Forum » Pomoč in nasveti » USB na plošči K7Vta3
USB na plošči K7Vta3
Area_51 ::
Pred dvema mescoma sem kupil nov računalnik in od takrat imam problem z USB-jem. Vse kar imam priklopljeno na USB, mi ne dela. Primer Tiskalnik in Volan.
Tiskalnik: Na prejšnjem računalniku mi je delal brez problemov. NA tem računalniku, pa ga sploh ne morem inštalirat, ker napiše, da ne zazna USB vhoda????
Volan.: Mam volan Wingman formula GP (Logithech). Na prejšnjem računalniku mi je prav tako delal. Na sedanjem pa ne. Vse lepo inštalira, njega zazna, kot aktivnega, v nobeni igri pa se ne odziva sploh več, niti kalibritat ga ne morem več. Sem probal dat tudi nove driverje zanj pa ne gre.
Zato bi vas prosil, če ima kdo kako rešitev, bi mu bil resno hvaležen. Mogoče kaki driverji za matično ali kej podobnega???
Hvala
LP
Tiskalnik: Na prejšnjem računalniku mi je delal brez problemov. NA tem računalniku, pa ga sploh ne morem inštalirat, ker napiše, da ne zazna USB vhoda????
Volan.: Mam volan Wingman formula GP (Logithech). Na prejšnjem računalniku mi je prav tako delal. Na sedanjem pa ne. Vse lepo inštalira, njega zazna, kot aktivnega, v nobeni igri pa se ne odziva sploh več, niti kalibritat ga ne morem več. Sem probal dat tudi nove driverje zanj pa ne gre.
Zato bi vas prosil, če ima kdo kako rešitev, bi mu bil resno hvaležen. Mogoče kaki driverji za matično ali kej podobnega???
Hvala
LP
Area 51
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | monitor ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 910 (674) | Han |
» | Novi windows 8.1 kaj narediti sedajOddelek: Operacijski sistemi | 2866 (2190) | terezijslo |
» | Računalnik ne najde diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (852) | alese |
» | Problem z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 652 (563) | JohanP |
» | Minivigor128Oddelek: Pomoč in nasveti | 700 (645) | kinimod5 |