Forum » Mobilne tehnologije » Nov mobilnik
Nov mobilnik

radecan ::
Dober večer vsem skupaj!
Kmalu bom kupoval nov telefon, pa me zanima, kakšnega mi priporočate; Ni touchscreen, zelo glasno predvaja glasbo ;) ; Glasnost > Kvaliteta; Malo bolj vzdržljiv, pa po možnosti da ni qwerty tipkovnica, sepravi klasičen telefon :).
Hvala in lp!
Kmalu bom kupoval nov telefon, pa me zanima, kakšnega mi priporočate; Ni touchscreen, zelo glasno predvaja glasbo ;) ; Glasnost > Kvaliteta; Malo bolj vzdržljiv, pa po možnosti da ni qwerty tipkovnica, sepravi klasičen telefon :).
Hvala in lp!

Mare3 ::

Yoxi ::
Prodam 14 dni staro e52 če te zanima. Kupil pr simobilu v CE. Siva. Če koga zanima PM me....
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

radecan ::
huh, e52 ma kolega, pa me ni prepričala glede glasbe, kot primer kolk nej bo vsaj glasn je lg gd510 pop, kater me je ful prepriču glede zvojka, sam je pa v zaostanku glede drugih stvari ;)

mailer ::
Moč zvočnikov se mi niti ne zdi ne vem kako pomembna, bolj je če ima izhod za slušalke pa lahko potem signal pripelješ tudi v aktivne zvočnike in je to to.

mblazi22 ::
mailer, se povsem strinjam s tabo. Nesmiselno je pričakovat od telefona da bo imel nevem kako dobre zvočnike, ker enostavno ni prostora zanje.
Drgač, pa prodam e52, kupljeno prejšnjo sredo, pri simobilu.->PM
Drgač, pa prodam e52, kupljeno prejšnjo sredo, pri simobilu.->PM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poslovni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 8961 (6463) | cuxoh |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 86772 (44787) | mailer |
» | Dober "dumb"-phoneOddelek: Mobilne tehnologije | 2475 (1597) | da_monstr |
» | Telefon z GPS-om do 100€Oddelek: Mobilne tehnologije | 2986 (2637) | BCSman |
» | Kateri mobitel?Oddelek: Kaj kupiti | 2985 (2288) | Ciklamen |