utility
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapreti buit-in monitor in ohranit zunanji monitor odprtOddelek: Programska oprema | 1055 (933) | Assass1n |
» | Ugašanje laptopa med renderiranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1320) | ncc2000 |
» | V hibernaciji prenosnik izgubi povezavo v internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1773) | t3hn0 |
» | Dell prenosnik izklop monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1197 (265) | Paramedic |
» | nadzor prenosnikaOddelek: Programska oprema | 1217 (1154) | Xplicit |