Forum » Pomoč in nasveti » Posodobitev gonilnikov
Posodobitev gonilnikov
Meshko91 ::
Pozdravljeni!
Imam težave pri posodobitvi gonilnikov na svojem novem prenosniku.
Podatki o prenosniku:
-CPU: AMD Turion II 2 cores P520 2.3G
-VGA: ATI Mobility Radeon HD 5470; VRAM:1GB
-HDD: 500GB
-Memory: 4GB
Na originalu ze imam namescen gonilnik, ki naj bi datiral v leto 2006 in prepozna samo 16 MB pri graficni kartici... probal sem rocno odstraniti gonilnike toda vseeno mi ni uspelo...upam da mi boste znali pomagati...
Lep pozdrav
Imam težave pri posodobitvi gonilnikov na svojem novem prenosniku.
Podatki o prenosniku:
-CPU: AMD Turion II 2 cores P520 2.3G
-VGA: ATI Mobility Radeon HD 5470; VRAM:1GB
-HDD: 500GB
-Memory: 4GB
Na originalu ze imam namescen gonilnik, ki naj bi datiral v leto 2006 in prepozna samo 16 MB pri graficni kartici... probal sem rocno odstraniti gonilnike toda vseeno mi ni uspelo...upam da mi boste znali pomagati...
Lep pozdrav
Meshko91 ::
samo se nekaj tam kjer pogledam kateri gonilnik imam instaliran mi pise standard VGA Graphics Adapter in ko ga hocem unistalirat mi pise da se mora restartirat po restartu pa se mi zopet avtomatsko nalozi...
bobby ::
pejt v Bios in tam nastavi več rama! pa ti bo tud OS prepoznal več rama.
Vram je kot opcija, da ti deli sistemski pomnilnik, nima pa svojega pomnilnika. gonilnik ti čist ok deluje.
Vram je kot opcija, da ti deli sistemski pomnilnik, nima pa svojega pomnilnika. gonilnik ti čist ok deluje.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne pravilno delovanje ekrana- priložena slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4472 (3855) | solatko |
⊘ | Vrednost računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3589 (3333) | bluefish |
» | Ati Radeon 7870+5870Oddelek: Kaj kupiti | 1600 (1237) | flekec |
» | Win 7 - 32 ali 64-bit?Oddelek: Operacijski sistemi | 7807 (6907) | c00L3r |
» | GeForce 8600 GT z 1 GB pomnilnikaOddelek: Novice / Grafične kartice | 5285 (3696) | Pyr0Beast |