Forum » Izdelava spletišč » Flash in fscommand uporaba - auto-resize
Flash in fscommand uporaba - auto-resize
Jux ::
Zdravo.
mene pa zanima al se da s pomocjo fscommanda zadevo resizat čez cel browser window. Ker me trentno tole zelo j*be, bi blo pa fino, da bi mi browser sam resizu eno stvar ki sem jo naredu. Če kdo ve kakšno drugo pot naj pove, plz.
Thanx,
Jux
mene pa zanima al se da s pomocjo fscommanda zadevo resizat čez cel browser window. Ker me trentno tole zelo j*be, bi blo pa fino, da bi mi browser sam resizu eno stvar ki sem jo naredu. Če kdo ve kakšno drugo pot naj pove, plz.
Thanx,
Jux
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
SLOWWWeb.net ::
Pod velikost napiši 100%, pa bo
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
City ::
Z fscommandom lahko razširiš čez cel browzer, če imaš velikost movie-ja enak razmerju ekaranske resolucije bo OK če imaš drugačne mere boš imel rob ali pa uporabi še fscommand za allowscale in pod nastavitve htmlja v publish daj dimenzije pod %, Scale pa pod exact fit. Sam flash ti pa avtomatično naredi zamik v html-ju tako da moraš še v htmlju popraviti in daj border na 0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash animacija čez cel zaslon se zatikaOddelek: Programska oprema | 1165 (932) | marco09 |
» | Deset najpogostejših napak pri oblikovanju spletnih straniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4500 (2767) | MrStein |
» | Messenger meziki - ustvarjanje svojihOddelek: Programska oprema | 2820 (2626) | darkolord |
» | Netscape se vračaOddelek: Novice / Brskalniki | 3972 (2905) | Bistri007 |
» | Flash 5 v .exeOddelek: Programska oprema | 891 (829) | Heisenberg |