» »

Motorola Milestone

Motorola Milestone

klemen91 ::

Zanima me če ima kdo omenjen telefon, kako se kaj obnesem, koliko časa zdrži baterija? Ali bi bila mogoče boljša izbira HTC Windfire ali Desire.

IvoJan ::

Sam ti priporocam desireja, ga imam in je odlicen. Za moje pojme je wildfire premajhen.
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

klemen91 ::

IvoJan je izjavil:

Sam ti priporocam desireja, ga imam in je odlicen. Za moje pojme je wildfire premajhen.

Koliko časa zdrži baterija pri tvojem HTCju?

koro13 ::

Dab!
Tudi sam sem se odlocal o omenjenih telefonih...
Motorola milestone, je nekakšen večji klump, vem ima android, ampak koliko mobilnikov je izdala Motorola v zadnjem času, vanjo so res uložili ogromno denarja. Če pišeš veliko sms-jev, mailov, brskaš po facebooku ti bo prišla prav. Imaš virtoalno tipkovnico tudi pri obeh Htc-jih vendar je pravi filing še vseno tipke. Poleg tega ima motorola android, kar so res obrnili na dobro. Saj ne pravim, da je slab telefon, vendar je res slabo izdelana, slab fotoaparat...Če si zahteven uporabnik, ti ne bo kaj dobro koristila, če je v igro Desire, ga kupi čimrpej ;).
HTC Wilfire, je malo bolj cenen mobilnik za tiste z tanjšo denarnico, ki si želijo HTC + Android, pri Wilfiru te bo razočarala velikost - ,da res je manjši, tu je problem - zvočnik hrešči (beri šteka). No uglavnem, zame je HTC Desire eden izmed najboljših mobilnikov seda, go buy it ;).
Zame so najboljši mobilniki HTC Desire, Iphone 4, Samsung Wave, Samsung Galaxy S.
V malce slabšem pomenu so Motorola Milestone, Omnia 7..
Vsi mobilniki so ubistvu pergect.
Sam sem si kupil Wave, in je boljši - najboljša kamera, procesor na trgu,saj aplikacije bodo na trgu...Dober mp3, zvočniki.
Pri vseh smartphonh, zdrži baterija okoli 2-3 dni pri zemrni - hitri porabi, drugače 1 dan če res ves dan imaš GPS, glasbo, kličeš, internet.
No upam,da sem ti svetoval.
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Salsa, HTC Wildfire S

Oddelek: Mobilne tehnologije
163090 (2402) Kristina0
»

HTC Wlidfire S ali Samsung Ace

Oddelek: Mobilne tehnologije