» »

Glasbeni stolp na računalnik

Glasbeni stolp na računalnik

kratos ::

Lep pozdrav
Torej zanima me če se da vse glasbene stolpe priključit na računalnik da bi jih imel kot zvočnike tudi na računalniku, ali potrebujem kakšen dodaten kabel ? in na kaj vse moram gledat pri nakupu glasbenega stolpa ? Aja pa še če kdo ve za kakšen zmogljiv glasbeni stolp v rangu med 100-200€ ker se sam na to zelo malo spoznam, vrtel bi se pa večinoma reggae, ska,... tako da bi bil zaželjen dober wuferček.
Hvala za odgovore!

PacificBlue ::

PacificBlue ::

drgac se na stolpe ne spoznam kaj dosti, sem pa ze slisal Philipsovega in ima "kvaliteten" bas, npr. tale je v tem rangu:

http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/...

echoman ::

Imamo že nekaj let enega izmed Sony-jev in je kar kvaliteten. Najprej je bil postavljen v dnevni sobi kot radio in cd predvajalnik, pred kratkim je zavzel mesto v moji sobi. Če bi bil ravno pred nakupom novega, bi izbral tega (pazi, za tak denar lahko dobiš 5.1 zvočnike z 600W izhodno močjo) ali pa tega. Po opisu, ima prvi tudi bass boost funkcijo. Kabel, ki ga je predlagal PacificBlue bo vredu, le prej se prepričaj, da ima glasbeni stolp tak vhod.

kratos ::

potem se mi pa že res velik bol splača kupit en hud 2.1 oz. 5.1 sistem z wuferjem s tem imam pa tud uprašanje če se da povezat recimo ipoda shuffle na zvočnik z 3.5mm činčem ?
Edit: Kaj pa če bi kupil wufer posebej pa zvočnike posebej, bi kej pametnega naredu s tem?
recimo:
http://www.mimovrste.com/artikel/134004...
ter neke normalne zvočnike tud za kašnih 50EUR potem se pa sam priklop use skup in vključi v pc in predvidevam da bi s tem pridobil dobre base + dober zvok ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

Janac ::

ja +ojačevalec cca.100 eur (uzamš kšn avtoradio)
drgač ap neki tazga:http://www.mimovrste.com/artikel/190004...

echoman ::

Če imaš na voljo dovolj denarja, ti priporočam tole http://www.mimovrste.com/artikel/114034... . Glede povezovanja z iPod Shuffle pa nevem ;)

kratos ::

Kaj pa če bi zvezal (če se da)
tale wufer:
http://www.mimovrste.com/artikel/134004...
ter tele zvočnike:
http://www.mimovrste.com/artikel/121003...

Skup bi me pršlo tam 140-150 EUR in wufr ter zvočniki so za svoj denar odlični, tako da ni nikjer kej tazga v skupni ponudbi s tako ceno in semizdi da bi kar dobr sistem tole bil ali ne ?

Janac ::

ti rabš ojačevalec potem bi se pa dalo ;)

zagi123 ::

Neverjetno, koliko debilnih uporabnikov je v tej temi. Ko ste že taki poznavalci audia, bi lahko razlikovali vsaj med aktivnim in pasivnim zvočnikom, ter o obstoju tudi drugih zvočnikov kot samo jogurtovi lončki, pardon, Logitech.

Aleš pt ::

Kupiš rabljeno komponento iz bolhe npr Sony , technics itd . Pa še ene zvočnike 2* 120 in je čez glavo preveč. Če hočeš kakovosten zvok , in močne base , tejle stolpi nevem če imajo vsi za regulacijo bass, treble.

jRk0 ::

pa se vedno si bo z logitech zvocniki naredil vec boljsega kot s tistim kar je sam skup povezal (sony + mac audio, yeah!)
You fuck up once, you loose two teeth.

zagi123 ::

Haha, tudi res. Z Logitechi vsaj ne bi potreboval še dva ojačevalca, lol. Mimovrste+prvi izdelek iz kategorije "z nižjo ceno naprej" dela svoje :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katere zvočnike kupiti

Oddelek: Zvok in slika
164556 (4242) leti123456
»

ojačevalnik in zvočniki---> pomoč

Oddelek: Zvok in slika
184430 (2693) Primoz16
»

Kateri stolp za 200€

Oddelek: Zvok in slika
184487 (4087) mtej_ko
»

5.1 sistem + stereo za PC

Oddelek: Zvok in slika
61445 (1405) nobodyelse
»

Glasbeni stolp [nakup]

Oddelek: Kaj kupiti
143089 (2718) 5er-->

Več podobnih tem