Forum » Kaj kupiti » Koliko je vredno?
Koliko je vredno?
Black Adder ::
Prosim za realno oceno vrednosti rabljenega celerona 600 model SL4PB (66 mhz, FC-PGA , cC0 stepping, 1.7 V) in golden orba.
BlackAdder stroke again!
Glede na tvoje mnenje bi moral za dober f** najmanj dvakrat ponoviti postopek.
BlackAdder stroke again!
R0K ::
Veliko res ni ja.
Dones dobiš durona na 10k sit, pa je več enkrat bolj zmogljiv.
Ene dve gajbi pira, če rečem po dmač..
Dones dobiš durona na 10k sit, pa je več enkrat bolj zmogljiv.
Ene dve gajbi pira, če rečem po dmač..
perci ::
fanta: ne odgovarjat na poste, če ne poznata cen rabljenih komponent
Black Adder: za 8-10k bi ga moral brez večjih problemov prodat
Black Adder: za 8-10k bi ga moral brez večjih problemov prodat
Za 10k dobiš athlona. Ja in? Kakšno vezo ima to?
ROK: berem bolho hvala; če jo tudi ti, bi lahko videl, da nimaš prav; tale proc prodam jst za 8k (če se pa malo potrudim pa tudi za 10); če mi daš za gajbo in če Black Adder odstopi proc v prodajo, ti to tut dokažem; pa še gorba ne rabim zraven.
ROK: Čist tko iz radovednosti me zanima tvoje mnenje: povej mi prosim, kolk je vreden disk WD Caviar 28400 8.4GB?
ROK: berem bolho hvala; če jo tudi ti, bi lahko videl, da nimaš prav; tale proc prodam jst za 8k (če se pa malo potrudim pa tudi za 10); če mi daš za gajbo in če Black Adder odstopi proc v prodajo, ti to tut dokažem; pa še gorba ne rabim zraven.
ROK: Čist tko iz radovednosti me zanima tvoje mnenje: povej mi prosim, kolk je vreden disk WD Caviar 28400 8.4GB?
'Ja in?'
Ja in. Athlon je Najmanj 1x močnejši, boljši, zmogljivejši za isto ceno, kot si jo postavil Ti.
Perci : tista o dveh gajbih pira (cca 5k sit) je Moje mnenje. Torej kolko sem jest pripravljen še dat zanj. Če pa ga ti ceniš več, pa tvoj problem. Jest in en 'mali miljon' ga pač ne bomo kupli.
7k sit.
Ja in. Athlon je Najmanj 1x močnejši, boljši, zmogljivejši za isto ceno, kot si jo postavil Ti.
Perci : tista o dveh gajbih pira (cca 5k sit) je Moje mnenje. Torej kolko sem jest pripravljen še dat zanj. Če pa ga ti ceniš več, pa tvoj problem. Jest in en 'mali miljon' ga pač ne bomo kupli.
7k sit.
ROK: lol
Ta procesor tudi meni ni vreden 10 jurjev, ampak na bolhi pa lahko dobim toliko zanj in samo to je važno, ne pa kolk je athlon vreden oz. kolko je tebi vreden. Tukaj govorimo o zakonu ponudbe in povpraševanja, torej o trgu. Koliko je procesor vreden tebi, je tu irelevantno.
Disk sem prodal za 10k + poštnino. Je meni ali tebi vreden toliko? Meni zagotovo ne, ampak nekomu pa očitno je. Vidiš, čist enostavno je: ponudba in povpraševanje.
Ta procesor tudi meni ni vreden 10 jurjev, ampak na bolhi pa lahko dobim toliko zanj in samo to je važno, ne pa kolk je athlon vreden oz. kolko je tebi vreden. Tukaj govorimo o zakonu ponudbe in povpraševanja, torej o trgu. Koliko je procesor vreden tebi, je tu irelevantno.
Disk sem prodal za 10k + poštnino. Je meni ali tebi vreden toliko? Meni zagotovo ne, ampak nekomu pa očitno je. Vidiš, čist enostavno je: ponudba in povpraševanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
Seveda so osebki, ki bodo mastno plačal robo sam zarad imena. Pa naj jo. Dokler jih nebo srečala pamet...
San ::
Ne vem za kakšen disk je šlo, vendar glede na tvoje hvalisanje je šlo za šrot. To vse pove, pa ne o robi, ampak o prodajalcu.
BlackAdder (D best serija!:) :
5k je vreden - očitno loh prodaš za mal manj kot novega na Bolhi, pravi Perci.
BlackAdder (D best serija!:) :
5k je vreden - očitno loh prodaš za mal manj kot novega na Bolhi, pravi Perci.
Fantje, ne se kregat zaradi mene (pa tudi ne žalit kot Paramedic!).
Nekaj dejstev k polemiki:
1. Tak procesor potrebuje nekdo praviloma zaradi nadgradnje sistema in s prodajo starega in nakupom rabljenega procesorja največ prihrani.
2. Popolnoma deplasirano je kot argument privleči na dan AMD-je, razen če obstajajo matične plošče za Intel/AMD (kar pa vsi vemo, da ne drži).
3. Vsi (morda se tudi motim?) dobro vemo, da je ustrezna in s tem prava vsaka cena, ki jo dosežeš na prostem trgu,(kar smatram da razni oglasniki tudi so).
Pa lep pozdrav.
Nekaj dejstev k polemiki:
1. Tak procesor potrebuje nekdo praviloma zaradi nadgradnje sistema in s prodajo starega in nakupom rabljenega procesorja največ prihrani.
2. Popolnoma deplasirano je kot argument privleči na dan AMD-je, razen če obstajajo matične plošče za Intel/AMD (kar pa vsi vemo, da ne drži).
3. Vsi (morda se tudi motim?) dobro vemo, da je ustrezna in s tem prava vsaka cena, ki jo dosežeš na prostem trgu,(kar smatram da razni oglasniki tudi so).
Pa lep pozdrav.
BlackAdder stroke again!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodati za kolko in ali je povpraševanje veliko (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4888 (3431) | Tic |
» | Kater procesor za socket AOddelek: Kaj kupiti | 1830 (1430) | Matevy |
⊘ | Cena sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3777 (2985) | Zheegec |
» | Ocenite mi vrednost kompa...Oddelek: Kaj kupiti | 2103 (1420) | Dr Evil |
⊘ | Ocenite mi graficno (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 10065 (8306) | OwcA |