» »

Koš v w2k - brisanje

Koš v w2k - brisanje

Maxtor ::

Zanima me, kako bi odstranil koš iz particije D in E. Nikjer pod nastavitve ne najdem te možnosti. To bi rad naredil zato, ker imam v košu 722MB (Norton 2003 je nekaj zaj***), pa ne morem izprazniti, ker koš kaže, da ni nič noter. Ali lahko koš pobrišem v raziskovalcu kar ročno? In sicer kater mapo, saj sta, če imaš NTFS, 2 mapi in sicer RECYCLED in RECYCLER. Skrbi me morebitna izguba kakšnega podatka na disku, ki ni v košu.

LP

jetam ::

Desni klik na Recycle Bin > Properties > configure drives independently... in si nastavi za vsako particijo posebej.

Tudi če dam tam na ničlo Koša in njegove vsebine NE izbriše iz diska!!! Jaz bi rad koš popolnoma odstranil, saj bo le tedaj šla tudi vsebina iz diska.

Paramedic ::

Po moje, da lahko ti to kr ročno zbrišeš obe mapi, sej če se rabita se naredita na novo, če ne pa ju prej backupaj. Kaj pa če uporabiš Disk Cleanup program od winsow?
End transmission.

Probal sem z disk CleanUp, pa je tudi napisal, da je zadeva prazna, 0kB. No, zdaj sem prišel zadevi do dna. Mape lahko pobrišem, saj se tako kot si rekel ustvarijo na novo. Na vsakem disku pa sem imel dve mapi za koš zato, ker je ena ostala še od FAT32 sistema, ena pa je na novo ustvarjena, ko sem konvertiral v NTFS. Hvala za pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali HDD umira?

Oddelek: Strojna oprema
423553 (2342) hojnikb
»

MS-DOS

Oddelek: Operacijski sistemi
82195 (2066) Aston_11
»