Forum » Pomoč in nasveti » Prevleka za svetleč ekran
Prevleka za svetleč ekran
MasterSPi ::
Zivjo!
Zanima me, če je že kdo slišal oz. ve kje se da kupiti nekakšno prevleko ali folijo za svetleč(brightview) ekran na prenosniku, ker se svetloba nenormalno veliko odbija in je kot zrcalo kar me je začelo zelo motiti (prej sem imel antiglare). Mogoče obstaja kakšna druga rešitev?
PS: Ubistvu nisem vedel kam naj uvrstim tole temo, ker ne velja sam za prenosnike ampak pride prav tudi za LCD ekrane...
Hvala vnaprej za pomoč!
Zanima me, če je že kdo slišal oz. ve kje se da kupiti nekakšno prevleko ali folijo za svetleč(brightview) ekran na prenosniku, ker se svetloba nenormalno veliko odbija in je kot zrcalo kar me je začelo zelo motiti (prej sem imel antiglare). Mogoče obstaja kakšna druga rešitev?
PS: Ubistvu nisem vedel kam naj uvrstim tole temo, ker ne velja sam za prenosnike ampak pride prav tudi za LCD ekrane...
Hvala vnaprej za pomoč!
I dont wanna talk to you I just want BANG BANG BANG!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ekran na prenosnikih (kocke?) - mat/glossy?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5846 (4888) | fujtajksel |
» | Poškodovan enkranOddelek: Pomoč in nasveti | 1702 (1560) | #000000 |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8872 (6718) | Zheegec |
» | LCD ekrani v prenosnikih, njihova kvalitetaOddelek: Strojna oprema | 1180 (991) | solatko |
» | zaščita prenosnika med transportomOddelek: Kaj kupiti | 1516 (1348) | flipflop |