Forum » Omrežja in internet » Facebook - vprašanja
Facebook - vprašanja
boom ::
Zivjo!
Imam dve skupini na Facebooku. Zanima me...
- kako lahko skrijem za goste SLIKE. Če bi si želeli ogledati slike bi se morali pridružit skupini.
- kako se uredi, da vsakemu, ki se pridruži dobi možnost povabila recimo najmanj 5 prijateljev.
Če si kdo lasti kakšno skupino in želi mogoče izmenjavo vabil me lahko kontaktira na: domen86@gmail.com
Hvala za odgovor!
lp
Imam dve skupini na Facebooku. Zanima me...
- kako lahko skrijem za goste SLIKE. Če bi si želeli ogledati slike bi se morali pridružit skupini.
- kako se uredi, da vsakemu, ki se pridruži dobi možnost povabila recimo najmanj 5 prijateljev.
Če si kdo lasti kakšno skupino in želi mogoče izmenjavo vabil me lahko kontaktira na: domen86@gmail.com
Hvala za odgovor!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaslužek preko fb skupine - PrometOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1183) | hipertija |
» | Facebook stran z neprimerno vsebinoOddelek: Pomoč in nasveti | 2050 (1833) | SimplyMiha |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 17996 (4705) | Malcolm_Y |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4513 (4352) | Grega_K |
» | Izredno počasna domača skupina v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1456) | SLO_Matej |