Forum » Programiranje » Codelite: Strupen IDE za C/C++ etc
Codelite: Strupen IDE za C/C++ etc
Brane2 ::
Codelite
osnovna stran: Codelite
Friggin hell. Kako to, da nihče ne ve za to zadevo ?
Code::Blocks-ova alternativa. Podobno kompleksen, le da veliko hitrejši in s kar nekaj več možnostmi, ki sem jih doslej pogrešal.
No, nisem se imel več priložnosti hecati zadevo, a sedaj, po 10 minutah sem kar nekako vzhičen...
Priporočam.
osnovna stran: Codelite
Friggin hell. Kako to, da nihče ne ve za to zadevo ?
Code::Blocks-ova alternativa. Podobno kompleksen, le da veliko hitrejši in s kar nekaj več možnostmi, ki sem jih doslej pogrešal.
No, nisem se imel več priložnosti hecati zadevo, a sedaj, po 10 minutah sem kar nekako vzhičen...
Priporočam.
On the journey of life, I chose the psycho path.
- spremenil: Brane2 ()
Iskanje na ST ne najde ene reference nanjo.
No, sedaj p prvih vtisih počasi prihaja tudi streznitev.
Stvar je luštnejša od CodeBlocksa a še vedno zasnovana na wxWorksu in še vedno se odpiranje zadev velikosti Linux kernela vleče ko šmrkelj.
Saj enkrat ko je odprt, stvar šiba, samo skeniranje ob odpiranju pa traaaaja.
No, sedaj p prvih vtisih počasi prihaja tudi streznitev.
Stvar je luštnejša od CodeBlocksa a še vedno zasnovana na wxWorksu in še vedno se odpiranje zadev velikosti Linux kernela vleče ko šmrkelj.
Saj enkrat ko je odprt, stvar šiba, samo skeniranje ob odpiranju pa traaaaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
No, po drugi strani pa se Codelite vsaj ne praviloma sesuje ob odpiranju kernela, kot se CodeBlocks ( 30+ k datotek ).
Pa ko je stvar enkrat poskenirana, potem bistveno lepše dela- več je avtomatizmov...
Me like it...
Pa ko je stvar enkrat poskenirana, potem bistveno lepše dela- več je avtomatizmov...
Me like it...
snow ::
QtCreator & notepad++ i like ;)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
AFAICS ni ravno univerzalna zadeva, ampak fajn je vedet.
Če bom kdaj delu detonator za bombo z user-friendly GUIjem, zakaj se matrat z vi-jem ?
Če bom kdaj delu detonator za bombo z user-friendly GUIjem, zakaj se matrat z vi-jem ?
terryww ::
in kako se to primerja z eclipse cdt?
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
Probaj uvoziti v Eclipse CDT linux kernel potem pa preizusi autocompletion ali pa iskanje definicij/deklaracij funkcij/spremenljivk...
Nazadnje kos em se jaz zezal s tem, sem prišel do tega da je zadeva uporabna predvsem za simpl projekte.
Nazadnje kos em se jaz zezal s tem, sem prišel do tega da je zadeva uporabna predvsem za simpl projekte.
terryww ::
@brane
na +10k vrstic projektu in zadovoljen s cdt. zgleda pa ta ide zanimiv...
na +10k vrstic projektu in zadovoljen s cdt. zgleda pa ta ide zanimiv...
It is the night. My body's weak.
Saj to je relativno simpl projekt - 10k vrstic ni ravno veliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] Kateri IDE za manjši projekt?Oddelek: Programiranje | 1457 (1186) | MrStein |
» | C++ IDE on WindowsOddelek: Programiranje | 7635 (6727) | noraguta |
» | [C++] Programiranje razvojnega okolja za Linux - Ideje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9258 (7195) | smoke |
» | Code completion pri zastonjskih Ide-jihOddelek: Programiranje | 1962 (1627) | Gundolf |
» | Program, podoben Dev cpp, le da bo delalOddelek: Programiranje | 2017 (1821) | NoUse4AName |