Forum » Pomoč in nasveti » Kako dobiti nazaj podatke iz poškodovane oz nedolujoče VMware virtualke NUJNO!!!!
Kako dobiti nazaj podatke iz poškodovane oz nedolujoče VMware virtualke NUJNO!!!!
brinovcek ::
Pozdravljeni,
Zanima me če kdo ve kako bi dobil nazaj podatke ali popravil virtualni disk, saj se mi noče več virtualka prižgati ker sem jo jo pred tem izklopil tako da sem ubil proces za VMware :S
Prosim če mi lahko kako pomagate saj imam gor seminarsko nalogo ( postavljene strežnike) ki sem jo delal 1 teden in jo bom moral oddati v začetku tedna. Prosim za pomoč nujno !!! :S :S
Zanima me če kdo ve kako bi dobil nazaj podatke ali popravil virtualni disk, saj se mi noče več virtualka prižgati ker sem jo jo pred tem izklopil tako da sem ubil proces za VMware :S
Prosim če mi lahko kako pomagate saj imam gor seminarsko nalogo ( postavljene strežnike) ki sem jo delal 1 teden in jo bom moral oddati v začetku tedna. Prosim za pomoč nujno !!! :S :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 7075 (6592) | Buggy |
» | Windows Server 2008 R2 na vmwareOddelek: Operacijski sistemi | 2160 (1914) | _Dejan_ |
» | Kako ugotovim, če sistem podpira 64 bit OS (Visto x64)Oddelek: Operacijski sistemi | 1469 (1353) | Andrejcek |
» | Izšel VirtualBox 1.6.4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10476 (6923) | kriko1 |
» | Command prompt v winxpOddelek: Operacijski sistemi | 994 (886) | andrej |