Forum » Programska oprema » Grafični zamiki
Grafični zamiki
zvejr ::
Pozdravljeni
Na mojem noven prenosniku (packard bell) se mi pojavljajo 1-3sec grafični zamiki (slika zamrzne za 3 sec)in prav nimam nobene ideje več kaj bi lahko naredil.
Kupil sem računalnik,probal igro(wow)s privzetim sistemom 1-3sec zamik
Izbrisal originalni os(Win7home basic)ter naložil win7 ultimate zopet 1-3zamik
Naložil prav nove driverje za grafično ATI HD4650 1-3sec zamiki
To je prenosnik packard bell in ima prav isto grafično kot moj drugi-stari računalnik,le da stari nima prav nobenih problemow oz.zamikov pri igranju.(ne glede na low-medium-high nastavitev pri detajlih)
Ne vem več kaj bi,aja to je že drugi popolnoma enak računalnik,ki sem ga prinesel s trgovine,ker mi pri prvem ni deloval mikrofon in ima prav popolnama enak problem s tem...
Če ima kdo kako idejo bi res bil hvaležen.
Na mojem noven prenosniku (packard bell) se mi pojavljajo 1-3sec grafični zamiki (slika zamrzne za 3 sec)in prav nimam nobene ideje več kaj bi lahko naredil.
Kupil sem računalnik,probal igro(wow)s privzetim sistemom 1-3sec zamik
Izbrisal originalni os(Win7home basic)ter naložil win7 ultimate zopet 1-3zamik
Naložil prav nove driverje za grafično ATI HD4650 1-3sec zamiki
To je prenosnik packard bell in ima prav isto grafično kot moj drugi-stari računalnik,le da stari nima prav nobenih problemow oz.zamikov pri igranju.(ne glede na low-medium-high nastavitev pri detajlih)
Ne vem več kaj bi,aja to je že drugi popolnoma enak računalnik,ki sem ga prinesel s trgovine,ker mi pri prvem ni deloval mikrofon in ima prav popolnama enak problem s tem...
Če ima kdo kako idejo bi res bil hvaležen.
zvejr ::
No za vse,ki bi mogoče imele isti ali podoben primer...kriv ju bill trdi disk,ki je is neznanega vzroka začel "štekat"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje prenosnika...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1890) | Xserces |
» | Prenosnik se več ne prižge...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1158) | Stupo |
» | (Realtek) High Definition Audio Device - (Kako vključiti ANALOGNI izhod)Oddelek: Programska oprema | 1131 (1098) | Jaffa |
» | TV--problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1059 (947) | Scorpia |
» | Prenosniki Packard bellOddelek: Kaj kupiti | 2936 (2870) | Caligula |