Forum » Konzole » wii mikrofon + usb loader?
wii mikrofon + usb loader?
OK.d ::
-dedek mraz bo letos prinesel mikrofon, zdaj me pa zanima kako imate rešeno, da je poleg mikrofona priklopljen preko usb loaderja še zunanji disk
-kakor sem sam probal zgornji usb (wii postavljen horizontalno) ne podpira ne mikrofona ne diska
-ko sem pa na spodnji usb priklopil hub pa ni potem delalo nič-je pa bil pa hub brez dodatnega napajanja
-edino kar mi je uspelo, da je zadeva delovala preko dvd-ja-igra in direktno priklopljenega mikrofona na spodnjem usb-ju
-kako imate drugi rešeno tako situacijo?
-kakor sem sam probal zgornji usb (wii postavljen horizontalno) ne podpira ne mikrofona ne diska
-ko sem pa na spodnji usb priklopil hub pa ni potem delalo nič-je pa bil pa hub brez dodatnega napajanja
-edino kar mi je uspelo, da je zadeva delovala preko dvd-ja-igra in direktno priklopljenega mikrofona na spodnjem usb-ju
-kako imate drugi rešeno tako situacijo?
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oprema za snemanje vokalaOddelek: Zvok in slika | 1978 (1422) | AtaStrudl |
» | Optimizacija prenosnika HP Z Book 15 i7Oddelek: Strojna oprema | 1570 (1399) | Qushaak |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11956 (7222) | stumf |
» | Katere 5.1 slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2919 (2421) | Bananovec |
» | [M-XXXX] Test Asus EEE 900Oddelek: Strojna oprema | 2051 (1691) | Zero One |