Forum » Pomoč in nasveti » Geforce go 7600 in Blue Screen
Geforce go 7600 in Blue Screen
peaks ::
Na prenosniku sem delal update internet explorerja, ker je bila gor še šestka. Ko se je rebootal comp, pa se je pojavil moder ekran. :S
Od sedaj naprej se pri zagonu redno restarta, pred tem pa pojavi blue scr. Vsake toliko čas pride čez in potem deluje normalno. V safe modeu seveda tudi pridem čez...
Ugotovil sem, da če disablam grafično, naloži winse xp normalno. Preden sem pa do tega prišel sem pa med drugim kombinirano izvedel še naslednje akcije:
-obnovitev sistema pred posegom
- naložil sp3, IE...
-odstranil driverje od grafične, instaliral nove...Ekran je pa še vedno moder.
Je lahko kakšna štala v registru, pa bi format rešil zadevo, mogoče če bi dal gor 7ko ? Ali je šla grafa v pokoj in s tem nt_book, pa se je brez veze slepit?
Na blue scr. ne vem točno kaj napiše, ker ga nimam pri sebi..., vem da ni nič konkretnega...ko pridem domov lahk preverim...
hvala
Od sedaj naprej se pri zagonu redno restarta, pred tem pa pojavi blue scr. Vsake toliko čas pride čez in potem deluje normalno. V safe modeu seveda tudi pridem čez...
Ugotovil sem, da če disablam grafično, naloži winse xp normalno. Preden sem pa do tega prišel sem pa med drugim kombinirano izvedel še naslednje akcije:
-obnovitev sistema pred posegom
- naložil sp3, IE...
-odstranil driverje od grafične, instaliral nove...Ekran je pa še vedno moder.
Je lahko kakšna štala v registru, pa bi format rešil zadevo, mogoče če bi dal gor 7ko ? Ali je šla grafa v pokoj in s tem nt_book, pa se je brez veze slepit?
Na blue scr. ne vem točno kaj napiše, ker ga nimam pri sebi..., vem da ni nič konkretnega...ko pridem domov lahk preverim...
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podlih osem in Povratnik že ušla na internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24001 (19010) | Machete |
» | Simple PrintscreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1454) | Excalibrus |
» | Nakup telefona :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19714 (15978) | BCSman |
» | i5 2500K pomoc prosimOddelek: Strojna oprema | 5983 (4168) | Janac |
» | RAčunalnik se samodejno restarta!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1929 (1465) | maxsustar |